Şimdi Ara

Punto 1.4 evo dynamic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Araba konularından cok fazla anladığım soylenemez. Almak ıcın bakıyorum. Fakat bır sey dıkkatımı cektı, bu modellerde paket farklılıgı var. sanırım. Bır evo begendım, içi bordo döşemeli, 72 bın de, full, (cam tavan, start stop, yokuş kalkış desteği) yok sadece. 1000 tl hasar kaydı var, cantlar celik, çift yönlü klıma, arac ozel renk, sıyah gunesde bordo olandan. 55 bın tl yazmıs. Sızcw normal mi? Kımı modelerde start stop kalkış destegı fılan oluyor, bunda neden yok, aynı modeller yani. 2011 beygır de aynı. Bu dynamic miş, dıgerleri ne oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dynamic olduğu içindir 77 lik atmosferik pek performans beklemeyin 1.2 69 hp side öyle 1.4 105 hp multiair dynamic biraz seriydi en güzel yani bakım parca korkunuz 0 satmak istediğiniz zamanda rahat satılan bi araçtır

• Benim şu anda sahip olduğum araç da Evo dynamic ve cam tavan start stop gibi saydığınız özeliklerin hepsi mevcut.O araç dynamic olmayabilir.Bu araçların donanımları konusunda dediğiniz gibi bir karışıklık var.Ruhsatta ne yazıyor acaba?

• Onu sormadım dakat6, fire dynamic, ve dynamic tanımına uyuyor. Arac cok temiz. Soyledıgım ozellıkler dısında full. Ruhsatta kartala sanruflunyazan varmıs o ölçü değilmiş cok karısıklık oluyornus bu konulafda. Fiat bayısıne gosterıp oyle alırım. Fakat sanırım fıre dynamic. Arac bu paralara degermı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.