Şimdi Ara

PUNTO EVO EURO5 MOTOR DİZEL PARTİKÜL FİLTRESİ YARDIM!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda bazı şeyler okudum ama netleşmedi kafamda bilgiler hatta az önce fiat servisinide arayıp teknik elemanlara sordum net bilgi alamadım yani aldığım bilgi ile internette sahip olduğum bilgiler tamamen zıt kaldı
    şimdi dizel punto evolarda euro5 motordaki partikül filtresi( tam bilmiyorum ama )gazmı sıvımı? bazı yerlerde okuduğum bilgi bir sıvı maddenin olduğu bununda temizliği sağladığı söyleniyor servis ise evo larda herhangi bir bir sıvının olmadığını tamamen kendi kendine temizlendiği gibi birşeyler söyledi.80.000 civarlarından galiba bu sıvı değişiyormuş ve maliyetli bir sıvıymış bu bana cazip gelmedi açıkcası bu konuda teknik bilgiye sahip arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim bu işin aslı nedir ?

kısmetse sıfır evo alıyorum yakın zamanda motor olarak euro 5 mi olsun yoksa 4 ü mü tercih etmeliiyim sizce arkadaşlar? ve ayrıca my life modelini alacağım dizel olacak tabikide bu motorda sitede gördüğüm kadarıyla fiyat listesinde sadece my life modelinin S&S olanı mevcut buda euro5 motor haliyle yanlız donanım listesinde my life modelinde S&S motorun opsiyonel olduğu yazıyır my life modelinin euro4 motorlu versiyonu varmı acaba ?

• Sevgili Flood01, dizel partikül filitreleri içerisinde sıvı barındırır ve belli periyotlarda bu sıvı yardımı ile biriken kurumları yok eder. Senin almış olduğun 1.3 75 Hp dizel motorda bu özellik olmadığından rahatça kullanabilirsin aracını. Punto Evoların 1.3 95 HP Multijetlerinde ve Bravo 1.6 120 HP ve 105 Hp motor versiyonlarında bu filtre vardır.
  • e5 motorlarda vardır ve tam bir beladır. araç şehir içi kullanım içinse tavsiye etmem bende bu nedenle e4 aldım. ama şehirdışı ise sıkıntı yaratmaz.e5lere partikül filtresi tıkanınca araç gaz yemez ve bayırda boğulur kalır araç.düzelmesi ise bir süre sahit hızda düz yool o zaman rejenerasyon ile temizler.şahsel alma derim git e4 motor araç al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.