Şimdi Ara

Punto Evo'ya Alternatif???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat, görüntü, donanım hepsi harika valla bütçem müsait olsa alırdım
  • Fiesta güvenlik donanımında zayıf kalıyor punto evo nun yanında. Fiesta da 2 hava yastığı var ve Esp hillholder filan yok malesef.

Sizin önceliğiniz ne ona göre karar verin. Güvenlikse punto, Tasarım ise Fiesta.
  • eğer illaki sıfır alıcam diyosan bence bu fiyata bu kadar donanımlı seçenek en iyi bence fiat punto evo.özellikle esp olayı ve hillholder (yazımım yanlışsa özür dilerim) bence çok iyi.fiesta bence de şık bi araç ama özellik ve fiyat bakımından punto evo daha iyi ayrıca 1.3 motordan dolayı vergi avantajı var.şahsen ben olsam kaçırmaz alırdım.eğer çok fazla km yapmıyosan 1.4 multiair 105hp de çok güzel bir motor seçeneği olur 6 ileri vites ve ortalama 6 litre gibi bir tüketim bence çok güzel ayrıca benzinli aldığında fiyat daha da düşer.
  • ayrıca bildiğim kadarıyla 1.3 dizel motorda triger olayı yok, zincirli diye biliyorum e buda bakımdaki masraf olarak bir avantajdır.(yanlışsam düzeltin lütfen)
  • punto evo ile grande punto arasında ne farklar vardır biri söyleyebilir mi kabaca :) ikisinde de 1.3 Mjet motor yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SieGeRRR

punto evo ile grande punto arasında ne farklar vardır biri söyleyebilir mi kabaca :) ikisinde de 1.3 Mjet motor yok mu?

bildiğim kadarıyla görüntü ve donanım dışında bi fark yok.motor aynı motor.evo da daha kaliteli bir görünüm daha şık bir iç mekan (zevkler ve renkler tartışılmaz) ve daha fazla donanım.
  • quote:

punto evo ile grande punto arasında ne farklar vardır biri söyleyebilir mi kabaca :) ikisinde de 1.3 Mjet motor yok mu?

Aracın ön ve arka tasarımı daha ziyade "makyaj" diyebileceğimiz şekilde değişti. Ancak iç kısmı tamamen yenilendi. Fiat'ın yeni tasarım anlayışını yansıtan bir hale büründü, bravo'ya çok benzedi.. Artık çok daha konforlu, estetik ve daha yüksek sürüş zevki sunar hale geldi. Güvenlik ve donanım seviyesi yükseltildi. Blue&Me-Tom&Tom opsiyonu eklendi. Multijet 90 hp seçeneği en azından şimdilik Türkiye pazarına sunulmadı ama 1.4 Multiair 105 hp gibi "harika" denilebilecek bir motor seçeneği geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanst

quote:

Aracın ön ve arka tasarımı daha ziyade "makyaj" diyebileceğimiz şekilde değişti. Ancak iç kısmı tamamen yenilendi. Fiat'ın yeni tasarım anlayışını yansıtan bir hale büründü, bravo'ya çok benzedi.. Artık çok daha konforlu, estetik ve daha yüksek sürüş zevki sunar hale geldi. Güvenlik ve donanım seviyesi yükseltildi. Blue&Me-Tom&Tom opsiyonu eklendi. Multijet 90 hp seçeneği en azından şimdilik Türkiye pazarına sunulmadı ama 1.4 Multiair 105 hp gibi "harika" denilebilecek bir motor seçeneği geldi.

teşekkürler bilginiz için

• yeni citroen c3 evo ile yarışır
  • Bence 1.3 Multijet 90 hp motor seçeneği beklenmeli.
  • Bu evo'nun için ne hoşmuş be
  • konsol gerçekten güzel. ford fiestanın dış tasarımı çekici olsa da oldukça futuristik bir konsol tasarımı var. ama üstte de yazıldığı gibi dizellerin beygir gücü çok düşük bu modellerde, tabii Türkiye için. bakalım bekliyoruz daha güçlü motorlar gelir miii....bağımsız bir punto evo sayfası yok mu burada? eski kasalar için olanını bulabildim
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.8T -- 11 Haziran 2010; 19:46:35 >
  • merhaba arkadaslar bende fiat punto 2006 model bakıyorum yakıtı ve özellikleri hakkında bilgisi olan yada kullanmıs olan varmı _?

• içi cok hoşuma gitti
  • punto evo olmalı
  • Grande Punto sahibi olarak yerinizde olsam Fiesta'yı düşünürdüm. Punto evo'nun tasarımında bir bütünlük eksikliği var. Gittim test ettim güzel donanımlı araç. Fakat benim gözümde Fiesta daha ağır basar. Belki de 1.3 dizelden bıkkınlık geldiği içindir. Fiesta'nın 1.6 90 lık motoru hem hacim hemde beygir avantajıyla daha önde.

Punto'da da 90 lık var demeyin, Evo'da 90 lık multi kalktı.
  • jazz benzinli olabilir fun paketinin manuelini o paraya alırsın hatta jazzda 2000 indirim felan yapıyorlarmış
  • bende karaRSIZ KALDIM evo mu yoksa yeni clio hb mi sizce ? yada opel astra clasic 3 mü _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanst

quote:

Orijinalden alıntı: Comaa

ford fiesta titanium + xp + gp

Metalik rengi de katarsak fiesta 37.500e geliyor.. Arada 3500 lira fark var. Gerçekten bu farka değer mi?

Fordun sitesindeki fiyata bakma.O fiyat üzerinden peşin indirimi,kampanya adı altında baya indirim yapıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.