Aracımı yenilemeyi düşünüyorum. Bugün Punto Evo'ya baktım. İlgilendiğim modeli 1.3 MultiJet Dynamic (Safety Plus Kit'li). Araç bildiğiniz gibi yeni makyajlandı. Takas desteğiyle birlikte liste fiyatı 35150 ancak çalıştığım firmaya ek indirim yapıyorlar. Bana yaklaşık 34000'e gelir.
Aracın ek paketiyle birlikte 7 hava yastığı, abs/ebd/esp/msr/asr/hba/hillholder, dijital çift bölgeli klima, viraj içini aydınlatan sis farları ve park sensörü gibi özellikleri var. Yakıt tüketimi 6.2/3.5/4.5 litre, tabiki dizel.
Sormak istediğim, bu fiyatlarda, bu araca donanımı, motoru ve fiyatı ile alternatif olabilecek modeller neler olabilir?
Ben punto evo güzel bir araç. Sadece Fiat markası adının bizim gözümüzde diğer markalar gibi değeri yok. Bu paralara vw polonun boşline dizeli bile alınmaz
ford fiesta titanium + xp + gp
quote:
Orijinalden alıntı: Comaa
ford fiesta titanium + xp + gp
Metalik rengi de katarsak fiesta 37.500e geliyor.. Arada 3500 lira fark var. Gerçekten bu farka değer mi?
Araç baya dolu ve güzel fiyat iyi gibi alınır binilir gezilir.
Ben küçük sınıfa 35 civarı rakamları çok fazla buluyorum sonuçta bu fiyatlara bir üst sınıfta hem performans hem kalite hem de sürüş olarak ve bir çok yönden daha iyi araçlar alınabilir onları tavsiye ederim. Örneğin 34000'e hyundai i30 ya da kia ceed gibi çok daha keyifli bir aracları tavsiye ederim..
bu arac vw nin opelin fordun b sınıfı hb modelinden cok iyi ve kaliteli onyargıyla yaklasmayın
bu arac vw nin opelin fordun b sınıfı hb modelinden cok iyi ve kaliteli onyargıyla yaklasmayın
grande punto için konuşuyor olsan karşı çıkardım ama(özellikle opel kısmına) şu haliyle iyi bence
ancak fiesta dan üstün bir araç değil bence
quote:
Orijinalden alıntı: V.K.
quote:
Orijinalden alıntı: ykaya1983
grande punto için konuşuyor olsan karşı çıkardım ama(özellikle opel kısmına) şu haliyle iyi bence
ancak fiesta dan üstün bir araç değil bence
Sizce hangisinin trimi daha kaliteli?
Konsol tasarımı Evo nun daha güzel şahsen.
quote:
Orijinalden alıntı: Nike
Konsol tasarımı Evo nun daha güzel şahsen.
Bence de
ben olsam bu parayı punto evoya vermezdim bunun yerine bir opel bayiine gider astra classic dizellere bakarım yeni kasası çıktığından fiyatları gayet uygun 35500 tl 1.3 90 bg CDTİ üstelikte punto evodan daha kaliteli bir araç ve C sınıfı 35000 liraya C sınıfı bir araç sahibi olacaksınız üstelik opel kalitesi astranın tek olumsuz sayılabilecek yanı ki bence değil ( hala şık ve güncel duruyor) eski kasa olması hesabınızı iyi yapın derim
bence fiesta daha şık
beğeni görecelidir arkadaşlar,unutmayalım
fiesta puto evo'yu döver....
saka bı yana...
punto evo guzel arac olmus dıs tasarımda bıraz eksıklık var gıbı geldı anlam veremedıgım bsıey ama eskıye alıstıgımızdan belkı...
soyledıgınız punto oldukca dolu bır arac ve bence kesınlıkle esp hıllholder7 havayastıgı vs. vs bıde dızel daha ne olsun...
bıde artık b ye sunu vermem c ye bunu vermem devrı gectı sıfır alıncaksa artık boyle dıolar yapıcak bısey yok nerdeyse butun arac fıyatları bırbırının aynı oldu...
bence fıyatına gırede guzel arac....
Bütün arkadaşlara cevapları için teşekkür ederim. Anlaşılan fiyatıyla rakip olabilecek tek model fiesta. Bir de onu inceleyelim bakalım..
Birde Astra HB Classic III modellerini incele derim
Astra HB Classic III 1.6i 16V - 115 HP HB Essentia (Konfor paketli) 34.950 Biraz parazlıkla daha ucuza alabilirsin. Opak Beyaz çok yakışıyor bu arabaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaRLooT -- 6 Nisan 2010; 9:13:28 >
içini ne kadar güzel yaptılarsa önünü o derece kötü yapmışlar. Ön tasarımı hiç beğenmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: ShaRLooT
Birde Astra HB Classic III modellerini incele derim
Astra HB Classic III 1.6i 16V - 115 HP HB Essentia (Konfor paketli) 34.950 Biraz parazlıkla daha ucuza alabilirsin. Opak Beyaz çok yakışıyor bu arabaya
Astra'nın bu kasası çıktığından beri içim hiç ısınmadı. Kazara alırsam da adım gibi eminimki ömür boyu pişmanlık duyacağım :) o yüzden şöyle gerçekten kelepir bir fiyata olmadıkça astra classic III almam. Ha yeni astra dersen önünde saygıyla eğilirim, ama o da bütçemi aşıyor :) B sınıfı araç yerine C sınıfı araç öneren arkadaşlar, maalesef şöyle bir gerçek varki 35 civarında alabileceğimiz C sınıfı araçların istisnasız hepsi baz modeller ve benzinli. Benim tercihim kesinlikle dizel, esp'li, en az 6 hava yastıklı ve dijitalklimalı bir otomobil... Bütçem ise maksimum 35.000 TL. Bu durumda pek bir alternatifim kalmıyor. Bu özelliklere sahip C sınıfı dizel araçların fiyatları en az 10 bin TL yukarılardan başlıyor.
Fantezi yapma ihtimalimiz de var tabiki. Keşke Fiat bir güzellik yapıp 1.6 MultiJet 120 hp'lik motoru General Motors'a verse de Chevrolet Cruze'da o motoru görebilsek. İşte o zaman plus paketli multijet motorlu bir cruze'a bütçemi de aşıp borç-harç bulup seve seve 42-43 bin TL veririm :) Ancak şu anda realist davranıyorum. Punto'ya, donanımı, motoru ve fiyatı ile alternatif olacak bir model bulamazsam (şu anda sadece fiesta görünüyor, o da 3500 TL daha pahalı) punto evo alacağım..
kesinlikle punto evo bence şaşma kararından
quote:
Orijinalden alıntı: sinanst
Merhaba Arkadaşlar..
Aracımı yenilemeyi düşünüyorum. Bugün Punto Evo'ya baktım. İlgilendiğim modeli 1.3 MultiJet Dynamic (Safety Plus Kit'li). Araç bildiğiniz gibi yeni makyajlandı. Takas desteğiyle birlikte liste fiyatı 35150 ancak çalıştığım firmaya ek indirim yapıyorlar. Bana yaklaşık 34000'e gelir.
Aracın ek paketiyle birlikte 7 hava yastığı, abs/ebd/esp/msr/asr/hba/hillholder, dijital çift bölgeli klima, viraj içini aydınlatan sis farları ve park sensörü gibi özellikleri var. Yakıt tüketimi 6.2/3.5/4.5 litre, tabiki dizel.
Sormak istediğim, bu fiyatlarda, bu araca donanımı, motoru ve fiyatı ile alternatif olabilecek modeller neler olabilir?
Araç donanım, motor ve fiyat çok önemli özellikler olmakla birlikte, bence servis özelliklerini de düşünmelisin. Servis konusunda FIAT oldukça geniş bir hizmet ağına sahip. Gönül rahatlığıyla Punto Evo sahibi olabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun :)