Fiesta resimdeki konsolla aynı renk benim araçta var.. Arabanın ışıklarıyla bütünleşiyor gözü yormuyor..Benim hoşuma gidiyor.Zevkler görecelidir ama canlı canlı görmeni tavsiye ederim.Resimde çok mat çıkmış aslında hiç öyle değil.
EVO YU KİMSE UYGUN GÖRMUYOR ZASTEN EVO DAN VAZGECTIM BÜTÇEMİN ÜZERİNDEYDİ ARTIK TERCİHLERİM ARASINDAN ÇIKTI PEKİ OPEL AGİLA NIN YAKITINI BİLEN YAHUT KULLANAN VARMI ARKADASLAR_?
Bende yeni fista punto evo ve astra classic 3 arasında kaldım ve karar veremiyorum
Punto evo 1.4 multiair 105 hp assis kit + skydome 32000 tl Fiesta 1.4 benzinli titanyum-xpaket 31500 tl opel astra classic 3 1.4 essentia + konfor paket 31750 tl opel astra classic 3 1.6 essentia + konfor paket 33700 tl
bu fiyatlar ışığında yukarıdaki araçlardan hangisini alayım sizce fiyatlarda belki biraz daha indirim söz konusu olabilir.
arkadaşlar esp li aracı boş geçmeyin.esp li araç almanızı tavsiye ederim.
Bir punto kullanıcısı olarak yorum yapma hakkım var sanırım....
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.. (Benimde başıma geldi oradan biliyorum.. ) Günümüzde araba seçmek zor iş.. Seçenekleri Zor bela 2-3 modele düşürüyorsun.. Forumlarda bu modeller hakkında yorum bekliyorsun.. (Öncelikle kullanıcılarından) Sonra... Araya alakasız bir model söylüyorlar kafan karışıyor.. Aslında söyledikleri modelde zaten kafanı karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor...(istisnaları her zaman mevcut) Yukarıdaki örneği ele alırsak.. Arkadaşımız punto veya alternatif bir araç sormuş.. Ama kriterleri var.. 35000 TL - dizel - ESP - güvenlik - donanım... Başka bir arkadaşımız ise tüm iyi niyetiyle Boşver B segmenti o fiyata C segment astra var demiş.. Haklı... Ama kriterlere uymuyor ki... Yaklaşamıyor bile... Neyse...
Dediğim gibi punto kullanıcısıyım. Fiatın en iyi araçlarından birisi bu gerçek.. Ekonomisi zaten mükemmel.. Güvenlik ise kendini hem Ncap ta hem de benim pilotajımda E-5 te :)) kendisini ispatladı.. Ama kardeşim fiesta da dizayn harikası bana göre.... Bayılıyorum bu dizayna.. Yol tutuşta Fordlar her zaman sınıfının referansı olmuşlardır..
Her ne alacaksan hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin.. Yorumum eğer ekonomi, güvenlik ve donanım ise Punto al... Yok stil, güvenlik ise Fiaesta al..
Saygılarımla..
(umarım Astra öneren arkadaşım beni yanlış anlamamıştır...)
opel corsa 1.3cdti
quote:
Orijinalden alıntı: egemay
ayrıca bildiğim kadarıyla 1.3 dizel motorda triger olayı yok, zincirli diye biliyorum e buda bakımdaki masraf olarak bir avantajdır.(yanlışsam düzeltin lütfen)
Bu doğru mu? Ayrıca trigerin olmaması corsa için de geçerli mi, motorları aynı diye okumuştum bu forumda.
D sınıfından Seat Exeo. Fiyatı 35.500 TL.
quote:
Orijinalden alıntı: Taşralı
quote:
Orijinalden alıntı: egemay
ayrıca bildiğim kadarıyla 1.3 dizel motorda triger olayı yok, zincirli diye biliyorum e buda bakımdaki masraf olarak bir avantajdır.(yanlışsam düzeltin lütfen)
Bu doğru mu? Ayrıca trigerin olmaması corsa için de geçerli mi, motorları aynı diye okumuştum bu forumda.
yeni nesil multijetlerde triger kayışı yok kayışın yerine zincir görev yapıyor ve fazladan masraf olmuyor
fiatın multijet motorunu opelde kullanıyor doğal olarak oda zincirli oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme