Şimdi Ara

punto evo mu kia rio mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütçem bu iki araca yetiyor, konfor bakımından kia daha cazip geliyor, donanım bakımındanda punto evo yorumlarınızı bekliyorum.
    Kia rio advence mi fiat punto evo mu ?

• Rio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sadece motoru için bile punto evo derim.
  • Etrafina bak kac tane rio var kac tane punto var neyi alacagini anlarsin ...

• Punto derim 95 hp
  • dizel mi benzin mi?
    Dizel rio 110 hp
    ben 90 bin km de aldım 2,5 senedir bende şuan 145 bin oldu periyodik baım harici sadece 170 tl masraf çıkardı
  • hocam bence seçenek dışı olucak ama müsadenize sığınarak aveo diyorum

ayrıca belirteyim; bi kaç başlıkta daha önerdim aracı, malum artık ülkemizde satılmadığı için kimse beni satış temsilcisi olarak damgalayamaz diye rahat davranıyorum bu konuda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Punto mu Clio mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba. 2008de Rio aldık 2009 model 135 bin km de uzun kısa farketmez tarla.mantar.balık demedi araçtan çok ama çok memnun babam

• ali.ybs A kullanıcısına yanıt
    ben rio'yu alırdım.
  • ehliyet karsunda suan tüplü 2010 rio kullanıyorum. benzinli ise bulasma derim tupile pek düzgün calismiyor rolanti devri vb sorunlar var. km ilerlemesi ile tam tur direksiyonda dusen rolanti en büyük sıkıntım

• teşekkürler, benimde gönlüm rio dan yana ama ülkemizde fiat hayranlığı var ve kia ya hiç bulaşma diyenleri duydukça puntoya doğru kaymaya başlamıştım.
  • eski kasa rio ise (2012 öncesi) bulaşma ncap puanı iyi değil punto al.eğer yeni kasa rio ise 2 aracada bin.punto güzel bir araçtır.albea veya lineaya benzemez.italyan montajdır.ben eski bir puntocu olarak şu an ikisinede eşit mesafedeyim.puntonun servisi yaygın.crdi se muadillerinden biraz çok yakar ama gidişi iyidir.
  • ikinci eli de düşünürsen punto derim dizeli memnun eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.