Şimdi Ara

G.punto mu İbiza mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar,buraya sayısız kez konu açtım,sizler de cevapladınız :) bu son konum,yarın gidip alıcam arabayı.kesin g.puno almaya karar vermişken bu kez de aklımı yeni kasa ibiza çeldi.

aşağıdaki 2 ilana bakıp yorum yaparmısınız?
    ibiza da 2 değişen(kaput,çamurluk) ve 1 parça boyalı parça var.
    g.punto ise sorunsuz olduğu yazıyor.
    şimdiden teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2009-seat-ibiza-1-2-ellagance-43020795/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-punto-1-3-m-jet-active-aracta-boya-yok-42161276/detay

• Seat İbiza daha kaliteli daha yeni bir araç bunun aksini kimse iddaa edemez ama eksi yönleri o fiyata benzinli olarak bulunması.

GP iyi bir tercih olacaktır. Birde o fiyata ben 2006 - 2007 Dynamic bakardım
  • ibizanın açıklama kısmından

SOL ÖN ÇAMURLUK VE KAPUT DEĞİŞMİŞ .SOL ÖN KAPI BOYALI

çamurluk ve kaputun değiştiği bir kaza ufak değildir bence

• G.punto daha uygun olur o fiyatlara.
  • Grande punto
  • 1.2 70 bg ibizadan hayır gelmez.multijet daha mantıklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Colt mu ,clio mu?
    12 yıl önce açıldı
    İ20 mi Clio mu? Aveo mu? Yada?
    7 yıl önce açıldı
    Leon mu Megane mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aero1

ibizanın açıklama kısmından

SOL ÖN ÇAMURLUK VE KAPUT DEĞİŞMİŞ .SOL ÖN KAPI BOYALI

çamurluk ve kaputun değiştiği bir kaza ufak değildir bence

Çamurluk ve kaput düşük hızlı bi arkadan çarpmada kolaylıkla hasar görebilir, radyatör bile hasar görmez hatta o derece ufak bi kazadan bahsediyorum.

Önceki aracımla böyle bi kaza yapmıştım, zaten ustama güvenirim, aracım kaskosuz olduğu için masraf az olsun diye kaputu düzeltmeyi teklif ettim ama olmaz dedi. İstersen yine düzeltirim ama kaputa macunu tavsiye etmem, bi süre sonra motor ısısının etkisiyle macun atar dedi.

Aracın sahibi sırf satarken sorun olmasın diye kaputu böyle tamir ettirdiyse asıl ondan uzak durun, sonra size boya masrafı çıkar.

• seat ibiza iç dizaynı olmayan ruhsız bir araç dış görünümü ne kadar keskise iç dizayn okadar boş o fiyaa gp mj iyi fikir alınır dostum güle güle de binilir.
  • bende punto düşünüyorum ama benim okadar param olsa heralde ibiza yı tercih ederdim çünki punto eskiden tipo lar vardı şimdi de puntolar var her mahallede şirketler yollar puntoyla doldu
  • Ben olsam punto alırdım.Çünkü puntonun piyasası daha iyi.Bugün baktım trabzon61 arkadaşın verdiği ilanlardaki araçların yarsından fazlası hemen satılmış.Punto alırsanız ilerde daha kolay satarsınız
  • ilandaki puntoyu geçen hafta aldım zaten.teşekkürler yorumlar için :)
  • hayırlı olsun arkadasım Allah kaza bela vermesin puntodaki ilk izlenimin ne oldu şimdi memnunmusun yakıt ne durumda eksileri ve artıları ne sence tavsiye edermisin biraz bilgi verirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.