Şimdi Ara

Punto Hakkında Düşünceleriniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Peki bu 8V 16V olayı nedir
    8V lılarla uzun yol yaptım diyelim uzun yokuş çıkacam diyelim sıkıntı yaratırmı
  • Bu konuda Punto hakkımdaki düşüncelerimi okuyabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_108769136/f_//tm.htm#108769136
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaNNeR

Peki bu 8V 16V olayı nedir
    8V lılarla uzun yol yaptım diyelim uzun yokuş çıkacam diyelim sıkıntı yaratırmı

yani bence 95 hp staret yada 120 hp t-jet daha iyi ama 1.4 77lik puntoda şehir için yeterli.
  • powermoon kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim punto hakkında birazdaha bilgi sahibi oldum.
  • dkerem2 D kullanıcısına yanıt
    Alırsam starjet olur gibi
  • quote:

Alırsam starjet olur gibi

ben olsamda starjet dynamic yada enotion lıp bide hız sabitleyici taktırıp binerim.
  • Peki city mod ağrızası giderildikten sonra tekrar tekrarlama riski var mıdır?
  • quote:

Peki city mod ağrızası giderildikten sonra tekrar tekrarlama riski var mıdır?

ben aracı alırken city mod parçasının daha önce değişip değişmediğini sorgulayarak almıştım. tercihim değişenlerden yanaydı. aldığımdan beri hiç kapatmadım city modu herhangi bir arıza yaşamadan kullanıyorum. dizel 1.3 dizel 6 ileri 90 hp lik dynamic cam tavan tavsiye ederim. bu kombinasyona kötü diyebilecek kimse yoktur heralde.
  • Peki bu dizel puntolar son vites 2000 devirde kaç km hız yapıyor, 110da 120de 90da kaç devir çeviriyor araç?

Benim aklımdaki punto 75lik 5 ileri alıp yazılım ile güçlendirmek bir nebze. 90lıkların parçaları 75liklere gore çok daha pahalı olduğunu okudum fiat forumlarında.
    Tek aklımı çelen nokta 90lık 6 ileri vites olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 140.000 km de 1.3 multijet 90 HP var en ufak sorunu yok memnunuz tam bir F/P aracı.
  • Punto hakkında düşüncelerim...

20 sene üzeri geçmişi olan ama üretimi manasız şekilde bitirilecek olan fiat modeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.