Bildirim
Punto Hakkında Düşünceleriniz ?
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yaklaşık 20 bin km kadar 2007 model 1,3 multijet olanı kullandım satalı 5 gün oldu. Şimdi dizel almanı öneririm o fiyatlara rahatlıkla bulabilirsin, km kaygın olmasın 205 bin kmde sattım motorunda en ufak sorun yoktu, yağ yakma yada eksiltme gibi bir durum söz konusu olmadı, yakıt ve performans anlamında en ideal dizel motorlardan biridir benim için yalnız benimki 90 bg di.Ama araç gerçekten kalitesiz devamlı trim parçaları sorun yaratıyordu biyeri elimde kalıyordu.City direksiyon sorunluydu ses yapıyordu,arada park manevralarında sertleşiyordu sonradan düzeliyordu falan.Trim sesleri oldukca fazlaydı bıktırdı araçtan soğuttu, ama düzgün zeminde ses yoktu.Süspansiyonları kötüdür, çukurlardan kütürtüyle geçiyordu, vidaların esnediğini hissediyordum.Sürüşe gelirsek keyiflidir, zevk alırsınız yol tutuş üst düzeylerde değil ama kötü denemez, tabiki ideal lastiklerle.Yalıtım sınıf standartlarının altında, orjinal ses sistemi baya kötüdür.Kronik sorunlarına gelirsek.Arka kapılar zor açılır,torpido çatlama yapabiliyor bide city direksiyon. Başka sorunuz olursa yanıtlarım.
-
60bin km punto evo lpg kullandım. yakıtı seni memnun eder ama çekiş konularında dizel performansı maalesef yok. otomatik alırsan problemi çıkması çok büyük ihtimal. bendeki city direksiyon hiç sorun çıkartmadı ve tüy gibiydi çok seviyordum. akranlarına göre iç hacmi ve iç görselliği daha iyidir.quote:
Orijinalden alıntı: Meeta
Yaklaşık 20 bin km kadar 2007 model 1,3 multijet olanı kullandım satalı 5 gün oldu. Şimdi dizel almanı öneririm o fiyatlara rahatlıkla bulabilirsin, km kaygın olmasın 205 bin kmde sattım motorunda en ufak sorun yoktu, yağ yakma yada eksiltme gibi bir durum söz konusu olmadı, yakıt ve performans anlamında en ideal dizel motorlardan biridir benim için yalnız benimki 90 bg di.Ama araç gerçekten kalitesiz devamlı trim parçaları sorun yaratıyordu biyeri elimde kalıyordu.City direksiyon sorunluydu ses yapıyordu,arada park manevralarında sertleşiyordu sonradan düzeliyordu falan.Trim sesleri oldukca fazlaydı bıktırdı araçtan soğuttu, ama düzgün zeminde ses yoktu.Süspansiyonları kötüdür, çukurlardan kütürtüyle geçiyordu, vidaların esnediğini hissediyordum.Sürüşe gelirsek keyiflidir, zevk alırsınız yol tutuş üst düzeylerde değil ama kötü denemez, tabiki ideal lastiklerle.Yalıtım sınıf standartlarının altında, orjinal ses sistemi baya kötüdür.Kronik sorunlarına gelirsek.Arka kapılar zor açılır,torpido çatlama yapabiliyor bide city direksiyon. Başka sorunuz olursa yanıtlarım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Meeta
Bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Hani önceliğim çok az yakması ve puntoların çok az yaktığını duydum.Bunun yanındada çok nazik araba olduğunu duymuştum :)
Bahsettğiniz kötü yanları gerçekten sinir bozucu durum bunları değerlendireceğim.
-
Yakıt olarak ben kasmadan, performaslı kullanıyordum. Şehiriçi 4,8-5,2lt değişiyordu. Şehirdışı 4,5 lt altına düşüremedim.Diğer unsurları sen değerlendir. -
ilk arabam doğan slx ti yakıt konusunda gerçekten çok üzdü beni. Bu yüzden yakıt olarak ekonomik araç bakıyorum. Ama bu puntoların ağrızalarından da başım ağrır diye korkuyorum. O yüzden kararsızım. Yakıtı sevindirirde ağrıza çok çıkarırsa bilemedim şimdi :( -
Bu çekişte 8V, 16V olması etkiler mi ? Hem bütçem 25 bin alacak olsam evolara bütçe yetmez sanırım. Birde sizde fazla ağrıza verdimi araç -
öncelikle sadece otomatik vites arızası verdi, başka bir sorun olmadı bende.
16V starjet kullanmadım ama 8V fire'ın çekişi çok kuvvetli değil zaten ekonomik bi motor. hocam benim yegane tavsiyem alacağın araç yada başka bir punto bulup test sürüşüne çık. bana yeterli olan sana yetmeyebilir. -
Teşekkürler. -
65bin km ve 5 yillik g.punto 1.3 m.jet kullanicisi olarak diyebilirim ki bu sinifta bu fiyata araç tam bir f/p urunu. Aracin 2 tane onemli kronik sorunu var. City direksiyon sorunu ve yolcu tarafinda torpido ustunun catlamasi. Bunlardan city sorunu benim de basima geldi ve yetkili servisteki tanidik sayesinde garantiden kolayca yaptirdim. Bazi arkadaslar yuruyeni icin hassas demisler bence oyle degil. Benim arac 117bin kmde ve on takim hala cok iyi. Amortisorleri biraz sert bu yuzden cukurlari hissettirir. Ama yol tutusu iyidir. Baski balata degisimi ve peryodik bakim harici bana masraf acmadi. Motor olarak benzinlisini kulanmadim bilmiyorum. Ben dizelini kullaniyorum performans,tuketim ve dayaniklilik olarak gayet yeterli. Aklima ilk gelenler bunlar. Varsa baska merak ettiginiz sorabilirsiniz. -
Vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler. -
Puntolar tam bir f/p aracıdır. Amacınız A noktasından B noktasına en düşük maliyetle gitmek ve parçası ucuz ustası bol bir araba bulmaksa tercihiniz punto olabilir.ama fazlasını beklemeyin -
Bendede gp dizel var yağını suyunu koy devam et bakımını aksatma yeter cam tavanlı ve emsallerine göre gayet dolu araç multijette km değil bakım önemli sorun olarak direksiyon sorunu var ama şeytan kulağına kurşun ben yaşamadım torpido sorunu ise güneşten koruyunca bir şey olmuyor ki benim aracımda olmadı. Trim ses konusunda benim aracımda göstergelerin ordan parke taşta ses geliyor ama geçtiğim yollardan 2011 fd6 civic , insignia , fluence , i30 gibi araçlarla geçtim bu araçlardada trim ses mevcut yani çıkıyor. Hatta i30 un teyp tarafı ve cam tavan kısmından ses geliyordu benim aracımda daha tavandan ses duymadım diyebilirim sadece bir kere çıtırtı gibi seri ses yapar oldu sonuna kadar açıp kapatınca düzelti bir daha yapmadı. Ses sistemi olarak sınıfında iyi bir yere sahip ( benin aracımda spor paket mevcut ve spor paketle gelen hifi mevcut bknz :https://youtu.be/5rLL0s4WarU bu forumdan bir arkadaşın videosu ama adını unuttum teşekürler video için. ) aracım dynamic paket active pakete oranla dağlar kadar fark var diyebilirim. Ve dizel almanızı öneririm.
-
4 yil kullandim sattim kurtuldum. Dizeli az falan yakmaz 90 la sabit her arac az yakar benim civic bile 4.8 yakiyor 90 sabitle. Araba kisin 7 lt den assagi yakmiyor sehir icinde. Hele birde kisa mesafe gidiyorsaniz 8 lt leri gormek cok zor degil. Kisin araba isinmak bilmiyor. Resmen donuyoruz icerde. Benzinli modeli belki daha iyi isiniyordur. Alacaksan tjet oneririm lpg ile ekonomik ve performansli bir arac.
Trim sesi kesilebilir kafana takma. City bende hic olmadi 125 binde satım...
Satamasi cok kolay . ilana koyduktan 2 saat sonra sattim ben aracimi.. -
2007 de sıfır grande punto 1,3 dizel almıştım.quote:
Orijinalden alıntı: rbcntechnic
4 yil kullandim sattim kurtuldum. Dizeli az falan yakmaz 90 la sabit her arac az yakar benim civic bile 4.8 yakiyor 90 sabitle. Araba kisin 7 lt den assagi yakmiyor sehir icinde. Hele birde kisa mesafe gidiyorsaniz 8 lt leri gormek cok zor degil. Kisin araba isinmak bilmiyor. Resmen donuyoruz icerde. Benzinli modeli belki daha iyi isiniyordur. Alacaksan tjet oneririm lpg ile ekonomik ve performansli bir arac.
Trim sesi kesilebilir kafana takma. City bende hic olmadi 125 binde satım...
Satamasi cok kolay . ilana koyduktan 2 saat sonra sattim ben aracimi..
145,000 km oldu haala kullanıyorum.
periyodik bakımlarını yetkili serviste yaptırdım.
periyodik bakımlar haricinde pek masraf çıkarmadı.
genel manada memnunum, tavsiye ederim.
-
2 seneden fazla oldu grandepunto 2006 dizel 1.3 kullanıyorum. araçtan çok memnunum. sorun çıkarmayan dayanıklı bir araç.quote:
Orijinalden alıntı: derememo
2007 de sıfır grande punto 1,3 dizel almıştım.
145,000 km oldu haala kullanıyorum.
periyodik bakımlarını yetkili serviste yaptırdım.
periyodik bakımlar haricinde pek masraf çıkarmadı.
genel manada memnunum, tavsiye ederim.
Alıntıları Göster -
Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-38F9BBB0B
2 seneden fazla oldu grandepunto 2006 dizel 1.3 kullanıyorum. araçtan çok memnunum. sorun çıkarmayan dayanıklı bir araç.
Alıntıları Göster
Dizel mi alsam daha iyi olur yoksa lpg li mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaNNeR -- 19 Ekim 2015; 22:32:01 > -
kardeş bence almışken starjet emotion al lpgde az yakar hemde 6 ileri vitesquote:
Orijinalden alıntı: CCaNNeR
Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Dizel mi alsam daha iyi olur yoksa lpg li mi ?
Alıntıları Göster
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-2006-model-fiat-punto-servis-bakimli-100.000-km-228761588/detay
-
bende starjet düşünüyorum ama lpg takılmış olursa iyi olur birde taktırmakla uğraşmak istemiyorum -
lpgli pek bulamazsın lpg takılmış alacaksan 1.4 gire 77 hp alquote:
Orijinalden alıntı: CCaNNeR
bende starjet düşünüyorum ama lpg takılmış olursa iyi olur birde taktırmakla uğraşmak istemiyorum
mesela
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-panaromik-cam-tavanli-grande-punto-1%2C4-free-dinamik-237651860/detay
Benzer içerikler
- lukoil 5 30 yağ yorum
- kırık far camı tamiri
- tip 2 diyabet ehliyet yenileme
- motor yağ basıncı az ne demek
- kormoran lastik yorumları
- opel rocks e
- volkswagen direksiyon tuşları ne ise yarar
- corolla gr
- mg4 xpower fiyat
- opel mokka elektrikli yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X