Şimdi Ara

Pupa Apple Premium Servis Deneyimlerimizi Aktarıyoruz (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
4
Favori
34.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servettv -- 13 Kasım 2018; 7:19:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servettv S kullanıcısına yanıt
    Ne gibi acayip

• İzmir mavibahçe pupa yurtdışı sıvı temaslı iPhone 7plus cihazımı alıp yeni cihazımı üç günde teslim etmiştir, kalitesinden çok memnunum.

• TümAmiraL kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feleginsillesi F kullanıcısına yanıt
    12 Kasım Pazartesi günü telefon teslime hazır dendi. Pupa'ya gittim ortalama yarım saat sıra bekledikten sonra telefonu aldım. Kontrol ettim çiziği vs var mı diye ayrıca bozulan yerlerini de inceledim daha sonra imza attım çıktım. Garanti kapsamında Taptic Engine ( Titreşim motoru ) değişmiş. Şimdilik bir sıkıntı yok.
  • feleginsillesi F kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :)
  • 6 kasımda pupa Gaziantep servisine gönderdiğim cihazımı 9 kasımda Apple onarım merkezine gönderdiler o günden beri bilgi yok. Niye bu kadar uzun sürüyor bu işler.

Edit:bugün yani 16 kasımda yeni cihaz değişimi yapılmış. Hoparlörden ses az geliyordu ve batarya değişim talebiyle vermiştim pupaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiru5 -- 16 Kasım 2018; 14:57:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün teslim ettim başarıya. Aynı gün apple onarım merkezine gönderildi diye haber geldi.tahminim 2-3 gün içerisinde gelir cihazım. Pupa tarzı yerler açıkcası çok yavaş. Ama siz ara ara sorun çünkü bazen geliyor ama işlemeyi unutuyorlar.

• wiru5 kullanıcısına yanıt
    telefon edin bence onarım merkezine,cihazın durumunu sorun, yoğunluk varsa da sıraya alıyorlar cihazları
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    başarı teknik servisi ile ilgili yorumunuzu da bekliyorum servis sonrası :)

bir referans olur en azından buraya bakan kullanıcılar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

telefon edin bence onarım merkezine,cihazın durumunu sorun, yoğunluk varsa da sıraya alıyorlar cihazları
    Onarım merkezi numarası var mı acaba? Nasıl ulaşırız onlara?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam daha önce ip6 vermiştim başarıya 3 gün sonra yenisini verdiler. Kulaklığımı verdim 3 gün sonra yenisin verdiler. Kuzenimin 5s ini verdim yenisini verdiler. Arkadaşımın şarj aletiyle kulaklığını verdim yenisini verdiler. Yorumum gayet olumlu aslında. İnşallah bu sefer beni pişman etmezler :)

• 6s pil değişim programından yararlanarak servise göndericem hangi servisi önerirsiniz?

• onu ben de bilmiyorum hocam apple türkiye müşteri hizmetlerini de arayabilirsin sonuçta onlara bağlı servis, herhalde yardımcı olurlar

@anatolianwarrior

başarı servis de bir alternatif olabilir o zaman bu durumda
  • Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: TümAmiraL

İzmir mavibahçe pupa yurtdışı sıvı temaslı iPhone 7plus cihazımı alıp yeni cihazımı üç günde teslim etmiştir, kalitesinden çok memnunum.
    Bu nasıl oldu sıvı TEMA’sı olduğunu bile bilmediğim benim cihazımı alıp hem sıvı teması dediler hemde dokunmatik işlemez şekilde yolladılar ya !!!

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Hangi ildekine verdiniz acaba ??

• quote:

Orijinalden alıntı: SonOsmanli46

Bu nasıl oldu sıvı TEMA’sı olduğunu bile bilmediğim benim cihazımı alıp hem sıvı teması dediler hemde dokunmatik işlemez şekilde yolladılar ya !!!

Alıntıları Göster
    1899 tl yi bayılınca değişim yaptılar

• quote:

Orijinalden alıntı: TümAmiraL

1899 tl yi bayılınca değişim yaptılar

Alıntıları Göster
    haha güzeldi bu bende 3800 bayılsaydım benimkide olacaktı ama onu verirsem ben bayılacaktım 😀😀

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.