Şimdi Ara

Pupa Apple Premium Servis Deneyimlerimizi Aktarıyoruz (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
4
Favori
34.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam 6 plus için ekran değişim ücreti 1139 tl pil degisimi ise sanirim 300 tl üzeri yeni zamli fiyati bilmiyorum totalde 1400 tl geçer sanirim, size tavsiyem 6 plus bukadar masraf edilecek bir cihaz değil açik konusmak gerekirse, ekrani yetkili serviste değiştirin batarya ise deji marka batarya alip güvendiğiniz bir yere taktirin benim tavsiyem bu tabi en iyi karari siz verirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran değişimi biraz fazla geldi açıkçası asistive touch ile idare mi etsem batarya için ise zamlı fiyatı 300 üzeri ise değiştirmeyi düşünmem fakat aklımda birkaç yer var gsmiletişim gibi acaba biliyormusunuz takılan piller orijinal mi veya önerirmisiniz... Ya da dediğiniz gibi deji alıp bi yerde taktırma düşüncem var.
  • YusufKk469 kullanıcısına yanıt
    Cihazın garantisi devam ediyorsa serviste pil değişimi ücretsiz olabilir, seviyesi de düşmüş baya. Garanti yoksa da mecbur ücretli olacak :)

• Pupa ya teslim edilen cihazları apple sitesi üzerinden nasıl takip edebiliriz. Dün teslim ettim pupa'ya cihazı fakat apple destek ile yazıştığımda servis kaydı bulamıyor.
  • islamzeki kullanıcısına yanıt
    pupa'nın web sitesinden takip edeceksiniz apple'ın sitesinde görünmez
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

apple.com üzerinden servis durumunu görüntüleyebiliyorum hocam. Cihazım Apple Onarım Merkezine inceleme için gönderilmiştir. durumunda olduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: islamzeki

Merhaba,

apple.com üzerinden servis durumunu görüntüleyebiliyorum hocam. Cihazım Apple Onarım Merkezine inceleme için gönderilmiştir. durumunda olduğu için.
    Servis numarası ile sorgulanabilmesi gerek o zaman, ne zaman ulaştı cihaz ellerine? Belki kayıt açılmayı bekliyordur

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Cihaz servise ulaşmadan sorgulanabiliyor. Burada dikkat edilmesi gereken nokta şu;

Pupanın verdiği servis kayıt numarası ile sadece pupa'dan sorgulanabiliyor. Ben pupa dan ekstra onarım kimliği aldım. G ile başlayıp peşine 9 tane rakamın olduğu 10 haneli bi kod. Bununla apple.com dan servis durumunu sorgulayabiliyorum.
    Pupa Apple Premium Servis Deneyimlerimizi Aktarıyoruz
    anladım hocam,epeydir pupaya cihaz bırakmadım sistemi değişmiş biraz..apple servis merkezini'de dahil etmişler, önceden kendi bünyelerinde tamir görüyordu cihazlar,şimdi başa çıkamadıklarını apple'a yönlendiriyorlar demek :)
  • 28 subat 2019 tarihinde 6s cihazimi karşıyaka pupa ya gonderdim 5 mart ta teslim edildi. Bugun takip ettigimde ilk once servise kabul edildigini daha sonra test edildiğini simdi ise musteri onayi bekledigini yazmışlar. Hepsini anladım ama bu müşteri onayı ne icin beklenir? Temmuz 2019 a kadar devam ediyor garantisi. Ucrer mi isteyecekler? Bataryam servis diyordu %76 da idi.

• windforce45 kullanıcısına yanıt
    Ücret çıkabilir, müşteri onayı bekliyor diyorsa ekranda büyük ihtimal sizin işlemi onaylamanız durumunda onarıma devam edilecek. Çağrı merkezini arayıp öğrenin en güzeli.

• Bugün servisi aradim 319 tl ucret cikardilar. 500 şarj döngüsünü aştığım için garanti dışı oluyor dediler. Garanti belgesinde yazıyor ama sizce de saçma değil mi ? Hem 2 yıl garanti vereceksiniz hem de 500 şarj döngüsü diyeceksiniz. Gunde 1 kereden az telefonunu şarja takan var mı? Bu duruma itiraz edilebilir mi?

• windforce45 kullanıcısına yanıt
    31 aralığa kadar pil değişimini ücretsiz yaptılar..sonra bataryası %10 eskimiş olanlar bile değişim talep edince adamlar %80 altı ve 500 döngü limiti koydular..tamamen fırsatçılardan dolayı yapıldı bu kısıtlama..pek de itiraz yolu görünmüyor malesef
  • Pupa'ya cihazı teslim ettik onlarda Apple Onarım Merkezine gönderdi. Bu arada sorunum kendi kendine kameraların işlevini yitirmesi. Önizleme simsiyah ön/arka kamera dahil. Sonuç; Cihaz üzerinde yetkisiz değişiklik yapıldığından dolayı cihaza işlem yapılmadan iade edilmiştir. Cihazım daha önceden bırakın yetkisizi servis dahi görmedi. İlk kez servise götürdüm. Müşteri Memnuniyeti yerlerde bakıyorum. İtiraz ettim tabi duruma. Yarın kıdemli danışmanları arayacakmış Apple'ın bakalım ne uyduracaklar. THH beni bekliyor anlaşılan.
    bu aralar ben de epey şikayet okuyorum kendilerinden, en sonunda dediğiniz gibi thh yolu görünecek.

cihazınızla ilgilenen teknisyenin halt etmesi aslında,bazen işin içinden çıkamadıkları zaman yetkisiz müdahale diyip cihazı ayırıyorlar.

bir de kıdemli danışman baksın bakalım duruma,değişiklik olacak mı.

Apple'ın premium garanti servisi olayı da artık mazide kalmaya başladı sanırım
  • Pupa Apple Premium Servis Deneyimlerimizi Aktarıyoruz
    Bende sabahtir kafa patlatıyorum bu olaya. Urunu aldığımda 500 şarj döngüsü diye bir durum yoktu. Garanti belgesinde de öyle bir durum yazmıyor. Aradığımda batarya haricinde seste de bir problem olduğunu söylediler. Eğer odemeyi yapar isem onu da halledeceklerini belirttiler. Ben iade istedim. Ayrıca servis takibinde telefonum 16 gb olarak not edilmişti. Benim telefonum 32 gb. İnşallah 16gb bir telefon gonderirlerde o zaman kıyameti kopartırım. Göndermeden önce fotoğraflarını çektim telefonun. Her türlü thh ye başvuru yapacağım.

• sanırım konuya kilit vurmanın zamanı geldi..bugün itibari ile pupa'nın faaliyetlerini durdurduğunu öğrendim.. ekşi sözlük'de haziran ayında entry girilmiş buna dair. ancak benim yeni haberim oldu. son zamanlarda biraz biraz bozulmaya başlamışlardı..hayırlısı olsun.. troy ile yola devam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 15 Ekim 2019; 12:48:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.