Şimdi Ara

Pupa Apple Premium Servis Deneyimlerimizi Aktarıyoruz (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
4
Favori
34.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir. Bu arada bilgilendirme yapayım arkadaşlar. Garantisi bitiyor diye ücretsiz pil değişimi programı var diye öylesine verdiğim cihaza değişim yapılmış. Şaşırdım açıkcası çünü hiçbir sorunu yoktu neden değişti anlamadım. 2 senelik kasa yenilenmiş oldu :)

Apple dan sorguladığımda değişim yapılan cihaz gönderildi dedi bende apple ı aradım evet cihazınız değişmiş kargoda dedi. Çok şaşırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anatolianwarrior kullanıcısına yanıt
    Bi sorun tespit etmişlerdir yazılımsal falan ondandır bazen sağlam cihaz yolluyorsun değişim yapıyorlar bozuk yolluyorsun tamir ediyorlar yada hiç yapmıyorlar ☺️

• quote:

Orijinalden alıntı: SonOsmanli46

haha güzeldi bu bende 3800 bayılsaydım benimkide olacaktı ama onu verirsem ben bayılacaktım 😀😀

Alıntıları Göster
    Para konuşur hocam üç günde geldi hem de değişim cihazı

• TümAmiraL kullanıcısına yanıt
    Paranın çözemeyeceği sorun yoktur 🙂

• Hocam inan cihaz taş gibiydi. Hatta üst tarafta çizik ezik falan vardı korkuyordum garantiye almayacaklarına. Yazılımsal sorun olsa uğraşırlardı ama 2 gün sonra cihaz değişimi olmuş çok ilginç. Bu arada garantisinin bitmesine 2 gün kala verdiydim cihazımı :) ona rağmen helal olsun apple a valla :)

Bende ilk ses sorunu olan 7 mi yollamıştım daha önce ekran falan değişmiş ben ikinci el almıştım sıfırladılar. Daha sonra 7 plus yolladım ön kamera çalışmıyordu sıvı teması dediler dokunmatik işlemez halde yolladılar bide 😀😀 Apple ın garanti servisleri değişik

• Daha önce ip6 vardı bende onu yolladım onuda sıfırladılar. Galiba sorun bende çokmu kötü kullanıyorum acaba :) fazla uygulama yüklüyorum ondan dolayı olabilir.

Bu sorun mu iyi bişey mi bilemedim 😀😀

• İyi bişey demekki değiştiriyorlar :)

Bencede kullan kullan değiştir 😀

• Apple'ın bug ını bulduk 😂

• Pupa Apple Premium Servis Deneyimlerimizi Aktarıyoruz

Pupa Apple Premium Servis Deneyimlerimizi Aktarıyoruz
    Arkadaslar cihazimin kamerasi serviste temizlendi ve daha sonra resimde gordugunuz gibi bir garip oldu iki resim arasindaki fark bariz belli kamerami iphone 6 gibi yaptilar gornus olarak sizce sorun belli oluyormu tekrAr servise vermelimiyim yardimci olurmusunuz bilgili arkadaslar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam temizlenmiş işte güzel olmuş. Neyi taktın anlamadım.

İnsiyatif kullanma durumunu bug bulduk diye suistimal etmeyin :) ondan sonra allah kahretsin bu servisleri değiştirilmesi gereken cihaz değiştirilmedi oluyor, eften püften sebeplerle cihaz değişimi isteyenler yüzünden Apple değişim politikasını değiştirdi Türkiye için, aynı şey pupa için de olmasın.

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Hocam şaka yapıyorum zaten :) ben sadece pil değişimi için verdim tamamını değiştirdiler şaşırdım açıkcası.

Yanlız bende bişeyi merak ediyorum. Bu değişimden gelen telefonumda sol köşenin biraz altında yapışkan kalıntısı vardı. Yani biliyorsunuz 7 plus lar suyu engelleyici özel yapışkanlarla yapıştırılmış muhtemelende onun kalıntısı. Biraz kafama takıldı açıkcası ama sırf bu sebepten iade edilmez demi? Çünkü soyup çıkardım o yapışkanı kalmadı.

Bide köşelerden bastırınca kasadan çıt sesi ve işlemcidende çok uygulama yükü bindimi arkadaki elma logosuna kulağı dayayınca saat tıkırtısı gibi ses geliyor. Tabi çok sessiz ortamda duyuluyor. Fazla takıntılıyım heralde :)

• Arkadaşlar, İphone 7 Plus ımın garantisi 1 haftaya doluyor, İos 12 yüklü Pil sağlığına baktığımda %87 gözüküyor.

Sizce garanti dolmadan Pil değişimi yaptırmalımıyım, bildiğim başka sorunu yok. Ücreti ne kadar pil değişminin bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

Hocam şaka yapıyorum zaten :) ben sadece pil değişimi için verdim tamamını değiştirdiler şaşırdım açıkcası.

Yanlız bende bişeyi merak ediyorum. Bu değişimden gelen telefonumda sol köşenin biraz altında yapışkan kalıntısı vardı. Yani biliyorsunuz 7 plus lar suyu engelleyici özel yapışkanlarla yapıştırılmış muhtemelende onun kalıntısı. Biraz kafama takıldı açıkcası ama sırf bu sebepten iade edilmez demi? Çünkü soyup çıkardım o yapışkanı kalmadı.

Bide köşelerden bastırınca kasadan çıt sesi ve işlemcidende çok uygulama yükü bindimi arkadaki elma logosuna kulağı dayayınca saat tıkırtısı gibi ses geliyor. Tabi çok sessiz ortamda duyuluyor. Fazla takıntılıyım heralde :)
    tekrar gönderin servise, anormal durumlar mevcut, o yapışkanın da su geçirmezlik için doğru uygulanması gerek. tekrar baksınlar.

@Mixenon

aralık ayı sonuna kadar pil değişimi ücretsiz,bence yararlanın derim, zaten kapasite 87 olmuş.

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Öylede tekrar telefonsuz kalmak açıkcası çok zorluyor beni. Yani olabilecek birşey gibi yapışkan fazla koyulmuş olabilir oda dışarı taşmıştır. Elimle çekince orası çıktı ama içerde hafif yine var. Bide sıfır cihaz yaa vermekte içimden gelmiyor pek. Haa unutmadan ben 11.4.1 kullanıyordum güncellemeden verin demiştim adamlar yeni telefonuda 11.4.1 sürümünden vermişler valla helal olsun.

memnunsanız devam edin hocam çok zorlayan bir durum olmadıkça.
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 10:16:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.