Şimdi Ara

Pupa'dan 2000TL ve üzeri alışverişlerde anında 200TL hediye çeki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatlar Apple Store Türkiye ile aynı. Apple ürünü alacaklar fırsatı kaçırmasınlar. Kampanya 1 ocakta sona eriyor.

Ayrıca App Store'dan Pupa Center uygulamasını indirenlere %5 oranında aksesuar indirimi uygulanıyor.

Pupa'dan 2000TL ve üzeri alışverişlerde anında 200TL hediye çeki

• iphone hariç
  • Pupa komik firma vesselam iphone hariç diyor peki ben gidip mac alsam onun çekini kullanarak iphone alabiliyor muyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puma'dan diye okudum ya la
  • cadde pupadan
    ıpad almıstım
    garantılık olduk
    aynı gun cıhazı gerı teslım ettıler sorunu gıderıp
    fıyat avantaj kupon vs konusunda bırsey dıyemedyecegım ama
    musterısını ortada bırakmayan sattıgı urunun arkasında
    duzgun bır apple satıcısı
  • Parn kullanıcısına yanıt
    Evet alınabiliyor.

• Illaki çeki farklı bir üründe mi kullanmak gerekiyor?
    Mesela bi mac alsam ona kullanamıyor muyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bindir - indir = Piyasa fiyatı

http://www.pupadankapiniza.com/asp/product/7984/Yeni-MacBook-Air-11-MD711TU-A

http://www.tvt.com.tr/APPLE-MacBook-Air-11-INCH-i5-17GHz-4GB-64GB-MD711TUA%2CPR-35731.html?ref=akakce&v=1.96.7

Fiyatlar Apple Store Türkiye ile aynı bindirip indirme yok ayrıca %3 öğrenci indirimi ile 2480tl oluyor. TVT stoğunda kalan ürünleri satıyordur. Üzerine ek indirim yapıyorsa güzel fiyat ama yapmıyor ise Pupa daha avantajlı.

• yalnızaslan kullanıcısına yanıt
    Tek bir cihazda malesef kullanılamıyor. Aksesuar yada cihaz alınması gerekir.
  • Peki en ucuzundan bi iphone kapak falan alsam Çek veriyorlar mı mac alma düşüncesi var da

• yalnızaslan kullanıcısına yanıt
    Toplam 2000 TL alışveriş yapman gerekiyor. 2000TL olduğunda 200TL değerinde Pupa Kart veriyorlar istediğin zaman kullanabilirsin son kullanma tarihi 31.12.2015.
  • CoderShack kullanıcısına yanıt
    Kredi kartına ödeyeceğim miktar benim için daha önemli.
    2550 lira ödeyeceğime 2350 daha avantajlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

Peki en ucuzundan bi iphone kapak falan alsam Çek veriyorlar mı mac alma düşüncesi var da

Keşke olsa
  • Anladım teşekkürler sonradan gördüm o ayrıntıyı
    Ama fiyatlar biraz yüksek geldi bana sanki bimeks de MacBook air fiyatı daha ucuz

• TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Sadece cihaz almayı düşündüğün için önemli olabilir. Ama air yanında kılıf, çanta, super drive ya da magic mouse alacak biri içinde 200tl önemlidir.

Edit:
    Ayrıca 2550 değil 2450 tl ye mağazadan satın alabiliyorsun yanında ek olarak 200 tl hediye çeki veriliyor çek ile aksesuar vs alırsan senin yolladığın siteden daha ucuza gelecek yok ben çekilen tutara bakarım dersen 100tl fazla vereceksin ama mağazadan aldığında cihazını aldın eve gittin baktınki kamera çalışmıyor. 1 ay içinde gelip mağazadan yenisini alıp gidiyorsun. bu imkanı yolladığın diğer firma sağlıyormu cevap hayır. arıza durumda ürünü kargo yapacaksın onlar inceleme yapacak 20 iş günü içinde sonuçlanacak. Arkadaşlar şunu unutmayın aradaki fark atla deve değilse ne yurtdışından nede internet sitelerinden bilgisayar almayın 50-100 tl fark için paranızla rezil olursunuz. Kaldı ki konuyu sıcak fırsat olarak gördüğümden bindirme indirme olmadığını bildiğimden açtım. Apple Store Türkiye ne fiyatta ise pupada aynı fiyata ek 200 tl çek veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoderShack -- 22 Aralık 2013; 13:33:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.