Şimdi Ara

PUPPETEER (PS3 ANA KONU EXCLUSiVE) - TÜRKÇE DUBLAJ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
5.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blade184

demo türkçemi ?

Tr psn de turkce. 5.8 gb demo. Tam surum oyun 11 gb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demonun boyutu yüksek diye indirmeye üşendim açıkçası
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

demonun boyutu yüksek diye indirmeye üşendim açıkçası

Oyun aktif olsada oynasam. Baya eglenceli bir oyun. Demoyu da oynadim. Gercekten güzel yapmışlar. İnşallah uzun sürer senaryosu.

• Orjinal alınacak bir oyun. Mutlaka bu deneyimi yaşamak istiyorum. Türkçe seslendirme merak ettiğim unsurların başında geliyor.
  • Yarı fiyata satıldığı zaman kesin alacağım. Türkçe dublaj şahane. Ayı Kral ve Cadı'yı kim seslendirdiyse 10 numara iş çıkartmışlar.

• Oyunu Eminönü'nden bir arkadaşım 3 adet getirdiğini söyledi. Gidebilirsem 1 tanesini alacağım. Alamazsam kısmet değilmiş derim. İşler yoğun çıkamıyorum pek dışarı.
  • Oyun 7 sahne ve her sahnede 3 bolum olmak uzere 21 bolum galiba. 1. Sahne bitirdim. Guzel ve eglenceli olmus. Yarın isten gelince devam ederim artik. Pisman olmadim aldigima. Hikaye gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Orjinal alınacak bir oyun. Mutlaka bu deneyimi yaşamak istiyorum. Türkçe seslendirme merak ettiğim unsurların başında geliyor.

Türkçe dublajı harika yapmışlar abi.Herkes ayı'nın seslendirmesine hayran kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazurat

Oyun 7 sahne ve her sahnede 3 bolum olmak uzere 21 bolum galiba. 1. Sahne bitirdim. Guzel ve eglenceli olmus. Yarın isten gelince devam ederim artik. Pisman olmadim aldigima. Hikaye gibi

Oyunu nereden aldın hocam?
    Ben oyunu hepsisony haricinde satan görmedim. Genelde tr dublajlı oyunları d&r'nin internet sitesinden veya gold'dan alırım. (Evet indirimi olduğu için ). Bu oyunu spottan almak istemiyorum ama galiba mecbur kaldım. Başka bildiğiniz satan yer var mı? (Bandrollü)

• quote:

Orijinalden alıntı: masterbatu

quote:

Oyun 7 sahne ve her sahnede 3 bolum olmak uzere 21 bolum galiba. 1. Sahne bitirdim. Guzel ve eglenceli olmus. Yarın isten gelince devam ederim artik. Pisman olmadim aldigima. Hikaye gibi

Ben oyunu hepsisony haricinde satan görmedim. Genelde tr dublajlı oyunları d&r'nin internet sitesinden veya gold'dan alırım. (Evet indirimi olduğu için ). Bu oyunu spottan almak istemiyorum ama galiba mecbur kaldım. Başka bildiğiniz satan yer var mı? (Bandrollü)

Ben kutulu almadim dostum. Psn den 99 tl ye pre order yaparak aldim. Genelde ben eger oyun psn de varsa kutulu almam. Cunku psni 2 kisi kullanma avantaji var. Kutulu oyunu alip yok pahasina satmaktan nefret ederim. Gerci koleksiyon yapiyorsaniz ona bisey diyemem

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Orjinal alınacak bir oyun. Mutlaka bu deneyimi yaşamak istiyorum. Türkçe seslendirme merak ettiğim unsurların başında geliyor.

Türkçe dublajı harika yapmışlar abi.Herkes ayı'nın seslendirmesine hayran kalmış.

Arkadaşın yanına gidemiyorum. Kargo yapmasını rica ettim. Sağolsun dün kargolamış oyunu. Bugün öğlene doğru gelir. Akşama oynarım kısmetse.
  • Oyun tam Tim Burton oyunu olmuş.

Dinamik bir tiyatro sahnesi, basit ama içine girdikçe detaylanan bir masal. (bir keresinde bir film de basit yöntemlerle dinamik bir tiyatro sahnesi yapmışlardı, oyunu oynarken onu hatırladım)

Özellikle müzikler ve seslendirmeler çok başarılı. Dublaj ise beklediğimin çok ötesinde güzel olmuş. Böyle bir oyunu bu kadar başarılı bir dublaj ile oynamak çok önemli.
    Tiyatro sahnesi olduğu için aralarda seyircilerinde tepkileri sizi gaza getirebiliyor, seslerde güzel bir ayrıntı.

Grafikler de çok tatlı, atmosfere çok uygun.

Oyun beklediğimden iyi çıktı, kesinlikle alınası bir oyun.

Ancak bence şu an fiyatı biraz fazla, ucuzlamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 11 Eylül 2013; 10:31:26 >
  • quote:

quote:

quote:

Ben kutulu almadim dostum. Psn den 99 tl ye pre order yaparak aldim. Genelde ben eger oyun psn de varsa kutulu almam. Cunku psni 2 kisi kullanma avantaji var. Kutulu oyunu alip yok pahasina satmaktan nefret ederim. Gerci koleksiyon yapiyorsaniz ona bisey diyemem

Koleksiyoncu değilim ama bende senin aksine oyun kutulu çıkıyorsa psn'den almam ( ciddi bir fiyat avantajı, indirim yoksa) yinede bilgi için saol. Artık yarına kadar beklerim olmadı hepsisony'den alırım.

• Ohooo millet demosunu bile indirmiş, ben oyunu daha yeni duyuyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Koleksiyoncu değilim ama bende senin aksine oyun kutulu çıkıyorsa psn'den almam ( ciddi bir fiyat avantajı, indirim yoksa) yinede bilgi için saol. Artık yarına kadar beklerim olmadı hepsisony'den alırım.

Bana oyun 50 tl ye geldi psn den. Yani kutulu Allah bilir kac ay sonra 50 tl olur diyecem ama o biraz zor. Disk takmasiydi yok disk sesiydi derken bende kutulu oyunlara karsi bir antipati var.
    oyun psn de varsa kesinlikle kutulu almam.

• Dublajı merak ettim, bana göre en iyi dublajlı oyun olan Sly Cooper 4 e yaklaşabilecek mi bakalım
  • lazurat L kullanıcısına yanıt
    Oyun size nasıl 50 TL'ye geldi anlamadım?

Bu arada böylesi emek verilmiş bir oyunun çıkış günü ama psn dışında satın alabileceğimiz tek bir yer yok! Anlam veremedim bu duruma.. Türkçe yapıldığı için kutulu alıp destek vermek istedim ama nereden alabiliriz ki?
  • Sony nedense bazı oyunları Türkiye çapında dağıtmıyor. Mesela Sly Cooper Thieves in Time'ı İzmir'de o kadar aradım, 1 tane bile bulamadım. Mecburen hepsisony'den aldım. Bu oyunda da aynı durum olacak gibi. D&R'a vs. gelecek diye boşuna beklemeyin hepsisony'den alın gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mArio4BJK

Oyun size nasıl 50 TL'ye geldi anlamadım?

Bu arada böylesi emek verilmiş bir oyunun çıkış günü ama psn dışında satın alabileceğimiz tek bir yer yok! Anlam veremedim bu duruma.. Türkçe yapıldığı için kutulu alıp destek vermek istedim ama nereden alabiliriz ki?

Psn de kardeslikle 50 tl ye aldim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.