Şimdi Ara

PUPPETEER (PS3 ANA KONU EXCLUSiVE) - TÜRKÇE DUBLAJ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
5.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PSN Kardeşlikle almak isteyen olursa pm..
  • spota geldimi oyun ?
  • Oyun henüz spotçularda yok.

Arkadaşlar kardeşlikle oyunu almak isteyen varsa lütfen benimle irtibata geçsin. :)
  • Türkçe olmasına rağmen bu oyuna 100 lira fazla. Demoyu denedim. Deneysel takılmışlar. Garip bir oyun. Oyun tiyatro olarak tasarlanmış. Seyirci bile var. Kahramanımız sürekli yeni kafalar takıyor. Türkçe dublaj güzel olmuş. İndirimleri takip edip almayı düşünüyorum.
  • Oyunun ucuzlamasını bekliyorum ama ucuzlamama ihitmali de var valla, sadece Sony'de var oyun D&R'da falan yok. Acaba yurtdışı oyunlarında da Türkçe dil var mı?
  • Oyun Sony'de mevcut ancak bir kaç spotçunun sitesine baktım henüz oyun gelmemiş onlara. Psn'den almak en mantıklısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus a gelecektir, beklemeyi öneririm.
  • oyunda dil seçimi nereden yapılacak ben bulamadım.
  • Oyun içinden dil şeçimi yok, ps3 menü dilin hangisi ayarlı ise o dilde açılıyor, türkçe ise türkçe başka dilde ise o dilde açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

Oyun içinden dil şeçimi yok, ps3 menü dilin hangisi ayarlı ise o dilde açılıyor, türkçe ise türkçe başka dilde ise o dilde açılıyor.

hmm tamam teşekkürler.
  • Plusa gelmesi icin en az 2 yılı var. Ama 8ndirim gelir en az 6 ay sonra..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu şuan için mağazalarda göremedim fiyat olarak da 3 aya 50 60 tl olur ...
  • PSN kardeşlikle almanızı tavsiye ederim. Oyun oldukça eğlenceli ve sanatsal havası da çok güzel, seslendirmeleri de hiç fena değil. Ancak oyun çok kolay. Biraz çocuk oyunu gibi geldi bana ama yine de beğendim, eğlendim..
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Çocuklara yönelik de bir tarzı olduğu aşikar oyunun.
    Ancak çoğu site oyunun zorluğunun yetişkinlere yönelik olduğunu söylemiş. 7 yaş grubu bir ufaklık için uygun mudur sizce oyun?
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Oyunu oynayan biri olarak, 7 yaşındaki bir çocuğa göre olduğunu düşünmüyorum. Hikayesi bile çocuğu korkutabilir.. 12+ için idealdir bence.
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Oyun çocuklar için gibi görünsede evet daha çok +12 için. Oyun tarz olarak Tim Burton filmi gibi ve içinde kafa kopma olayları sıklıkla geçmekte. Bence 7 yaş için pek uygun değil. Abartı olacak ama 7 yaşındaki çocuğun beter böcek izlemesi ile aynı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Gonzo -- 7 Ekim 2013; 12:12:09 >
  • Cevaplar için teşekkürler.
  • Bugün oyunun giriş kismina vaktim

Ve acikcasi çok sasirdim çünkü bu oyunun bana gore olmadigini bana çok uzak bir oyun olduğunu düşünüyordum

Etkileyici bir baslangic yaptik Türkçe dublajda önemli bir arti tabi

Beni sasirtan oyunlari seviyorum

Yarin devam
  • Oyun müthiş.2. sahnenin 1.bölümünü bitirdim.
    Dublaj gerçekten harika.Cadı,ayı kral,fare ve Olayları anlatanın [anlatıcı] dublajları mükemmel.
  • Az önce 5.sahnenin 1.perdesini oynadım.Galiba 7 sahne oyun.
    Oyun çok eğlenceli geçiyor.Türkçe dublajlı olmasının bunda büyük bir payı var.
    Bitince Uncharted 3 ü oynayacağım hayırlısıyla
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.