Şimdi Ara

PUPPETEER (PS3 ANA KONU EXCLUSiVE) - TÜRKÇE DUBLAJ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
5.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok eğelenceli duruyor. ps vitaya da çıksa keşke.
  • Oyunu oynadim ve bitirdim. Keske extra dlcler gelse. Turkce olmasi ve tiyatro sahnesindeymis gibi oynamak cok hostu. 3d olarakta oynadim. Ayni tiyatro izler gibi. Gercekten basarili bir yapim. Her kurusunu hakediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el satan varsa pm'den yazsın uygun fiyata vermeyi düşünenler.
  • Puppeteer mükemmele yakın. Seslendirme muazzam. Kesinlikle kutulu versiyonunu da alacğaım arşiv için.

Sony'den şöyle işler çıkmasına bayılıyorum ya
  • Arkadaşlar düşünürseniz 2 disc halinde (ingilizce - türkçe) puppeteer ın limited edition ı mevcut, almak isterseniz forum ilanım mevcut
  • oyunun soundtrack'i nedense bana sürekli medievil'in müziklerini anımsatıyor

sony kendi orkestrasına mı yaptırdı diye araştırdım fakat değilmiş

patrick doyle'a yaptırmışlar

adam film müziği yapımcısı

çalıştığı filmler de linkte varhttp://en.wikipedia.org/wiki/Patrick_Doyle

muazzamdı oyunun müzikleri ya

hala ara ara açıp dinlerim

özellikle theme müziği fena

• Şu oyunun PS4'e gelip kütüphanesini şenlendirmesi gerekirdi. Ancak sony yine bir IP'yi daha harcamayı başardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Şu oyunun PS4'e gelip kütüphanesini şenlendirmesi gerekirdi. Ancak sony yine bir IP'yi daha harcamayı başardı.
    Mükemmel olurdu gerçekten.

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    Çok güzel oyun olsa da önemli bir eksiği vardı. Taktığımız kafalar sadece kozmetikten ibaretti. Yani o kafalara özgü yetenekler yoktu. Ve üzücü olan şu ki Tr dublajdı yanılmıyorsam, Tr'de inanılmaz düşük bir satış rakamı vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Çok güzel oyun olsa da önemli bir eksiği vardı. Taktığımız kafalar sadece kozmetikten ibaretti. Yani o kafalara özgü yetenekler yoktu. Ve üzücü olan şu ki Tr dublajdı yanılmıyorsam, Tr'de inanılmaz düşük bir satış rakamı vardı.
    tr dublajdı ve inanılmaz iyiydi dublajı

hatta uncharted dahil gelmiş geçmiş en iyi türkçe dublaja sahipti oyun
  • defected kullanıcısına yanıt
    Dublaj konusunda haklısınız. Masal gibi bir seslendirme vardı. Ama oynanış konusunda çok yaratıcı değildi. Dediğim gibi o kafalar sadece kozmetik olmasa şuan mükemmel ötesi bir oyundan bahsediyor olurduk. Yine de remastered gelirse alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun sadece ülkemizde değil, genel olarak iyi satış rakamlarına ulaşamadı diye biliyorum. Lakin PS4 için gelmemesi gerçekten eksiklik.

Gerçi benim için pek bir şey fark etmiyor. Bu yaz platin almak için tekrar geri döneceğim. İyice doymuş olurum. 🙂

• PUPPETTER

• boxor kullanıcısına yanıt

Ayın ayı kralı davasında sonuna kadar haklıdır, Kutaro isimli kukla(eskiden insan olan bir çocuk) tarafından harcanmıştır..

• Oyuna dün başladım. A'dan Z'ye tüm ps3 oyunlarını oynama kararı aldım ve Z harfinden başlayarak tüm oyunları indirip oynuyorum kimi sarıyor kimi sarmıyor. Puppeteer çok güzel bir oyun olmuş 2 boyutlu bir oyun (2 boyutlu olupta beni kendine bağlayan diğer oyun Valiant Heart ) Müzikler şahane, seslendirme çok çok başarılı. Dublaj sanatçıları her karaktere sesi mükemmel uyarlamış. Eğer kulaklıkla oynarsanız arkada tiyatro salon kalabalığı sesi ve perde tarzı ilerleyişi ile size adeta bir müzikal izliyomuşsunuz gibi içine çekiyor. Bu nasıl oyun çocuk oyunu gibi diyenler olabilir. Oyun beni yakaladı. Herkese tavsiye ederim. Gönül isterdi ki güzel satış rakamlarına ulaşıp devam projeleri yapsalar ama maalesef. Ben oyunu şans eseri keşfettim.

Oynayın oynatın.

• tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katiliyorum. Ps3 ve vita doneminde Japan studyonun;

puppeteer , locoroco, gravity rush,Ico, shadow of the colossus, the last guardian ,Knack, Patapon,Rain, tokyo jungle gibi Yenilikci, akilda biraktiran hos oyunlar yapan bu studyoyu Sony kalk sen Fisini cek. Bu ve bunun gibi oyunlar gelmeyecek olmasi da bir oyuncu olarak zaten sony den nefret ettirmeye yeterli. Burada ki gelistiriciler de baska firmalara gitmis olmasina ragmen gecmiste yine bu sekilde dagitilan gelisticilerin nasil yok oldugunu gorduk.

Sony ps2, ps3 donemini hem gelisticileri yok ediyor, hem de oyunlarini yok ediyor. Oynamak istiyorsun, yok . Oynayamazsin. Store u kapatir, oyunlar zaten emulator haric ps3 de sadece. Sureli exclusive oyunlarin disinda amaclarindan bir tanesi de remastered , remake yapmak. Bunlar oyuncularin yararina seyler degil

Eger bir oy hakkim olsaydi Altin diski odulunu sony ye oylardim

• Hepsini oynayıp bitirdim hocam bayılıyorum ama pekte Sony'nin suçu değil bence adamlar zaten bu tarz yapımları destekledi bu bahsettiğiniz oyunları oynayan kitle o kadar az ki çoğu kişiye böyle oyunları attığım zaman bakmaya bile tenezzül etmiyorlar.
    Bu oyun ise dublaj anlamında bir efsaneydi yıllar olmuş oynayalı vay be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Astrobot çıkınca aklıma geldi, Türkçe dublaji bile varmış 😌

• oyungazi kullanıcısına yanıt

Çok tatlı oyundu, hayal mayal hatırlıyorum :)

• defected kullanıcısına yanıt

Vay be, 4 sene olmuş bu değerli insanın vefatından bu yana geçen süre...

Allah gani gani rahmet eylesin, güzel insandı...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.