Şimdi Ara

Pure Acoustics hop. + yamaha karsilastirma. (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
1
Favori
22.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotolara bakarak hicde kotu degil gibi gozukuyor ama esas olan tabiki de ses ve sesin rengi ......
  • Yaklaşık 1 aydır QX900 ve yamaha 359 kullanıyorum. Yaptığım tercihten çok memnunum.
    Hem ses kalitesi hemde görünüşü, malzemesi, işçiliği çok çok iyi.

Subwoofer kullanmıyorum yakın zamanda almayı düşünmüyorum çünkü bir apartman dairesinde dinleyebileceğiniz maksimum bas sesini veriyor zaten.
  • Arkadaşlar bu QX900 çok şık bi hoparlör sanırım seside oldukça tatminkar fakat merak ettiğim şey boyutları çokmu iri acaba??
    çünkü bende almayı düşünüyorum ama hanım çok büyük bunlar istemem diye tutturdu
    bide bu hopalörleri istanbulda görüp inceleyeceğim bi yer varmı acaba avrupa yakasında mesela doğubankta filan??
  • quote:

Orjinalden alıntı: team_mclaren

Arkadaşlar bu QX900 çok şık bi hoparlör sanırım seside oldukça tatminkar fakat merak ettiğim şey boyutları çokmu iri acaba??
    bide bu hopalörleri istanbulda görüp inceleyeceğim bi yer varmı acaba avrupa yakasında mesela doğubankta filan??

Biraz büyük hoparlörler. Dinlemek için benwww.teketek.com adresinden online destek numarasını ara. Ordan Hülya Hanım ile görüş. Ben de kendisi ile görüşüp nerede dinleyeceğimi sormuştum. O bana bir yer önermişti Doğubankın karşı hanında ancak adını unuttum. Kendisine sorarsan yardımcı olacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: zaferyangin

quote:

Arkadaşlar bu QX900 çok şık bi hoparlör sanırım seside oldukça tatminkar fakat merak ettiğim şey boyutları çokmu iri acaba??

Biraz büyük hoparlörler. Dinlemek için benwww.teketek.com adresinden online destek numarasını ara. Ordan Hülya Hanım ile görüş. Ben de kendisi ile görüşüp nerede dinleyeceğimi sormuştum. O bana bir yer önermişti Doğubankın karşı hanında ancak adını unuttum. Kendisine sorarsan yardımcı olacaktır.

ilgin için teşekkür ederim zafer , bugün doğubanka gittim dinleyemesemde gördüm maşallah oldukça iriler bunlar benim salona çok büyük gelir malesef
    fakat slim dream serisini buldum bugün internette fiyatıda oldukça hesaplı ve daha ufak tefek duruyolar şimdilik bunları düşünüyorum galiba...tabi dinleyecek bi yer bulabilirsem ayrıcawww.koysepete.com dawww.teketek.com dan daha hesaplı buda benim kafamı iyice karıştırdı sizin fikirleriniz ne yönde acaba

bu koysepetedeki fiyat
    http://www.koysepete.com/en+ucuz+pure+acoustics+slim+dream+(siyah,bordo)+hoparlor+63449.aspx

buda teketekdeki fiyat
    http://www.teketek.com/default.asp?git=11&urunID=74807

• quote:

ilgin için teşekkür ederim zafer , bugün doğubanka gittim dinleyemesemde gördüm maşallah oldukça iriler bunlar benim salona çok büyük gelir malesef
    fakat slim dream serisini buldum bugün internette fiyatıda oldukça hesaplı ve daha ufak tefek duruyolar şimdilik bunları düşünüyorum galiba...tabi dinleyecek bi yer bulabilirsem ayrıcawww.koysepete.com dawww.teketek.com dan daha hesaplı buda benim kafamı iyice karıştırdı sizin fikirleriniz ne yönde acaba

bu koysepetedeki fiyat
    http://www.koysepete.com/en+ucuz+pure+acoustics+slim+dream+(siyah,bordo)+hoparlor+63449.aspx

buda teketekdeki fiyat
    http://www.teketek.com/default.asp?git=11&urunID=74807

Hangisi daha uygun ise tabii ki oradan alacaksın. Hiçbiri arkadaşımız, akrabamız yada yakınımız değil. Sana en uygun olanı senin için en yakın akrabadır unutma. Bir tarihte teketek bana en uygun olanı idi. Dream 77 Setimi de oradan almıştım. Benim tanışıklığım sadece ondandır.

Slim Dream ler oldukça ince ve hoş görünümlüler. Ancak mutlaka bir Subwoofer alman gerekecek bunların yanına. Oysa QX900 ler için almasan da olur. Doğal olarak Subwoofer için de bir yer ayarlaman gerekecek.

• quote:

aaaah ah!
    bizim hanım hala diyor aynı şeyi bir türlü kurtulamadım dilinden
    "bu ne kadar kalabalık, üstelik koca koca şeyler, herkes gibi küçük kiprit kutusu gibi olanlardan alsaydık ya" diye, birşekilde ikna etmeye çalışıyorum

ama öyle veya böyle slim dream bile alsan zeminde aşağı yukarı aynı yeri zaten kaplayacak (düşeyde sorun yok heralde )
    önemli olan hop.un geniş veya dar olması değil, koyacak bölgenin müsait olması
    hatta benim sistemin resmini incelediysen büyüklük ve evde nasıl durduğu hakkında biraz fikir verebilir, üstelik perdeden farkedilmiyor ama sol hop.un arkasında bahçe kapısı var, yani kapının tam ağzında

ama bana sorarsan tüm bunlara rağmen bugün alacak olsam yine QX900den başka almam

üstelik sürücü çapı konusunda benim takıntım var, küçük çaplı sürücülerin büyükler kadar iyi performans vereceğini zannetmiyorum

bence hanımı ikna et, Dream 77 veya QX900den şaşma derim
    sub. konusunda da zafer'in dediği doğru; aratmaz ama yine şahsi düşüncem sub.sız ev sinema sistemi olmaz

• quote:

Orjinalden alıntı: cekool

fotolara bakarak hicde kotu degil gibi gozukuyor ama esas olan tabiki de ses ve sesin rengi ......

görüntü ve işçilik konusundaki eleştirileri resimlerle halletmek mümkün ama ses konusunda neyapılabilir bilmiyorum

görüntü ve işçilik konusundaki kötü eleştiriler böyle iken ses konusundaki kötü eleştirilerin güvenirliğini varın anlayın gayrı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastertr

Yaklaşık 1 aydır QX900 ve yamaha 359 kullanıyorum. Yaptığım tercihten çok memnunum.
    Hem ses kalitesi hemde görünüşü, malzemesi, işçiliği çok çok iyi.

Subwoofer kullanmıyorum yakın zamanda almayı düşünmüyorum çünkü bir apartman dairesinde dinleyebileceğiniz maksimum bas sesini veriyor zaten.

baba nerelerdeydin, bir aldın kayboldun
    tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan

müsait bir zamanında daha detaylı incelemelerini paylaşmanı bekliyoruz
  • Bende qx900 hoparlörleri 260 liraya aldım.3 ay kullanmış arkadaş sıfırdan farkı yok dedi .Sıfırını bulamadığım için ikinci el almak zorunda kaldım.Beni düşündüren tek şey şu an kargo olayı.Antepten Erzuruma gelecek.Kargoyu anlaşmalı olarak gelecek ama heralde yine bi 50 lira veririmAmfide panasonc sa-he40.İnşallah iyi bir ikili olurlar
  • hayırlı olsun,koparlör kablosu da alman gerek hamanın bakır kabloları var işini görür ve de teknosalarda monsterler varmış heralde onlara da bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

Bende qx900 hoparlörleri 260 liraya aldım.3 ay kullanmış arkadaş sıfırdan farkı yok dedi .X(]Amfide panasonc sa-he40.İnşallah iyi bir ikili olurlar

sa-he amfi için sözkonu olan kolon uygun olur dedim; şimdi Pure QX900 gördüm acıkcası endişeliyim.Allah vere de iyi çıkar.tizler yana zerre şüphem yok lakin...

@Snoopdogg yamaha speakers neden cazip gelir anlamış değlilim.

--tekno sa ki monster kablo çin üretimli marketing kablolar.iş gördüğü kadar.
  • yamahalar hakkında araştırma yaptım wharfedaller hakkında da bir sürü olumlu yorum var ancak,yamahaların yorum sayısı fazla,aşağıda onlardan bazıları var,alacağım zaman bilmiyorum birine karar verceğim artık o anki piyasa durumu da önemli olacak.

http://www.audioreview.com/mfr/yamaha/floorstanding-speakers/PRD_173476_1594crx.aspx
  • Arkadaslar Pure Aquistics setleri hala satan yer varmı acaba?

Junior setten bi arkadasıma bir tane daha almayı dusunuyoruz da.
  • aktif elektroniğe bir sor.http://www.aktifelektronik.org/
  • Sevgili Pure Acoustics tutkunları bende kısmetse bu hafta içi aranıza katılmış olacağım,

Pure Acoustics hop. + yamaha karsilastirma.

Dün teketek.com'daki fırsatı değerlendirip kargo dahil 184 YTL ye "Pure Acoustics Slimdream Siyah 650W" aldım,
    Umarım şu an kullanmakta olduğum Onkyo HTP103E'ye göre bariz bir fark hissederim.

Saygılar

• hayırlı olsun diyelim umarım memnun kalırsın ben joniour kullanıcısı olark gayet memnunum ve hala bu fiyata nasıl kocaman hop verdiklerini anlamış degilim ayrıca evdekilere hala 220 ytl aldığıma bir türlü inandıramadım mevzu olunca 600-700 ytl den aşagı vermemişsindir diyip duruyorlar şuanki 160 ytl lik fiyatı görseler kafayı yerler heralde yorumlarını bekliyoruz tekrar hayırlı olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Sevgili Pure Acoustics tutkunları bende kısmetse bu hafta içi aranıza katılmış olacağım,

Dün teketek.com'daki fırsatı değerlendirip kargo dahil 184 YTL ye "Pure Acoustics Slimdream Siyah 650W" aldım,
    Umarım şu an kullanmakta olduğum Onkyo HTP103E'ye göre bariz bir fark hissederim.

Saygılar

• Arkadaşlar bende pure nin pro828 modelini aldım iyimi ettim kötümü bilmiyorum. Bu modeli kullanan ve ya dinleyen varmı içinizde dreamlerle kıyaslama açısından fikre ihtiyacım var. İki gündür hertür müzikle denemeler yapıyorum sesi sonderce detaylı geldi bana ama dreamleri dinlemediğim için kıyas yapamıyorum acaba onlardanmı alsa idim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragip80 -- 4 Haziran 2008; 0:23:54 >

• nette çok ilginç bir siteye rastladım http://www.dreamacoustics.com/speakers.asp
    arkadaşlar bizim pure acoustic in ürünlerinin aynısı dream acoustic markası ile satılıyor çok ilginç avusturalya menşeyli bir firma açıkçası çok şaşırdım bir göz atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ragip80 -- 4 Haziran 2008; 2:09:24 >
  • slm
    pure sattığım dönemde edindiğim tecrübeye göre dream 77 en iyisi idi
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.