Şimdi Ara

Pure Acoustics hop. + yamaha karsilastirma. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
1
Favori
22.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onkyo 504, enplus ta taksitli. Hem de 18 ay HSBC ye. Bence bir bakın derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sefalenk

cevran kardeş birde pioner 516 veya onkyo 504 modellerinin fiyatlarını alsaydın keşke ben bu ikji cihazıda tuttum eyer fiyat uygunsa bunlardan birinide alabilirim senden ricam eyer imkanın olursa bu ürünleride sorarmısın.

516 yoktu elemanda ama 515 vardı son fiyat 580 YTL ye bırakırım dedi. Onkyo satmıyordu , sadece pioneer.
  • TAMAM KARDEŞ BEN BUNU DEGERLENDİREYİM 515 516 YA GÖRE BİRAZ DAHA ÖZELLİKLİ GİBİ FİYATIDA 516 YA GÖRE PAHALI KARAR VERİRSEM SENİNLE İRTİBATA GEÇERİM OLUR MU.?
  • sen yukarıda 516 icin 800 YTL demissin kardes. Ters yazdın galiba.
    516 , 515 den bir sonraki seri ama aralarında fazla bir fark olacagını sanmıyorum.
    Bence 580 liraya 515 i almak daha mantıklı.
    Yarın izine çıkıyorum 1 hafta foruma bakamayacağım. Eğer almak istersen doğubankta ya altkatta yada giriş katında sormuştum. Büyükçe bir dükkan.

Görüşmek üzere.
  • @zaferyangin
    @cevran
    @siyahbeyazh
    @sefalenk
    hepinize çok teşekkür ederim

malum nedenlerden dolayı son zamanlarda pek başka şeylerle ilgilenemedim
    arasıra foruma bakıp kaçıyordum

neyse dün bir fırsat buldum oturup juniorları sepete attım, ödemeyi yapacaktım
    ki...
    hanım "koyu kiraz bizim salona uymaz" diye arıza yaptı
    haydaaaa...
    şimdi oturup tüm teknik ve ses uymunu biryana bıraktık
    mobilyalara uyumlu hop.lar aramaya başladık hatta
    mobilyalar ceviz oturma gurubu krem; junior sahibi arkadaşlar Allah aşkına söyleyin
    çokmu kızıl kaçar koyu kiraz
    siyah uyarmı yoksa QX900'leremi baksam
    ooooofff offf

• kardeş zevk senin ama inanki rengini ben çok beyendim agır bir havası var hoporlörde siyah pek göstermiyo kendini bu kiraz kırmızısı deyil zaten koyu kahve tonlarında krem koltukların yanında çok güzel duracagını tahmin ediyorum çünkü benim koltuklarda krem tonlarında ve gerçekten çok şık bir görüntü oluştu veya bana göre çok hoştu yine sen bilirsin ama rengi harbi bana göre çok hoş siyahtan çok daha şık duruyo bana göre..saygılar
  • Ufaklık nasıl öncelikle? Yeni bir aile ferdi ile hayat güzeldir eminim ki.. Zamanın çoğu onla geçer..

Juniorların rengini tam kestiremedim uyar mı uymaz mı diye ama QX 900 lar için sana bir site vereyim incelersin.

http://www.hometheaterhifi.com/volume_12_1/pure-acoustics-qx-900-speakers-3-2005.html

Rek olarak, koyu kestane vs. uyar gibime geliyor ama içişleri bakanını da dinlesen iyi edersin..

• ya arkadaşlar bende reciever ile kafayı yemek üzereyim. pure acoustic 77 alacağım allahın izniyle. ancak buna ;

onkyo tx sr-304,503,504
    onkyo tx sr-600e 2.el 550 ytl
    nad t743 2.el 570 ytl
    Sony STR-DE698/S 7.1

hangi recieveri tercih etmeliyim bilemiyorum. şimdi yanlış anlamaıysam bir de arkadaşlar pioneer 515,516 çıkartıyorlar.

quote:

TAMAM KARDEŞ BEN BUNU DEGERLENDİREYİM 515 516 YA GÖRE BİRAZ DAHA ÖZELLİKLİ GİBİ FİYATIDA 516 YA GÖRE PAHALI KARAR VERİRSEM SENİNLE İRTİBATA GEÇERİM OLUR MU.?
  • KARDEŞ BENDE JONIOR SERİSİNİ ALDIM VE BENDE HANGİ ANFİYİ ALACAGIMA KARAR VEREMİYORUM ŞU SON HDMI OLAYLARI BİRAZDAHA YAYGINLAŞSIN ÖLE AL İSTERSEN ANFİYİ BEN BİRAZ DAHA BEKLEMEYE KARAR VERDİM ASLINDA SONY 1200 ES DE HDMI ÜZERİNDEN SES AKTARIMI OLSAYDI ŞİMDİYE DEK ÇOKTAN ALMIŞTIM AMA BAKALIM BİRAZ DAHA SABIR ETCEZ GİBİ GERÇİ DAYANACAK GÜCÜMDE KALMADI HERAN BİR DELİLİK YAPIP BİR ÜRÜNÜ SİPARİŞTE VEREBİLİRİM AMA.O YAZDIĞIN ANFİLER İÇİNDE ONKYONUN 505 MODELİ ÇIKIYOR FİYATI UYGUN OLURSA ONUDA DÜŞÜNÜYORUM BEN KISMET ARTIK.SAYGILAR
  • ohooooooo.....hdmi ler yaygınlaşana kadar benim emekliliğim gelir. ayrıca kısa vade de ucuzlayacağını zannetmiyorum. şu anda alınacak olan avr 3-5 sene idare etsin. duruma göre bunu o zaman düşünürüz.

quote:

KARDEŞ BENDE JONIOR SERİSİNİ ALDIM VE BENDE HANGİ ANFİYİ ALACAGIMA KARAR VEREMİYORUM ŞU SON HDMI OLAYLARI BİRAZDAHA YAYGINLAŞSIN ÖLE AL İSTERSEN ANFİYİ BEN BİRAZ DAHA BEKLEMEYE KARAR VERDİM ASLINDA SONY 1200 ES DE HDMI ÜZERİNDEN SES AKTARIMI OLSAYDI ŞİMDİYE DEK ÇOKTAN ALMIŞTIM AMA BAKALIM BİRAZ DAHA SABIR ETCEZ GİBİ GERÇİ DAYANACAK GÜCÜMDE KALMADI HERAN BİR DELİLİK YAPIP BİR ÜRÜNÜ SİPARİŞTE VEREBİLİRİM AMA.O YAZDIĞIN ANFİLER İÇİNDE ONKYONUN 505 MODELİ ÇIKIYOR FİYATI UYGUN OLURSA ONUDA DÜŞÜNÜYORUM BEN KISMET ARTIK.SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbeyazh -- 22 Mayıs 2007; 13:39:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: siyahbeyazh

ya arkadaşlar bende reciever ile kafayı yemek üzereyim. pure acoustic 77 alacağım allahın izniyle. ancak buna ;

onkyo tx sr-304,503,504
    onkyo tx sr-600e 2.el 550 ytl
    nad t743 2.el 570 ytl
    Sony STR-DE698/S 7.1

hangi recieveri tercih etmeliyim bilemiyorum. şimdi yanlış anlamaıysam bir de arkadaşlar pioneer 515,516 çıkartıyorlar.

quote:

TAMAM KARDEŞ BEN BUNU DEGERLENDİREYİM 515 516 YA GÖRE BİRAZ DAHA ÖZELLİKLİ GİBİ FİYATIDA 516 YA GÖRE PAHALI KARAR VERİRSEM SENİNLE İRTİBATA GEÇERİM OLUR MU.?

siyahbeyazh, gördüğüm kadarıyla bütçen 550 - 650 YTL civarında. Doğru ise, senin alacağın Onkyo TX-SR304. Ama 504 ü de yazmışsın. Bence 504 alman mantıklı. Amfilerde 2. el ne kadar mantıklı bilemiyorum. Deneyebilirsen ve güvenirsen ancak al derim. Bunun dışında çok mantıklı gelmiyor bana. BEn Subwoofer ı aldım ama güvendim. Buna sen karar vermelisin.

Bana göre 504 senin için biçilmiş kaftan. Memnun kalırsın.

• Zafer bey bilginiz için teşekkürler.Şirkette başka bir arkadaş ta almak istiyor.Yurt dışından getirtme imkanı var.Onkyo tx-sr 505 (hdmi li). Oda 650 ytl ye denk gelecek. Belki bunu getirteceğiz kısmet artık.

Acoustic 77 için siz garanti veriyorsunu değil mi...? Çalgıları ayrı, tiz i ayrı iyi bir ses alabiliyorsunuz herhalde. Düşünceleriniz çok önemli.

Tekrar tşk.
  • aslında bende onkyo 505 modelini düşünüyorum ama elazığda bulmam imkansız onu internettende fiyatlar harbi pahalı bana 504 için peşin 740 ytl sölediler kim bilir 505 için fiyat ne olur bende onun yerine 1200es almayı düşünüyorum aslında dediğin fiyata 650 ytl civarı bulsam 505 hiç kaçırmam saygılar.
  • belki vardır ama 505 i ben türkiyede bulamadım.hem ucuz olması bakımından yurt dışından getirtme durumu var. 505 hakkında ne söyleyebilirsin.
  • AÇIKCA PEK BİR BİLGİM YOK AMA AYNI FİYAT CİVARINDA İNCELERSEK ONKYO 505 HEPSİNDEN DAHA İYİYDİR BANA GÖRE ASLINDA ÜSTADLAR BİZLERİ BİLGİLENDİRSELER DAHA İYİ OLCAK AMA BEKLEYELİM Bİ BELKİ CVP YAZAN BİRİSİ ÇIKAR ÜSTADLAR YARDIM...
  • arkadaşlar görmüşsünüzdür mutlaka ama hatırlatayım dedim
    az önce "teknolojimagazasi " nickli arkadaşın dediğine göre yamaha RX-V361 ve 661 ler tr.de satışa sunulmuş
    tam araştıramadım bir bakacağım nerde ne fiyat
    zaten bütçe nedeniyle ben haziranı mecbur bekleyeceğim
    avr araştıran arkadaşlar göz ardı etmeyin derim

ayın 28inde (p.tesi) aksilik olmazsa iş için eskişehire gideceğim
    vakit bulabildiğim kadarıyla oralarıda araştıracağım
    "abacı" mağazası ağırlık olarak yamaha satıyor
    tlf.da aldığım bilgiye göre pioneer516 da varmış ama fiyat vermedi

@sefalenk
    koyu kirazın aslında güzel bir renk ve de krem koltuklara uyacağı konusuna katılıyorum
    ama ceviz rengi mobilyalarla nasıl durur açıkcası bende tereddütlüyüm
    hani cevizin açık yada koyu tonları olsa neyse
    kont'u aradım
    başta "koyu kahve" dediler biraz deşince "tabi biraz kızıla kaçıyor" dediler
    görme dinleme imkanı olmayınca böyle kıvranıp duruyoruz işte
    cevran kaçmış
    sizin de şöyle güzel resimler koyma imkanınız varsa sevinirim

@zaferyangin
    ufaklık şimdi biraz daha büyüdü
    tabi çok tatlı ve sağlığıda yerinde çok şükür
    bütün ailenin odak noktası
    gelen giden derken yoğunluk hat safhada

verdiğin link çok işime yaradı
    gerek yorumlar gerekse resimler çok bilgilendirici
    kendi sitesindeki bilgiler ve resimler bile bu kadar açık değil doğrusu
    kullanıcı yorumları ve resimleri bu yüzden çok önemli

• quote:

Orjinalden alıntı: siyahbeyazh

Zafer bey bilginiz için teşekkürler.Şirkette başka bir arkadaş ta almak istiyor.Yurt dışından getirtme imkanı var.Onkyo tx-sr 505 (hdmi li). Oda 650 ytl ye denk gelecek. Belki bunu getirteceğiz kısmet artık.

Acoustic 77 için siz garanti veriyorsunu değil mi...? Çalgıları ayrı, tiz i ayrı iyi bir ses alabiliyorsunuz herhalde. Düşünceleriniz çok önemli.

Tekrar tşk.

Dream 77 konusunda kesin memnun kalacağına eminim. Gerçekten fiyat/performans açısından baktığında, bu fiyata böylesine hoş ses veren bir hoparlör kesinlikle alamazsın. Daha bugün evde işim olduğundan gündüz saati müzik keyfi yaptım. 80'ler hastasıyımdır. Benim TEAC 3400 ü de amfiye bağladım. Yaklaşık 1000 civarında 80'ler arşivim var ve seçme dinledim. Subwoofer ı devreden çıkardım. Baslar, Sub'ı aratmıyor. Ama Sub devreye girince çok daha hisli ses veriyorlar. Daha önce söylemiştim. Hoparlörün iyi olduğunu nasıl anlarsınız, hemen internetten Ömer Faruk Tekbilek "I love You" adlı parçasını indiriyorsunuz temiz kayıtlı, ve bunu dinliyorsunuz. Kanun, tambur, darbuka, klavye, flüt, ney tüm enstrümanların sesini tek tek, diğer enstrümana karışmadan net dinlediğinizde, bana hak vereceksiniz. Tabi burda amfi de önemli ama, hoparlörler kendini belli ediyor.

Yalnız bir soru soracağım. Hoparlörlerin tek eksiği altlarında spike olmaması. Kulelere ve kendi yaptığım surround hoparlörlerin sehpalarına spike takacağım. Bunları nereden bulabilirim bilgisi olan var mı?

• machiner kardeş bende hoporlörler öle boş boş duruyor anfiiyi alırsam resimleri koyacam mutlaka ama ilk başta anfiyi almak lazım yamaha hiç aklımda yoktu ama buda seçeneklerim arasına girdi zira sinema için bayagı övgüler almış gerisi kısmet artık saygılar.
  • @sefalenk
    şöyle renk açısından fikir verecek flaşsız, gündüz çekilmiş 1-2 resim lazım
    hop.lar kolayda ise özelden de gönderebilirsiniz
  • kardeş üzgünüm ama fotograf makinem şuan yok abim şehir dışında ve kendisi götürdü cep tlf çeksem hiç net çıkmaz bak cevranın çektiği resimler gayet iyi ama flaşlı oldugu için sana fazla kırmızıymış gibi geliyodur rengi kiremit renginde açıkcası koyu kahve ama birazda kızıl nasıl anlatcam kibende şaşırdım ama bir arkadaştan makina bulursam bugün yarın gönderirim.eyer tereddütün varsa siyahını al o zaman sonra renk konusunda pişman olma..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.