Şimdi Ara

Pure Acoustics hop. + yamaha karsilastirma. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
1
Favori
22.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • machiner kardeş sen bu gidişle hoporlör alamayacan bak fiyatlar gittikçe artıyo joniour ların fiyatı 312 ytl olmuş aniden bence rengi kafaya taktın bak 100 ytl şimdiden zarar ettin.
  • oha beee.........500 küsür olan dream 77 ler 730 olmuş....çüşşş bee....bu kadar da olmaz ki 10 günde. ayıp denen bir şey var.
  • Gün ışığında flaşsız çekilmiş fotolar. tazeee.

Pure Acoustics hop. + yamaha karsilastirma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevran -- 26 Mayıs 2007; 16:54:48 >

• cevran hoşgeldin

baba nerdeydin yaa
    resimler için sağol çok güzel ve doğal çekmişsin sana zahmet verdim
    renk ve desen çok güzel ama bizim ceviz mobilyalara göre hakikaten fazla kızılmış
    QX900 almak en iyisi galiba

ancak seninde gördüğün gibi korktuğum başıma geldi
    fiyatlar anormal arttı

@sefalenk
    zararım sadece 100ytl olsa yine iyi
    sub.ıda Pure Acoustics düşünüyordum budurumda zarar 200ytl.yi buluyor
    birde junior yerine QX900 ve SLW10 farkını hesaplarsak
    neyse boşver
    bu işte bir kısmetsizliktir sürüp gidiyor ama hayırlısı
    tamam biraz uyuzluk ettim ama durumumu biliyorsunuz arkadaşlar
    bu iş sadece uyuzlukla alakalı değil
    bu kısmetsizliğim devam ettiği sürece
    sonunda cihazları aldığımda da bir yamukluk çıkacak diye korkuyorum

ben vazgeçtim arkadaşlar
    sistem falan almıyorum hadi bana eyvallah

• Burada haftalardır hem pure acoustics in hem de teketek.com un reklamını yapmıs olduk , ürünlerini aldık , talep yarattık.

Onlarda buna karşılık fiyatlarını arttırdılar.

Yanına bir de Pure sub dusunuyordum ama 75 liralık zam sebebiyle vazgectim.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevran -- 29 Mayıs 2007; 20:06:06 >
  • Yanılmıyorsam, teketek.com, Kont Bilişim'in sitesi/sanal market şirketi.
    Pure Acoustics'in ilk ithalatçısı da Kont Bilişim, zaten. Bunlar epey miktarlı mal alıp bunları normal piyasalarda (bayilerde) satamama başarısını gösterdikten sonra işi sanal satışa çevirdiler. Demek ki, sanal satışlar biraz hızlanmış ki şimdi hevesleri arttı (buna daha uygun bir deyin,m daha vardır ama moderatör'lerden ban yemeyelim diye burada telaffuz edemiyorum...) Kont'çular halis muhlis katıksız Gayseri eşrafıdır. Gelen bu zamları açıklamak için daha birşeyler eklememe gerek var mı?
  • döviz yerinde sayarken bu şekilde bi zammı kabul etmek mümkün değil. develüasyon oldu da bizim mi haberimiz yok acaba..?
  • devalüasyon demeyin iflas ederiz-ilanı yani- yaw ekonomiyi fazla zorlamayın. muhabbete devam.
  • neyse Teketek den Hulya hn. ile konusup indirim yaptirdik.
    Pure sub lardan bitane siparis verdim
    Daha receiver gelmedi , gelsin de tum sistemi kurup deneyimlerimizi yazariz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cevran
    neyse Teketek den Hulya hn. ile konusup indirim yaptirdik. Pure sub lardan bitane siparis verdim. Daha receiver gelmedi , gelsin de tum sistemi kurup deneyimlerimizi yazariz.

Aslında halimize yatıp kalkıp dua edelim. Avrupa ile kıyaslanınca burada bedavaya alıyoruz bu Pure ları..

http://www.idealo.de/preisvergleich/ProductCategory/2021.html

http://www.yatego.com/index.htm?sid=07Y1180475818Ye0d0fd0f8dfb042c54&cl=mallsearch&std=1&startCat=&startLevel=&galleryList=&sort=price_desc&compactList=&pos=3&query=Pure+Acoustics&catonly=false&price_min=egal&price_max=egal&x=0&y=0

Yani burada şanslıyız yine. Ama bu kadar da ani artış tabii yanlış oldu. Neyse Cevran, anlaşmana sevindim. Pure un Sub ını da test etmiş olacağız artık..

• cevran kardeş 361 ler geleli 10 gün oldu haberin yokmu yoksa.
  • merhaba. bende 77 ler için kendisi ile konuştum. bana 40 $ indirim yapabileceğinin söyledi. idirimi az bulduğumu belirttim açıkça. bakalım nolcak...

: cevran

neyse Teketek den Hulya hn. ile konusup indirim yaptirdik.
    Pure sub lardan bitane siparis verdim
    Daha receiver gelmedi , gelsin de tum sistemi kurup deneyimlerimizi yazariz.

• Arkadaşlar,

Artık kararınızı verin. Bakın sonra ciddi fiyat artışları yaşanır pişman olursunuz. Ben şu an o kadar keyifliyim ki iyi ki zamanında almışım. Şimdi almaya kalksaydım, bugün değil yarın alırım deseydim, ev hazır olsun sonra bakarız deseydim, oldukça zararda olurdum. Hadi düşük modeller alırdım ama aynı paralara şuankinden daha düşük model.. YAni aslında karar verip hemen uygulamaya geçmekte fayda var...
  • Ben cumartesini bekliyorum. Dream 77'i ayırttım gidip alacağım.... Yarında gidip doğubank'a biraz subw. bakayım diyorum. Yarın akşam üzeride Anfiyi alacağım. (Gerçi çok erken davrandım.. hem kolonları hemde anfiyi en az 2-3 ay kutusunda bırakmak zorunda kalacağım, yeni evime geçiğimde kullanmaya başlayacağım )

Hatta sizlere daha komik bişi söyleyeyim.... Kız arkadaşımla evi aldık, içine deli gibi tadilat yaptık A'dan Z'ye (evi satan adam Ankaralıydı ve 78'de almış evi ve hiç oturmamış, Bomba düşmüş gibiydi içi) Neyse tüm tadilattan sonra eve eşya alacak para kalmadı ve ev dıp dızlakkk (düşünün sandalye bile yokk) ve ben gidip anfi ve kolon alıp koyacağım içine..... Herhalde kız arkadaşım beni VURACAK........ Ama inanın şu işi halletmeden başka iş yapamaz hale geldim.. İşe gidiyorum bütün gün anfilerin yorumlarını kolonların yorumlarını okur hale geldip. Yatıyorum anfi, kalkıyorum anfiiiii

Kablolama, bağlantı ile ilgili yardımlarınızı isteyeceğim. Hangi marka ve tip kablo almam gerekiyor?

Sanırım voltaj korumalı prizlerden almam gerekecek, evde 3'er metrelik 2 adet optik kablom var ama onun dışında hoparlör'den veya anfinin içinden çıkacak kablo dışında daha yüksek kalitede ve uzunlukta yeni kablolar almam gerekecek diye düşünüyorum... Hazır doğubanka gitmişken ne tip kablo almam gerektiği konusunda yardımcı olabilirseniz onlarıda almaya çalışacağım.

• kardes kablolar icin baska bir baslık var oraya bir bak istersen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Escape

Ben cumartesini bekliyorum. Dream 77'i ayırttım gidip alacağım.... Yarında gidip doğubank'a biraz subw. bakayım diyorum. Yarın akşam üzeride Anfiyi alacağım. (Gerçi çok erken davrandım.. hem kolonları hemde anfiyi en az 2-3 ay kutusunda bırakmak zorunda kalacağım, yeni evime geçiğimde kullanmaya başlayacağım )

Hatta sizlere daha komik bişi söyleyeyim.... Kız arkadaşımla evi aldık, içine deli gibi tadilat yaptık A'dan Z'ye (evi satan adam Ankaralıydı ve 78'de almış evi ve hiç oturmamış, Bomba düşmüş gibiydi içi) Neyse tüm tadilattan sonra eve eşya alacak para kalmadı ve ev dıp dızlakkk (düşünün sandalye bile yokk) ve ben gidip anfi ve kolon alıp koyacağım içine..... Herhalde kız arkadaşım beni VURACAK........ Ama inanın şu işi halletmeden başka iş yapamaz hale geldim.. İşe gidiyorum bütün gün anfilerin yorumlarını kolonların yorumlarını okur hale geldip. Yatıyorum anfi, kalkıyorum anfiiiii

Bu duyguyu çok iyi bilirim. İşleri asarsın, yatıp kalkıp ne alacağım düşüncesine girersin. Aldıktan sonra da kablo o mu olmalı, yeri böyle mi olmalı, nasıl olursa daha iyi verim alırım vs. vs..

Neyse, alınmış mal kardır. Sub için Doğubank'ın cadde girişinde dikmen ticaret var. İnternet sayfaları da var. Magnat bak. Gerçekten fiyatları ucuz. Bulabilirsen Definitive bak ama fiyatları biraz daha pahalı.

Kablo konusuna gelince abartma. Fiyat olarak Acustic Reserch lar hem uygun fiyatlı, hem de kaliteli. Hoparlör kablosu, Digital, Coax, vs. vs.. tüm kabloları kaliteli. Fiyatı da uygun. Gidip abuk rakamlar verme sakın kablolara..

• Merhaba Arkadaşlar,

Az önce Doğubank'tan döndüm ve hiç tahmin etmiyordum ama boş dönmedim. İyimi yaptım kötümü bilemiyorum ama birazdan Pure-Accoustics Dream 77 kolon siparişimi iptal etmek durumundayım...

Yerine WHARFEDALE 2x Crystal 30 + 2x Crystal 10 + 1x Crystal Center ve 1x Powercube 12+ Subw. Aldım...
    Hepsine 800 YTL ödedim.

İnternette baktığımda 1200 ytl gibi fiyat toplamına sahip olduğundan bence fena olmadı. Sadece 2 ön kolonu dinleme fırsatı bulabildim. SUB+Center ve rearlar hakkında bilgim yok.
    1-2 ay kutusunda yatacak kolon ve anfi bu sebepten bu seti kullanan arkadaşlar fikirlerini söylerlerse sevinirim.

Bu arada söylemeden geçemeyeceğim. aklım Definitive'in bir takımında kaldı. Tam olarak hangi modellerden oluştuğunu bilemiyorum ama İçinde Powercube II Subw+ DEFINITIVE BP6B veya BP8B + 1 center ve iki ufak rear kolon vardı ayakları ile beraber... totalde 3000 YTL, Teşhir ürünü vardı 2250 ytl'ye bırakıyordu.... Bir sonraki hedefim o olacak...

• öncelikle size güle güle kullanın demek istiyorum. aldığınız kolonların dışı mobilya kaplama kahve veya kiraz renginde galiba değil mi.??? önleri dinledim demişsiniz. biraz bahsedebilirmisiniz.
  • quote:

öncelikle size güle güle kullanın demek istiyorum

Teşekkürler.

quote:

aldığınız kolonların dışı mobilya kaplama kahve veya kiraz renginde galiba değil mi.???

Hayır tüm sistem Siyah, Black Ash diye geçiyor.

quote:

önleri dinledim demişsiniz. biraz bahsedebilirmisiniz

Açıkçası bugün birkaç tane sistem dinledim. En çokta pure-accoustic bulup dinlemek isterdim ama malesef yoktu. Bu arada Doğubankta çalışan bir arkadaşım pure-acoustic'in distribitörlüğünü bir abisinin aldığından bahsetti. Yakında düşer oralarada.

Neyse girdiğim ilk dükkanda gezinip sorular soruyordum, ordaki satıcı elindeki bu sistemden bahsetti Total'de 1000$ ürün etiketi vardı ve almayı düşünürsem bir güzellik yapacağını söyledi ve 600$ bırakabileceğini söyledi. Ordan çıkıp birkaç sistem dinledim ama kafam birkere takılmıştı birde ismi bilinen bir marka olduğundan dinlemeden gitmiyeyim dedim.
    Sadece ön kolonları bağlayabildi ve bir kaç parça dinledim ve 2 kolon olmasına rağmen keyif aldım. Sesi kökledim bozulma falanda olmadı. diğer 3 kolon ve sub'ıda bağlayınca çok taha iyi ses alacağımı tahmin ettim. (Umarım yanılmıyorumdur.) Satıcı bu fiyata cumartesiye ürünün kalmayacağınıda söyleyince (belkide klasik satış tekniği) ödemeyi yapıp aldım ürünü. Teknoloji marketinde sadece sub'ın fiyatı 500YTL. En azından iyi fiyata aldığımı düşünüyorum.

Akşam üzeride Anfimi teslim almaya gideceğim. Bomboş bir evde sadece kolonlar ve anfi :-) Kesin resmini çekmeliyim....

• amfi olarak ne kullanacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.