Şimdi Ara

Pure Jatomi Üyelik Devri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pure Jatomi Fitness'dan 2 adet üyeliğim var. Yüzme sporlarının daha çok ilgimi çektiğine karar verdim, salonda yeterli ekipman olsa da bir zaman sonra sıkıldım.
    Temmuz 2013'e kadar geçerli 2 adet üyeliğim var. Devretmek istiyorum.

Aylık 120 TL ancak tüm jatomilere giriş hakkınız var. Tek bir tanesinde değil hepsinde geçerli.

Daha ucuza üye olanlar var biliyorum ancak bana kazık atmışlar bu yüzden aylık ücretlerin bir kısmını karşılayabilirim.

Özel mesajdan ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler

• konu hakkında görüşebilmek için irtibat numarası verir misin.
  • Sana Kazık attıkları ıcın sende bızemı kazık atmaya calısıosun
  • pm atıldı
  • arkadaslar bende üyeliğimi devir ediyorum nedeni rahatsızlık ... İlgilenenler tel : 530-306-44-29
  • Pure Jatomi Trump Towers dan 6 aya kadar üyelik devir alabilirim.. Aylık 90 TL öderim. Bu şartlarla devretmek isteyen varsa lütfen pm..
  • forum istanbul jatomi üyeliğim var 80 lira aylık ulaşmak isteyenler 0537 920 19 59
  • Merhaba Forum istanbul jotomideki üyeliğimi devretmek istiyorum.Bitmesine 8 ay kaldı ve Kasım ayıda ödenmiştir devir almak isteyene şimdiden verebilirim aylık 79 tldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaseyil -- 16 Şubat 2014; 14:30:12 >
  • İstanbul forum jatomi de aylık 96 liraya 9 aylık üyeliğim var ulaşım sorunu yüzünden devretmek istiyorum ilgilenenlere duyrulur. 0536 740 21 43

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depective -- 31 Mayıs 2014; 8:51:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.