Şimdi Ara

pure str mi pure int mi yoksa hiçbiri mi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni bir char açtım ve farma başlıcaz sp sorunu yok char eu sizce hangisini ve hangi buildi yapiim zevk için oynucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kese kağıdı -- 4 Ağustos 2009; 14:23:28 >

• Zevk için oynuyucaksın peki uniq kesmekten mi zevk alırsın, pvp yapmaktan mı zevk alırsın?
  • pvpden daha fazla zevk alıorum şimdiye kadar hiç uniq kesemedim ama uniqqten de zevk alırım heralde
  • bence bow en güzeli. Oynarken en zevk aldığım build
  • eu isi kesinlikle hybirdi unut ondan sonrası sana kalmış
  • EU hybrid hiç deneme bile :)

Warrior/warlock olabilirsin yada rogue/warlock :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

EU hybrid hiç deneme bile :)

Warrior/warlock olabilirsin yada rogue/warlock :)

warlock kullanama kesinlikle çok zor ve karışık bi build ilerde bakcaz işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C4x mi yoksa 2008 mi ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EU charlarda hybird yapmak mantıksız. Çünkü weaponlar phy yada mag atack veriyor. Ya fll str yada fll int olucaksın. Benim sana tavsiyem fll str warrior/cleric..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurt Başlı Sancak

EU charlarda hybird yapmak mantıksız. Çünkü weaponlar phy yada mag atack veriyor. Ya fll str yada fll int olucaksın. Benim sana tavsiyem fll str warrior/cleric..

benim de aklımda o build var ama kasması zor olduğu için biraz çekiniyorum ama istediğim bi build
    Not: Hybridi kaldırdım dikkat ediiiin
  • -iyi pvp için ya warior/cleric ya da warior/warlock
  • warlock cleric ^^
  • Bnce FuLL Str Blade
  • Warrior/Cleric,Rogue/Cleric veya Bow yap.
  • nedense eu charları sevemedim. tüm charları denedim ama eular bir türlü hoşuma gitmedi..
    ch olsaydın bütün charlar zewkli benim için full int becamon nuker..
  • Ben Full str bow açmandan yanayımhem uzaktan vuruosun hemde stun koyma gibi birçok güzellikleri var eger pvp istiosan ve seviosan yenilmez olucam diosan Full STR Bow
  • Bende aynı serverda 2 char var biri chn int char diğeri str eu char eu olan xbowdu onun skillerini warior yapıp chn chara buff basacaktım fakat warior yaptıktan sonra charın pvpsi çok hoşuma gitmeye başladı önceden de bir warior charım vardı ama hiç pvp yapmamıştım charla,satmıştım charı elimden geçmişti yani. Benimde tercihim warior-cleric olabilir gerçi int bicheon hastasıyım ama warior-cleric de çok hoşuma gitti
  • post kascaklar girmesin ve yorumlar için teşekkürler
  • full str bow
  • EU Charlarda İntleri severim, Str lerden bir tek Xbow+Dagger/Warlock Hoşuma gider.
  • Pure str olarak archer ve bladerler ilgimi ceker.

İnt olarak warlock/cleric yapmak istedigim build.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.