Şimdi Ara

PurgatoryICSAndroid_4.0.4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 7Sleepers

arkadaşlar merhaba;

uzun bir süredir foruma girme şansım olmuyordu, bu başlığı ve özel postama gelen mesajları kontrol edince baya bir arkadaşın bu Rom'u aradığını gördüm.
    Paylaşım yapılmış ancak gördüğüm kadarıyla neredeyse Purgatory ROM'un ilk versiyonu koyulmuş.

Ben bu ROM'u yapan arkadaşın sayfasını takip ediyordum - bende yeni sürümü mevcut. Akşam işten eve dönünce sizlerle linkini paylaşacağım - yeni versiyonu gayet stabil ve hatasız görünüyor. ben bu romu kullanıyorum uzun zamandır ve gayet memnunum.

sanırım romu yapan arkadaş ile forumdakiler arasında anlaşmazlıklar çıkmış - kendi blog sayfasında paylaşıyordu yeni versiyonlarını - ben de oradan indirmiştim.

ilk fırsatta sizlerle linkini paylaşacağım.

saygılar.

+Boş ram miktarı en fazla olan İCS rom
    -Laucher (apex bir tanedir)
    -Bilgisyar üzerinden dahili hazıfa erişim yok(İlla ki PTP-MTP seçimi gerekiyor PTP seçtikten sonra aktarımlarda ne kalan zaman ne boyut görünüyor, donanımı bilgisayar görmediği için veri kaybı riski çok fazla -güvenle kaldır seçeneği olmadığı için- )
    -Yükleyen arkadaşlarda oldu mu bilmiyorum ama 2 günlük kullanım süremde hafıza kartının olduğu bölüm aşırı derecede ısınıyordu
    +wi-fi ve mobil data sorun çıkarmadı GPS denemedim
    şu haliyle aurora 5 ex+up21 bir adım önde
    En azından adresi alsak güzel olacaktı.
    <Takipteyim>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi éscapéé -- 15 Şubat 2013; 16:13:28 >

• quote:

arkadaşlar merhaba;

uzun bir süredir foruma girme şansım olmuyordu, bu başlığı ve özel postama gelen mesajları kontrol edince baya bir arkadaşın bu Rom'u aradığını gördüm.
    Paylaşım yapılmış ancak gördüğüm kadarıyla neredeyse Purgatory ROM'un ilk versiyonu koyulmuş.

Ben bu ROM'u yapan arkadaşın sayfasını takip ediyordum - bende yeni sürümü mevcut. Akşam işten eve dönünce sizlerle linkini paylaşacağım - yeni versiyonu gayet stabil ve hatasız görünüyor. ben bu romu kullanıyorum uzun zamandır ve gayet memnunum.

sanırım romu yapan arkadaş ile forumdakiler arasında anlaşmazlıklar çıkmış - kendi blog sayfasında paylaşıyordu yeni versiyonlarını - ben de oradan indirmiştim.

ilk fırsatta sizlerle linkini paylaşacağım.

saygılar.

hocam blogun adresini verebilir misiniz ?

• ben bloğu buldum ama indirme linkini kaldırmış.http://caki101teknoloji.blogspot.com/
  • Arkadaşlar merhaba;

caki101'in derlediği ROM olan Purgatory ROM'un yeni versiyonunun linki blog sayfasına yüklenmiş, indirmek isteyenler aşağıdaki adresten ulaşabilirler.
    son hali gerçekten müthiş olmuş...

herkese kolay gelsin

http://caki101teknoloji.blogspot.com/2013/01/huawei-ideos-x5-u8800-purgatory-rom.html
  • quote:

Arkadaşlar merhaba;

caki101'in derlediği ROM olan Purgatory ROM'un yeni versiyonunun linki blog sayfasına yüklenmiş, indirmek isteyenler aşağıdaki adresten ulaşabilirler.

herkese kolay gelsin

http://caki101teknoloji.blogspot.com/2013/01/huawei-ideos-x5-u8800-purgatory-rom.html

Eyvallah hocam link için teşekkürler.Biraz daha fazla bilgi verseydin keşke eğer kullanıyorsan bu romu, boş ram miktarı dahili hafızaya erişim SD kart girişi fazla ısınıyordu önceki romu kurdugumda launcher hala 360 mı kaldırıp apexi yüklesem bir sorun çıkarırımı eskisinde force close hatası veriyordu apexi yüklediğimde wifi mobil veri GPS durumları nasıl acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: éscapéé

quote:

Arkadaşlar merhaba;

herkese kolay gelsin

Eyvallah hocam link için teşekkürler.Biraz daha fazla bilgi verseydin keşke eğer kullanıyorsan bu romu, boş ram miktarı dahili hafızaya erişim SD kart girişi fazla ısınıyordu önceki romu kurdugumda launcher hala 360 mı kaldırıp apexi yüklesem bir sorun çıkarırımı eskisinde force close hatası veriyordu apexi yüklediğimde wifi mobil veri GPS durumları nasıl acaba ?

Dostum merhaba;

boş ram miktarı yaptığınız yüklemelere göre değişiyor ama ilk kurulduğunda 160-210 arası değişiyor. harici ve dahili hafızaya erişim var... sd kart girişi ya da ısınmayla ilgili problem yaşamadım hiç.

launcher olarak next launcher diye bi launcher var çok akıcı ve görselliği çok güzel olmuş. force close hatasını eksi sozluk uygulamasında 1-2 kere aldım ama sanırım o uygulamadan kaynaklanıyordu. wifi - gps ve mobil internet daha önce kullanmadığım kadar hızlı.

özetle - ben aradığım romu buldum, umarım sizler için de aynı olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: éscapéé

quote:

Arkadaşlar merhaba;

herkese kolay gelsin

Dostum merhaba;

boş ram miktarı yaptığınız yüklemelere göre değişiyor ama ilk kurulduğunda 160-210 arası değişiyor. harici ve dahili hafızaya erişim var... sd kart girişi ya da ısınmayla ilgili problem yaşamadım hiç.

launcher olarak next launcher diye bi launcher var çok akıcı ve görselliği çok güzel olmuş. force close hatasını eksi sozluk uygulamasında 1-2 kere aldım ama sanırım o uygulamadan kaynaklanıyordu. wifi - gps ve mobil internet daha önce kullanmadığım kadar hızlı.

özetle - ben aradığım romu buldum, umarım sizler için de aynı olur.

İlginiz için teşekkürler, dayanamadım ve kurdum ilk girişten itibaren etkileyici bir rom görsellik olarak, 1 2 saat kurcalayıp geri bildirimde bulunacağım ;)

• merak eden arkadaşlar için antutu sonuçlarının screen shot'unu koymak istiyorum, şaka gibi... ya hile var ya da gerçekten çok hızlı bu rom

PurgatoryICSAndroid_4.0.4  PurgatoryICSAndroid_4.0.4

• Herşey güzel gidiyor derken wi-fi'ye bağlanmama sorunu olustu wpa2/PSK huawei modemime bağlanamadım hiçbir romda böyle birşey olmamıstı :(

edit:İmei silinmiş o yüzden bağlanmıyormus imei geri yazınca bağlandı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi éscapéé -- 17 Şubat 2013; 18:30:23 >
  • hemen deneyelim şu an kullandığım auro da maşşal tek kelimeyle süper 3 gündür kullanıyom çok iyi. backup alıp bu romu deneyeyim birde bakalım nasıl bir şey cıkacak ortaya
  • sabahtan beri kullanıyorum memnun kaldım aurodan daha iyi gibi geldi bana mlora da kullandım onunla performansları yakın gibi duruyor ayrıca mlorada wifiyi açarken restart olurdu bunda öyle birşeye rastlamadım ilk izlenimlerim olumlu yapanın eline sağlık.
    http://i.imgur.com/ePjrbgH.png
    http://i.imgur.com/iC2cK3I.png
    http://i.imgur.com/ssTfhT3.png
    http://i.imgur.com/lcdeeUO.png
    http://i.imgur.com/FsT1hIV.png

bunlarda bikaç ekran görüntüsü merak edenler olur belki hava durumu ve güç yönetimi widgeti HD Widgets müzik player jetAudio Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewhat -- 17 Şubat 2013; 22:35:22 >

• aurora nın kamerası daha iyi gibi aurorayla fotograf çekiyorum 3 mb purgatory le çekiyorum 800 kb
  • Cwm ile kurulumdan sonra yeniden başlat dediğimizde sistem açılmıyor.İdeos yazısında takılı kalıyor bizde mi bir hata var.?
  • cwm olarak 5.0.2.7 yi kullandığınız ya da wipe'ları tam olarak yapmadığınız için olabilir. ben 5.5.0.4 recovery kullanıyorum. kurulum yapmadan önce de yedekleri alıp sonra tüm data - cache wipe'ları yapıp yüklüyorum - şuana kadar sorun yaşamadım.
  • Caki101 dh formlarının en meraklı gelistirmecisiydi. Forumu bıraktıktan sonrada çalışmaları sürmüş anlaşılan. Bu romu deneyen bir arkadaşımız konuşma sesleri, wifi çekim gücü, batarya süresi degerlendirebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dxantery

Caki101 dh formlarının en meraklı gelistirmecisiydi. Forumu bıraktıktan sonrada çalışmaları sürmüş anlaşılan. Bu romu deneyen bir arkadaşımız konuşma sesleri, wifi çekim gücü, batarya süresi degerlendirebilir mi?

2 günlük gözlemlerim sonucunda;
    +wi-Fi+3g ile herhangi bir düşme kopma yaşamadım
    +boş ram miktarı en fazla İCS rom
    +şarj süresi oldukca iyi 14 saatte %40 gösteriyordu ama tam anlamıyla değerlendirme yapacak kadar uğraşmadım
    -GPS sıkıntı lokalizasyon aranıyor dedi durdu uydu bulamadım ama hava açık değildi belirtmeli :)
    -Aurora 4 sistem tabanı olarak kullanılmış -Dzo'nun haziran ayında yayınladığı kernel-
    +Nextlauncher ile geliyor gayet şık bir görüntü vaad ediyor
    -Dahili hafıza için yine PTP-MTP belirtmek gerekiyor(yanlış hatırlıyor olabilirim ama elora'da terramino mass storage ayarını yapmıştı dahili hafıza pc'ye bağlandıgında geliyordu )
    -USB hata ayıklaması seçili oldugu halde power widget'de göstermiyor Hi suite'i ile eşleştiremedim
    -Fotoğraf kalitesi aurora'ya göre çok düşük aurora 5 exp+up21 ile 3Mb boyutunda fotograflar çekerken bu rom ile 800 kb'lık bir fotograf çekebiliyorsunuz ben yetersiz buldum açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi éscapéé -- 18 Şubat 2013; 23:18:34 >

• Hocam rom güzelde hi suite ile bağnatı sağlanabiliyor mu ? Birde 2 gb harici belleği göremiyorum pc ile bağlanınca,nasıl gösterebilirim ?
  • arkadaşlar ben bu romu kurdum ama nedense bende bu benchmark testi çok düşük çıkıyo 1024 mhz de çıkan skor 4378 felan bazen 4435 çıkıyo yani auroradan düşük çıkıyo sizde nası bu kadar yükse çıkıyo anlamış değilim
  • bu rom un hiç bir iyi tatrafı yok. orjinal rom üzerine next lunceri kurun aynısı olur. işlemci hızıyla oynamanın size hiç bir faydası olmaz. aksine zararı olur.bunun yerine karma touchwiz 2.3.15. kurun üzerine iki tane uoplad var. dil paketi ve şeffaf bar. bunları kurduktan sonra rom çok güzel çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşref198

bu rom un hiç bir iyi tatrafı yok. orjinal rom üzerine next lunceri kurun aynısı olur. işlemci hızıyla oynamanın size hiç bir faydası olmaz. aksine zararı olur.bunun yerine karma touchwiz 2.3.15. kurun üzerine iki tane uoplad var. dil paketi ve şeffaf bar. bunları kurduktan sonra rom çok güzel çalışıyor.

bence çok saçma bir yorum yazmışsın - purgatory'i ben 4-5 aydır kullanıyorum neredeyse.

çalışmayan hiçbir özelliği yok, ekran gayet akıcı, oyunlarda gayet iyi performansı var, ses konusunda diğer romlara göre de gayet yüksek ses çıkıyor.
    neye göre "hiç iyi bir tarafı yok" yazmışsın anlamadım.

bazı arkadaşlar gerçekten kafalarına ne geliyorsa sallıyorlar bu forumda.

karma touchwiz ile bu rom'un kullanış açısından arada bir fark varsa söyle de bilelim. ben şahsen göremedim bir eksiğini...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.