Şimdi Ara

PurgatoryICSAndroid_4.0.4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar romu yapan ben değilim caki101 diye bir arkadaş vardı eskilerden rom ona aittir daha öncedende bir kaç arkadaş romu istemişlerdi kısmet bugüneymiş ben kurdum şuan kullanıyorum tel ilk açılışta kasmalar felan yaptı reset attım ondan sonra düzeldi her hangi bir hata yok gibi görünüyor şu an kasma problemi veyahut kapanmaya zorla gibi şeyler yok şu u an stabil linki vereyim

http://www.mediafire.com/?30u4e55824rodgs

• auroradan iyi mi bu rom
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxsavasxx2

auroradan iyi mi bu rom
    resimlerini koyabilirmisin.
  • mobildeyim su an biraz bekleyim atacam bir kac resim
  • bi kurayim romu merak ettim
  •  PurgatoryICSAndroid_4.0.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deyneksiz -- 5 Şubat 2013; 1:51:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deyneksiz

evet arkadaşlar romu yapan ben değilim caki101 diye bir arkadaş vardı eskilerden rom ona aittir daha öncedende bir kaç arkadaş romu istemişlerdi kısmet bugüneymiş ben kurdum şuan kullanıyorum tel ilk açılışta kasmalar felan yaptı reset attım ondan sonra düzeldi her hangi bir hata yok gibi görünüyor şu an kasma problemi veyahut kapanmaya zorla gibi şeyler yok şu u an stabil linki vereyim

http://www.mediafire.com/?30u4e55824rodgs

Resimler icin tesekkurler. Antutu ile bencmark yapip degerleri verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.arslan -- 4 Şubat 2013; 22:12:01 >

• Bu rom hangi telefon için. Ideos x5 için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madalar

Bu rom hangi telefon için. Ideos x5 için mi?

Evet
  • romu kurdum cok hosuma gitti yarin oyun performansini denicem oda iyise aradigim romu buldum uygulamalarda hic takilmiyo beachmark puaninda 3d puani iyidi aradigim romu buldum ben
  • Search tusunu power tusu sesle uyanmayida yapan ollsa harika olur dimi
  • 1200 mhz sonuc antutu

1600 mhz sonu antutu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deyneksiz -- 5 Şubat 2013; 1:10:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sabo55s

Search tusunu power tusu sesle uyanmayida yapan ollsa harika olur dimi

evet
  • Forumber yapabilir aslinda bu search power yapmayi ses tuslariylada uyanmayi
  • Dostum çok sağol antutuda zirvedeki roma sonunda ulaştık güzel bir status bar ile mükemmel olur bu
  • Direk kur ama once wipe lara yap
  • ne yazık ki stabilite yerlerde.
    Görsellik tamam.
    Performans tamam.
    fakat 2 uygulamayı birlikte çalıştırmaya çalışınca donuyor kalıyor baxende tek uygulamada donup 2-3 saniye tepki vermiyor.

Edit: bu mesajı eski sürüm için yazmıştım yenisini denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S,W,A,T -- 13 Mart 2013; 17:24:11 >
  • Bu romu. 2 gun felan kullandim bir sure sonra stabilite layboluyo ben forumberim miui. Romunu kullaniyom ve gahey yeterli tabi 4.2.1 gelecek yakinda bakalim nasil bir sey cikacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deyneksiz

Bu romu. 2 gun felan kullandim bir sure sonra stabilite layboluyo ben forumberim miui. Romunu kullaniyom ve gahey yeterli tabi 4.2.1 gelecek yakinda bakalim nasil bir sey cikacak
    arkadaşlar merhaba;

uzun bir süredir foruma girme şansım olmuyordu, bu başlığı ve özel postama gelen mesajları kontrol edince baya bir arkadaşın bu Rom'u aradığını gördüm.
    Paylaşım yapılmış ancak gördüğüm kadarıyla neredeyse Purgatory ROM'un ilk versiyonu koyulmuş.

Ben bu ROM'u yapan arkadaşın sayfasını takip ediyordum - bende yeni sürümü mevcut. Akşam işten eve dönünce sizlerle linkini paylaşacağım - yeni versiyonu gayet stabil ve hatasız görünüyor. ben bu romu kullanıyorum uzun zamandır ve gayet memnunum.

sanırım romu yapan arkadaş ile forumdakiler arasında anlaşmazlıklar çıkmış - kendi blog sayfasında paylaşıyordu yeni versiyonlarını - ben de oradan indirmiştim.

ilk fırsatta sizlerle linkini paylaşacağım.

saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 7Sleepers

arkadaşlar merhaba;

uzun bir süredir foruma girme şansım olmuyordu, bu başlığı ve özel postama gelen mesajları kontrol edince baya bir arkadaşın bu Rom'u aradığını gördüm.
    Paylaşım yapılmış ancak gördüğüm kadarıyla neredeyse Purgatory ROM'un ilk versiyonu koyulmuş.

Ben bu ROM'u yapan arkadaşın sayfasını takip ediyordum - bende yeni sürümü mevcut. Akşam işten eve dönünce sizlerle linkini paylaşacağım - yeni versiyonu gayet stabil ve hatasız görünüyor. ben bu romu kullanıyorum uzun zamandır ve gayet memnunum.

sanırım romu yapan arkadaş ile forumdakiler arasında anlaşmazlıklar çıkmış - kendi blog sayfasında paylaşıyordu yeni versiyonlarını - ben de oradan indirmiştim.

ilk fırsatta sizlerle linkini paylaşacağım.

saygılar.

Bekliyoruz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.