Sigames menajerlik oyunu Football Manager 2008'i 8.0.2 versiyonuna yükselten yamayı yayımladı. Oynanış ile ilgili birçok hatayı düzelten ve kadroları güncelleyen 144 MB'lık yamanın
---------------------------------------------------------------- Kaynak : TrGamer Link :http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=13307 ----------------------------------------------------------------
Teşekkürler.. Oyunda bir sürü saçmalık vardı, umarım düzelir, indiriyorum dosyayı.
quote:
Orjinalden alıntı: GunsL1ngeR
Teşekkürler.. Oyunda bir sürü saçmalık vardı, umarım düzelir, indiriyorum dosyayı.
Önemli Değil
Saol
quote:
Orjinalden alıntı: crazy64
Saol
quote:
Orjinalden alıntı:
8.0.2 İncelemem --Yeni oyun aç dediğinde 8.0.1 Official Patch diye bir seçenek çıkıyor. --Oyun açılırken biraz ağır açılıyor paniklemeyin.
İlk izlenimlerim:
İlk maçımı ful izledim.
--Closing Down bana kalırsa sorunsuz olmuş,biliyoruz ki gerçek hayatta da pres yapmayan oyuncular var bilhassa forvet oyuncularının pres yaptıgına istisnalar hariç pek rastlanmaz.Ortasahada çetin mücadele oluyor,dibine yanaşıp bakmıyor artık futbolcular. --İptal edilen gol olmadı. --3 sarı kart çıktı bendeki oyunculara ki hard tackling oynarım hep. --Lincoln'ün hakettiği Long Shots değer verilmiş 11 di eski oyunda bunda 15 olmuş --GS'nin başına geçince Ahmet Akcan Asistan,Feldkamp açıkta oluyor. --Kayserispor yine menejersiz,Ersun Yanal'ı alıyorlar.(bkz. gerçekte Tolunay Kafkas) --Trabzonspor'un hocası hala Ziya Doğan.(bkz. gerçekte Ersun Yanal) --Serdar Özkan iyi. --Volkan Yaman,Ugur Ucar fazla abartılmış.
Kısa sürede yapabildiğim gözlemler bu kadar,uykum var,gece vakti,Galatasaray dışında pek gözlem yapamadığım için hoşgörün.
ne yazık ki türkiye liginde çok büyük bir hata var. anadolu klüplerinin finans gelirlerinin fazlalığını düzeltirken fenerbahçe ve galatasary'ın seyirci gelirlerini çok fazla düşrümüşler. bu da takımların iflas etmesine ve devamlı başkan değiştirmelerine neden oluyor.bu durumu düzeltmek ne yazık ki editör'den de mümkün değilmiş.tek çözüm stad kapasitelerini ve seyirci sayılarını 100binlere çıkarmak. bu da gerçekten kabullenemez bir durum. onca düzelme sonrası baştan başlayıp güzel bi kariyer yapma hayallerim suya düştü. bunla ilgili bir düzeltme gelmeden pek hevesle oynayamıcam sanırım.
bunun cracklisi yokmu arkadaşlar bende orjinali yok bu oyunun bu pacht i nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz
quote:
Orjinalden alıntı: cingene
bunun cracklisi yokmu arkadaşlar bende orjinali yok bu oyunun bu pacht i nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz
Ben oyunu kurdum hiç cracklemeden 8.0.1 ve ardından 8.0.2 yi kurdum ve hiç bir crack işlemi yapmadım suan oyun calısıyor..
8,0,1 i kurmadan ilk kurdugum oyuna 8,0,2 yi kursam olurmu??
yoksa ilk başta 8,0,1 üstüne 8,0,2 mi kurmam gerekiyor ??
quote:
Orjinalden alıntı: souldarkorn
8,0,1 i kurmadan ilk kurdugum oyuna 8,0,2 yi kursam olurmu??
yoksa ilk başta 8,0,1 üstüne 8,0,2 mi kurmam gerekiyor ??
direkt 8.0.2 yi kurman yeterli.
tesekkürler arkadasım
bilmiyorum siz de fark ettiniz mi...
bir süre önce oyuna 8.0.1 yamasıyla bjk ile başlamıştım. bildiğimiz gibi 6+1 kuralı geçerliydi bu yamada. ardından oyunu 8.0.2 ye yükselttim, kayıtlı oyunuma devam ettiğimde 6+2ye geçildiğini gördüm. yükseltmenin kayıtlı oyunları etkilediğini bilmiyordum, ilginç...
Patchdeki Türkiye ligi finans hatası düzeltilmiş olarak yeniden yayınlandı. Linkleri ana konuya ekliyorum. Ordan devam etmek daha dogru bence.
Official Patch'de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin stadyum problemi var mı yoksa sadece Turksportal mı yapmış böyle bir düzenleme?
Saolasın
Önemsiz
Teşekkürler oyundaki saçmalıklar umarım bu yamada yok olur