Şimdi Ara

Puro hakkında / Tavsiye / Yer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Istanbul'da kaliteli puro alabileceğim yer tavsiyesinde bulunmanız mümkünmüdür?
    Backwood ve belmond gibi pekde puro kategorisinde sayılmayacak ürünler denediğim oldu, yada ucuz yollu çakma purolar(çakma olduğuna eminim :)) ancak açıkcası biraz daha iyi ürünler denemeyi/bulmayı ümit ediyorum. Orjinal olması şartı puro önerisi ve temin edebileceğim bir yer tavsiyesinde bulunabilirmisiniz?
    Free shopdan alma şansım yok, ayrıca forumda baya aradım ve bir kaç arkadaş gördüm bu konu ile ilgili oldukça bilgi sahibi olan, onlarda bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.
    Selamlar..

• geçenlerde ben de aldım 5 tanesi 10 liraya ince dandik bir puroydu ilerleyen zamanlarda 1-2 tane küba purosu almayı düşünüyorum nerden nasıl alırım bilmesemde
  • Avrupa yakasında Kanyon da ve Astoria da bulabilirsin
  • banada captain black lazım istanbulda nerde bulurum lea
  • Dertler hep aynı ve ortak derler; genelde de çözümü de aynı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbasaran

Dertler hep aynı ve ortak derler; genelde de çözümü de aynı :D

Ustad bende cevap yazmanı ümit ediyordum ve nitekim yazmışsında :) Bir kaç konunu okumuştumda, dertler aynı da çözüm konusunda bir öneri de bulunmayacakmısınız? :)
  • Eminönü'de bir kere, tanesi 10 liradan kalın ve büyük purolardan almıştık. Tadı falan güzeldi yani, 10 kişi yarım saatte anca bitirmiştik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnchkncll

quote:

Ustad bende cevap yazmanı ümit ediyordum ve nitekim yazmışsında :) Bir kaç konunu okumuştumda, dertler aynı da çözüm konusunda bir öneri de bulunmayacakmısınız? :)

Gayet gözönünde bulunan çözüm için öneride bulunmaya gerek varmı ;)
  • quote:

quote:

quote:

O halde gözönünde bulunan çözüm önerisinden "1 adet starter tavsiye ve temin edebilme şartı" ile ilgili PM bekleyeyim üstad :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

O halde gözönünde bulunan çözüm önerisinden "1 adet starter tavsiye ve temin edebilme şartı" ile ilgili PM bekleyeyim üstad :)

Bende beklerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.