Şimdi Ara

Puro içtik miğdemiz bulandı sebep (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
6
Favori
28.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baro009

quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Afedersiniz ama sizinki ilk cinsel deneyim gibi olmuş. Badozlama dalmışsınız

Aynen hocam öyle oldu ama artık öyle değil şuan beyin olarak puro içmek istiyorum en çokda sigaraya başlamaktan korkuyorum :D

Bence hiç başlamayın, zevk için sağlığınızdan olmayın.
  • Sigara alkol kullanmıyorum ama pro çok sık çekilmez yakmamak için ayrıca benim bildiğim pro öyle sigara gibi içe de çekilmez ağızda dolandırılır üstte arkadaşın da dediği gibi ve son olarak cır cır yaparmış bu da sende olduğu gibi ama senin sanırım harbi miden bozulmuş
  • quote:

quote:

quote:

Aynen hocam öyle oldu ama artık öyle değil şuan beyin olarak puro içmek istiyorum en çokda sigaraya başlamaktan korkuyorum :D

Bu yazınızla sebepsiz yere soğudum purodan ya açıkcası doğruyu söyleyeyim gençliğimin dumanaltı geçmesini istiyorum nasıl olsa 2 sene sonra bırakıcam böyle işleri neyse tech deck oynamayadevam bu arada yaş 16-17
  • Hazır konusu açılmışken istanbulda backwoods bulabileceğimiz nereler var bilginiz varmı?
  • İçmeye devam et 20 sene sonra hastahanelerde sürünürsün
  • Puro içmek ile sigara içmek; tatlandırılmış infused yani "aşılanmış" ürünlerden tüketmek birbirinden apayrı konular. Puro içen (ülkenin en büyük puro forumuna dayanarak söylüyorum) insanların çok büyük bir bölümü hayatlarında hiç sigara içmemiş insanlar; içlerinde 20-30 yıl boyunca sigara içmiş sonra bırakmış ve akabinde puro tüketmeye başlamış (Puro sigaranın ikamesi değildir!) insanlar da var; bunların da büyük bir bölümü "yıllarca enayilik yaptım" (söczükler şahısların görüşleridir) sözleri ile durumlarını açıklarlar. Özet olarak çok daha farklı bir konudan bahsediyoruz. Ülkemiz şartlarında karşı market veya benzinlikten alınan puroların sürekli vurgusu yapılan premium purolar ile yakından uzaktan alakası yoktur. Bu forumda da yazılan çizilenler var; google.com.tr den puro diye aratılınca çıkanlar da var; tamamen bu konuda paylaşımlarda bulunan platform ve forumlar da var. Eğer gerçekten hayatınıza puro için yer açmak niyetiniz ise öncelikle, hiç acele etmeyin ve konuyu anlamaya, bilgilenmeye çalışın.

Puro derken? Hangi purolardan bahsediyoruz? Sonuçta çoğu insanın gözünde backwoods da puro. İnsanların inhal ettiği (içine çektiği) cafe creme ve benzeri cigarillolar da puro kategorisinde.... Tabiki sonuçta bir tütün mamülü ama sigaradan çok daha tehlikeli gibi bir ifade kullanamayız. Premium bir puro'yu premium olmasının arkasında birçok sebep var. Özünde nikotin zararlımıdır, zararlıdır. Kolonya da içerseniz size zarar verebilir...

America National Cancer Institute'e göre; Puro muhtemelen sigaradan daha fazla zehirli olduğunu ve bir çok bakimdan daha fazla zararlı madde aldiğimizi söylüyor (katran ve nikotin gibi) KAYNAK
    Bir sigaradan alınan nikotin miktarı sigarada 5 - 10 mg arasında değişirken puro çok daha yoğun nikotine sahiptir; ancak günde bir paket puro/kutu(!) tüketmeniz çok olanaklı değildir; puro keyfen tüketilen, vay ben sıkıldım yak bir puro; vay benim kafamı toplamam lazım yak bir puro diye bir olayı yoktur. Birde şöyle bir durum var; örneğin su; doğanın en saf maddesi (!) siz su'yu da fazla kaçırsanız; hatalı tüketirseniz, su dahi zararlı bir madde haline gelmiyor mu?....

Ama konu sadece nikotin değil; kaldı ki premium bir puro sigara'da artık iğrençlik düzeyine çıkan birçok zararlı ilave kimyasallar içermez. Çok faktör var ve muhtemelen zarar noktasında puronun adabı, tüketim şekli ve içeriği açısından bambaşka bir olaydır çok daha fazla detay ve perspektif için buyrun size yegane KAYNAK
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu yazınızla sebepsiz yere soğudum purodan ya açıkcası doğruyu söyleyeyim gençliğimin dumanaltı geçmesini istiyorum nasıl olsa 2 sene sonra bırakıcam böyle işleri neyse tech deck oynamayadevam bu arada yaş 16-17

zevk için sağlıktan olmayın derken?
    bu dünyaya bir kere gelceksem tüm zevkleri tadmalıyım eğlenmeden uzun yaşayıp mutsuzmu ölmek eğlenerek kısa yaşayıp mutlumu ölmek tercih edersin öbür dünyası yok bu işin öldükten sonra yaşamda olmadına göre bu dünyada tüm zevkleri tatmak gerekir sonsuza dek yok olmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSaKa06

quote:

quote:

quote:

quote:

bu dünyaya bir kere gelceksem tüm zevkleri tadmalıyım eğlenmeden uzun yaşayıp mutsuzmu ölmek eğlenerek kısa yaşayıp mutlumu ölmek tercih edersin öbür dünyası yok bu işin öldükten sonra yaşamda olmadına göre bu dünyada tüm zevkleri tatmak gerekir sonsuza dek yok olmadan

Kesinlikle haklısın bende o kafayla yaşıyorum dünyada bütün zevkleri tadmadan ölmek istemiyorum o yüzden devam :D
  •  Puro içtik miğdemiz bulandı sebep
  • dostum gözünü seveyim şunlara puro demeyin !

23.5 cm'lik puro içtim, üretimi olan EN UZUN en yapımı küba PURO'sudur

3 saate yakın gitti bitmesi,

kaliteli puro mide bulandırmaz, kötü kokmaz, kokusu çabuk uçar giysiden.

Puro içtik miğdemiz bulandı sebep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 4 Eylül 2013; 19:22:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

dostum gözünü seveyim şunlara puro demeyin !

Çok pis canım çekti hocam nasıl ve nerden getirttiniz
  • evde kutu kutu bundan var arkadaşların dediği gibi ciğere çekilmez zaten dandik puroları çekersin anca bunları çekmek ciğer ister, gırtlak ister :D Bikere denedim 10 saniye boyunca öksürdüm 40-50 yaşında sigara içen abilerimde çekemiyo zaten öksürtüyo adamı puroyu içine çekmeden tat almak için ağızda tutup salıcaksın nargile gibi ayrıca viski ile güzel gidiyo al buda resmi
  • Captain black adı çıkmış güzel diye dün aldım normal purodan bir farkı yok aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaSSaKa06

quote:

quote:

quote:

quote:

Ateist misiniz ?
  • Miğde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezbanizm

Captain black adı çıkmış güzel diye dün aldım normal purodan bir farkı yok aslında

bilader normal bir türk insanı kır pidesini has italyan pizzasına değişebilir ne kadar olmuşki başlayalı zaten yavaşça ilerleyin atıp tutmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Holy r0verr -- 4 Eylül 2013; 20:31:14 >
  • ole. okuz gibi cekmicen ben o tarz purolari 2 gunde bitiriyorum.sen sigara gibi olanlardan al cafe crown 12 tl turuncu olandan kahveli icimi sert guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmutO35

quote:

Yurtdışına çıkan arkadaşlarıma aldırıyorum dostum,

atatürk havalimanında da var ama yurtdışı terminali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezbanizm

Dün arkadaşla 5 liraya resimdeki puroyu aldık ve sigara içer gibi hızlı hızlı içtik başlarda biraz başımız döndü ama sonuna yaklaştıkça acı tat gelmeye başladı ve miğdem gitti arkadaş fazla içmedi ben biraz yüklendim benim midem berbat oldu puronun tadı falan geldi dün zor düzeldim ama hoşuma gitti bir daha alıcam nasıl içmeliyim hiç bilmiyorum söylerseniz iyi olur

EDİT: İÇİMİZE ÇEKEREK İÇTİK?

hocam ben bir ara bayaa sardığımdan biliyorum bu işleri.şimdi aldığınız puro kalitesiz 5 para etmez çikolata falan aromalı purolar. onun için çok bir şey gerektirmiyor.sadece puro içe çekilmez ağızda gezdirilir ve üflenir.seri seri de çekilmez az bekle çekmeden.sigara gibi içmişiniz adam akıllı tata alamamışsınız.ve uzun sürer sürer puronun bitmesi.en basiti bile 5 tl lik 30 dk da biter adam akıllı içersen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UmutO35

quote:

Yurtdışına çıkan arkadaşlarıma aldırıyorum dostum,

atatürk havalimanında da var ama yurtdışı terminali.

Teşekkürler adeta idolümsünüz param olunca yapıcaklarımı teker teker yapıyorsunuz kahve puro yemek kültürünüz falan tam keyif adamısınız böyle devam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.