Şimdi Ara

Puro içtik miğdemiz bulandı sebep (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
6
Favori
28.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O kimyasal yoğun şeyleri puro diye almayın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kezbanizm

Dün arkadaşla 5 liraya resimdeki puroyu aldık ve sigara içer gibi hızlı hızlı içtik başlarda biraz başımız döndü ama sonuna yaklaştıkça acı tat gelmeye başladı ve miğdem gitti arkadaş fazla içmedi ben biraz yüklendim benim midem berbat oldu puronun tadı falan geldi dün zor düzeldim ama hoşuma gitti bir daha alıcam nasıl içmeliyim hiç bilmiyorum söylerseniz iyi olur
     Puro içtik miğdemiz bulandı sebep

EDİT: İÇİMİZE ÇEKEREK İÇTİK?

İçtiğiniz tam bir puro değil adi bir şeydir.Bende içiyordum eskiden sona doğru yaklaşınca tadı dahada acılaşıyor.Islak puro alın derim çok güzel kokuyor ve tadıda kokusu kadar güzel
  • Sizin gibi fakirlere puro çok

Bunların aromalıları oluyor, ballısını deneyin derim tam anlamıyla harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: citizen_penguin

Hortum gibi çekilir mi pro bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün rocks puro denedik çok kötüydü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Afedersiniz ama sizinki ilk cinsel deneyim gibi olmuş. Badozlama dalmışsınız

Sayenizde gece gece yurdu ayağa kaldırdım

• 1- o puro değil cigarillodur, kalitesi de malum fiyatıyla eşdeğerdir.
    2- puro ciğere çekilmez
  • belki miğdeniz yoktur ondan kaynaklanıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pizza Hot

1. Puro ciğere çekilmez puronun amacı dumanı ağızda tutup tad almaktır
    2. Puro yavaş içilir, sigaradan kat kat daha ağırdır hızlı içmek hem ağızda acı tad bırakır hem baş döndürür hem de mide bulandırır
    3. İçtiğiniz puro piyasanın en kalitesiz purolarından biri gördüğüm kadarıyla ağzınızda kalan tad da puronun değil puronun ucuna yerleştirilen tahta içme aparatının üzerine sürülen aroma. Bulabiliyorsanız "Toscanello" veya "Djarum Spice Islands" alın, yeni başlayanlar için özellikle djarum idealdir.
    4. Gazlı çakmak yerine kibrit kullanın, gazlı çakmaklar puronun tadını bozar.
    5. Aldığınız puroya göre değişir ama yanında bi parça çikolata güzel gidebilir(içecek olarak viski öneriyorlar ancak ben viski sevmiyorum)

Benim yukarıda önerdiğim purolar pek bulunmuyor, avmlerdeki tobacco shoplarda veya büfelerde genelde sizin aldığınız tarzda purolar olur. Onları değil de blackwoods olanları tercih edin diğerlerine nazaran daha kalitelidirler. Benim söyleyeceklerim bu kadar

puro mu daha zararlı sigaramı çok malca soru ama merak ettim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkansec

quote:

2. Puro yavaş içilir, sigaradan kat kat daha ağırdır hızlı içmek hem ağızda acı tad bırakır hem baş döndürür hem de mide bulandırır
    3. İçtiğiniz puro piyasanın en kalitesiz purolarından biri gördüğüm kadarıyla ağzınızda kalan tad da puronun değil puronun ucuna yerleştirilen tahta içme aparatının üzerine sürülen aroma. Bulabiliyorsanız "Toscanello" veya "Djarum Spice Islands" alın, yeni başlayanlar için özellikle djarum idealdir.
    5. Aldığınız puroya göre değişir ama yanında bi parça çikolata güzel gidebilir(içecek olarak viski öneriyorlar ancak ben viski sevmiyorum)

Benim yukarıda önerdiğim purolar pek bulunmuyor, avmlerdeki tobacco shoplarda veya büfelerde genelde sizin aldığınız tarzda purolar olur. Onları değil de blackwoods olanları tercih edin diğerlerine nazaran daha kalitelidirler. Benim söyleyeceklerim bu kadar

Teknik olarak puro ama uygulamaya geçince sigara.

Sigara içen bi adam en az günde 1 paket sigara içer. Puro içen adam keyif yapma amacıyla içtiğinden(bi de pahalı) haftada 1 tane anca. 7 paket sigara mı daha zararlı sence yoksa 1 adet puro mu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Utkansec

quote:

Teknik olarak puro ama uygulamaya geçince sigara.

Sigara içen bi adam en az günde 1 paket sigara içer. Puro içen adam keyif yapma amacıyla içtiğinden(bi de pahalı) haftada 1 tane anca. 7 paket sigara mı daha zararlı sence yoksa 1 adet puro mu

Saol cevap verdiğin için dedem resmen intihar etmek istiyor 75 yaşında sürekli sarhoş olutor tuttu bide sigaraya tekrar başlıcam diye bide normal içmez sigarayı günde 3 paket filan içer kendimi bildim bileli bakkaldan sürekli sigara alıyorum bi ara bırakır gibi oldu başladı tekrar içki içince içinden başka insan çıkıyor
  • Kimse de etli puro muhabbeti yapmamış şaşırdım valla hayret

• quote:

adam işin eksperi çıktı saygılar
  • Ulan canım çekti gece gece

• La gidin muratti için iki filmde gördünüz tabi hemen puroda puro

• quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

sizin gibi fakirlere puro gitmez

+99

• quote:

Orijinalden alıntı: raki balboğa

yavaş iç kardeşim öyle körü körüne köklenirmi o..
    yanında viski olucak, açacaksın müziğini hafiften . dalacaksın hayallere..

Filmlerde de rakı ile esrarlı sigara birlikte içiliyordu, ikisi birlikte uyum mu gösteriyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 6 Nisan 2014; 23:42:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: UmutO35

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

dostum gözünü seveyim şunlara puro demeyin !

23.5 cm'lik puro içtim, üretimi olan EN UZUN en yapımı küba PURO'sudur

3 saate yakın gitti bitmesi,

kaliteli puro mide bulandırmaz, kötü kokmaz, kokusu çabuk uçar giysiden.

Çok pis canım çekti hocam nasıl ve nerden getirttiniz

Yurtdışına çıkan arkadaşlarıma aldırıyorum dostum,

atatürk havalimanında da var ama yurtdışı terminali.

Selamlar...

Hiç sigara içmemiş birine önereceğiniz hafif içimli kalın orta boy ve özellikle aromalı bir ürün var mı?

Çikolata, bal, çeşitli aromalar varsa denemek istiyorum...

Yurtdışına çıktığımda alabilirim...

sn ogameci ve diğer yardımcı olacak arkadaşlara şimdidek çok teşekkürler...
  • Donanımcı Aras kullanıcısına yanıt
    pm attım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.