merhaba yurtdışından gelme 16gp iphone 3g cihazım var 3.1.2 sürümü var blackra1n ile jailbreak yapılmış ultrasn0wla unlock yaptım ancak sorunum şu bildirimlerim açık sesler uyarılar hepsi açık facebook ebuddy tarzı tüm programlar için geçerli olan sıkıntım şu bildirim gelmiyor facebook ebuddy tarzı bildirim veren programları açtığımda bildirimler açıkken şöyle bir uyarı veriyor : Anında ilet bildirimlerini kullanmak için itunes'a bağlanın Facebook bildirimleri içinde uyarılar, sesler ve simge işaretleri olabilir. diyor sizce sebeb nedir lütfen bildirim benim için çok önemli cevaplar ve sorunuma çözüm bulabilirsem çok sewinicem cevaplarınızı bekliyorum
Yurt disi cihazlarda jb yapinca problem oluyordu sanirm, cydiadan push doctor yuklemeyi deneyin
en guzeli bir universal kart temin edip telefonu ituneaten aktive etmek. bende at&t karti var onunla aktive ediyorum hep catir catir calisiyo push
aynı sorun bende de var... ama benimki iphone 4 16 gb yurt dışından getirttim simlock vardı onu kırdırttım facebooku açınca anlık iletileri almak için itunes a bağlan diyor, ne yapsam düzelir push doctor programı yok sanırım iphone 4 için