Şimdi Ara

PUZZLE FIRSATLARI (GÜNCEL)(+ÇERÇEVE EKLENDİ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
82
Favori
54.906
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Kitap yurdundan gaza gelip aldığım fakat zaman bulamadığım için dolabımda öylece duran 1000 parçalı 5 adet ahşap puzzle ımı satıyorum. Ürünlerin hepsi 0 ve jelatinlidir. Sitesinden aldığın zaman 20 30 gün bekleme süresi vardır. Ben gününde kargoya veriyorum.

Puzzle başı istediğim fiyat 60 liradır.

PUZZLE FIRSATLARI (GÜNCEL)(+ÇERÇEVE EKLENDİ)

İlan linki:https://forum.donanimhaber.com/satilik-5-adet-1000-parca-ahsap-puzzle--142917417

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Gun -- 16 Nisan 2020; 15:48:25 >

• High_ToweR kullanıcısına yanıt
    Kelebek etkisi hocam. Örnek link vereyim

Çok hoş bir tablo. Beceriniz varsa alın 2000 parça. Büyük hali muaazm olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pi kullanıcısına yanıt
    çok hoşuma gitti 2000 parça malum evdeyken yapılabilir. Çerçeveyi nasıl çözdünüz? birde şuan 100 tl altında yok bu fiyatlar normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High_ToweR -- 16 Nisan 2020; 12:26:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High_ToweR

çok hoşuma gitti 2000 parça malum evdeyken yapılabilir. Çerçeveyi nasıl çözdünüz? birde şuan 100 tl altında yok bu fiyatlar normal mi?
    Daha bitirmedim maalesef Bir ara başladım. Bitiremeden toplamak zorunda kaldım hocam. Dolayısıyla bitince ben de fikir alacağım buradan. Ama bitmiş ufak puzzlari kendim bantla yapistirmistim. Çerçevesiz olarak. Çift taraflı bantla falan. Bu bebenin pazili. Soyle

• ykesme Y kullanıcısına yanıt
    Çerçeveler gayet güzel olmuş elinize sağlık. Mesleğiniz mi yoksa? Bir de çerçeve maliyeti ne kadar ayıptır sorması kendimiz yapmak istesek malum fiyatlar epey yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Gun

Arkadaşlar merhaba. Kitap yurdundan gaza gelip aldığım fakat zaman bulamadığım için dolabımda öylece duran 1000 parçalı 5 adet ahşap puzzle ımı satıyorum. Ürünlerin hepsi 0 ve jelatinlidir. Sitesinden aldığın zaman 20 30 gün bekleme süresi vardır. Ben gününde kargoya veriyorum.

Puzzle başı istediğim fiyat 60 liradır.

İlan linki:https://forum.donanimhaber.com/satilik-5-adet-1000-parca-ahsap-puzzle--142917417
    kral sakin ol toz kaldırdın beee. 30 lirayken aldın tamam ileri görüşlüsün de 80 e satmak nedir

• Ben öğretmenim. Hobi olarak ahşapla uğraşıyorum. Ufak tefek aletlerim var. Bu yaptığım çerçevelerin bana maliyeti 100 TL vardır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pijama61 kullanıcısına yanıt
    fiyat revizyon edildi :)
  • The-Gun T kullanıcısına yanıt
    Ne kadar oldu.

• ykesme Y kullanıcısına yanıt
    İlanı güncelledim size PM attım
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Çok iyiymiş hemen alacaktım ama satışı yok bulamadım 2000 parça bulabilen varsa bana da haber versin

• shark1907 kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım da piyasada yokmuş evet hocam. Millet hep evde olduğundan pazila coştu zaten. Sagda solda olan da bitmiştir. Ha bulursanız şansa artık. Denk gelirse haber veririm yine

• Miyovsdinie kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xSwindLer -- 19 Nisan 2020; 1:2:8 >
  • Yokmu uygun fiyata 1000 parca veya 2000 parca 2 tane 1000 parca bitirdim

• Arkadaşlar 23 Nisan'da A101'de 1000 parça Puzzle 17tl den satılacak. İlgilenenler değerlendirebilir.Tabii yetişip alabilirsek.
  • yuxxel kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Kitapyurdundan ahşap puzzle aldım. Tedarik 10 iş günü yazıyordu. Süre geçti, siteye mesaj yazdım dönüş yok. Hayır puzzle nin tedariği bu kadar uzun sürer mi sıfırdan mı üretiyorlar ya?

• Bende aldim. İki tane. 20 günü geçti. Birisini tedarik etmişler onu gonderiyorlar. Diğeri hala yok. Mesajı e-mail ile attiysan spam bölümüne bak. Benim mesajlarının hepsine anında geri dönüş sağlıyorlar.

• arkadaşlar soru soracaktım kusura bakmayın.
    bu king of puzzleın ahşap puzzlelarına yapıştırıcıyı nasıl uyguladınız? önden yapsam sıkıntı olur mu acaba?

• Art Puzzle Hz.Mevlana 1000 Parça

Oldukça hoş bir puzzle arkadaşlar , 120'den 100'e düştü uzun zamandır takip ediyorum , diğer puzzlelarda güncellenmiş D&R'de.

https://www.dr.com.tr/Hobi-Oyuncak/Art-Puz-1000-Hz-Mevlana-4366/Puzzlelar/1000-Parca-Puzzle/urunno=0001694073001

Ayrıca buda en çok satanlarda 54 TL

https://www.dr.com.tr/Hobi-Oyuncak/Educa-Puz500-Kittens-17087/Puzzlelar/500-Parca-Puzzle/urunno=0001693998001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doktor ReisBey -- 19 Nisan 2020; 22:38:50 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.