Şimdi Ara

PUZZLE FIRSATLARI (GÜNCEL)(+ÇERÇEVE EKLENDİ) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
81
Favori
54.937
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-7ADF8CF23

Heves edip 3binlik aldık. İçinden çıkamaz oldu :) Sinirlerde hasar bırakıyor. Varsa daha kolay yapım çözümü, yani önce parçaları renklerine göre mi ayırmalı yoksa bir köşeden başlanıp bütüne mi gitmeli?
    Önce çerçeveyi oluşturan kenar parçaları bulup dizin. Renklere göre gruplarsaniz daha çabuk ilerlersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilker3581 İ kullanıcısına yanıt
    O zaman ben ilk binlikle başlayım 😃 çerçeve işini nasıl yapıyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlarım, yeni başlayacağım 1000 lik tavsiyeniz ne olur doğa manzarasına bayılıyorum ayrıca yapıştırma ve çerçeve olayı nasıl oluyor?

• herkese merhaba,

educa markasının turkish oriantelist painting serisi'nden olan,
    herhangi bir eksik, deforme parçası olmayan, yapılmış-yapılmamış, yapıldı ie bantlanıp, yapıştırılmamış,
    kutulu, satmak - elden çıkartmak istediğiniz puzzle var ise iletişime geçebiliriz.
  • High_ToweR kullanıcısına yanıt
    Çerçeve, mat cam maliyeti binlik için 50-100₺

• duruqan D kullanıcısına yanıt
    Geçen ay köle pazarını sattım açılmamış ambalajında. Fırsatçılar aynı ürünü stoklamışlar 240₺ satıyorlardı. İşiniz zor kolay gelsin

• Ahmet© kullanıcısına yanıt
    Yapıştırma en zevklisi, çerçeve işi de binlik için kolay. Ben hep mat cam ve çerçeve tercih ediyorum. Çerçevesiz tozlanır çünkü.
    İnternetten südor marka alabilirsiniz. Yüzeyine sürüp yarım gün beklersiniz. Ardından kuruyunca ters çevirip bir de selo bant çekerseniz taş gibi olur.

Tavsiye istemişsiniz

urun.n11.com
    Anatolian 1000 Parça Puzzle Toscana Keyfi - Biking İn Tuscany - n11.com
    https://urun.n11.com/1000-parca-puzzle/anatolian-1000-parca-puzzle-toscana-keyfi-biking-in-tuscany-P423023431

• High_ToweR kullanıcısına yanıt
    Hakkaten bu bitmez yahu

maalesef malum durumlardan dolayı bu şekilde.

o seriden, elimde olmayan az sayıda parça kaldı. onları da temin edip, seriyi tamamlamak istiyorum.

esir pazarı elimde mevcut olan bir parça.
    Yoksa geçenlerde sizinle mi alışveriş ettik? Şemiklerde mi ikamet ediyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker3581 -- 29 Nisan 2020; 13:15:37 >
    Çiğli tarafına gelip elden almıştım esir pazarını. size geldim sanırsam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: duruqan

Çiğli tarafına gelip elden almıştım esir pazarını. size geldim sanırsam :)
    ahahaha tesadüfe bakın :)) evet benden aldınız. bitirebildiniz umarım. Bu aralar 1000 parçayı 290tl'ye satanları gördüm. Fırsatçı insanlar...
    evet, tesadüfün bu kadarı.
    henüz başlamadım, ona sıra gelmedi daha.
    şu an devam ettiğim başka bir puzzle var, o bitmek üzere.

uğur böcekli malum sitede 1000 parça 399 Tl'ye hala satışta.
    dayanamadım yazdım soru cevap kısmından, "400Tl nedir allah aşkına" dedim,
    "bu ürün antika, ne demek istediniz anlamadık" cavabı aldım...

tam bir fırsata çevirdiler.

denk geldikçe 2. el almaya çalışıyorum. geçenlerde aldığım bir üründe 6 parça eksik çıktı.
    soruyorum tamam mı ekksik vs varmı diye, yok diyor veriyor kargoya.

uğraşıp duruyoruz ondan sonra eksik olan parçaları tamamlamaya.
    2 ay sonra ne yapacaklar acaba. Ben üretcilerde suç buluyorum. 2000li yılların sonlarına doğru harika puzzlelar vardı. BU dönemde tekrar sok piyasaya nedir yani?
    Kaldı ki şu anda eskisi kadar güzel çeşit yok. Ben yerinizde olsam kapalı ambalaj yoksa hiç almam. Gerekirse firmaya mail yazar durumu anlatırım. Ödemeyi de swift ile yapacağım yeter ki gönderin manasında.
    Size kolay gelsin, iyi eğlenceler
  • yaklaşık 8 yıl önce yapmış olduğum bir marka ve parçaları iridir. Haliyle puzzle da büyük oluyor. Tavsiye ederim. Fiyatı ederinin 50₺ fazlası şu anda ancak güzel bir puzzle 1000 parça. Seçim yapmakta zorlananlara tavsiye ederim.

urun.n11.com
    Puzzle 1000 Parça Masterpieces Panoramik Puzzle The Road Home - n11.com
    https://urun.n11.com/1000-parca-puzzle/puzzle-1000-parca-masterpieces-panoramik-puzzle-the-road-home-P425564496

aşağıdaki ürün de ideal

urun.n11.com
    Masterpieces 1000 Parça Panoramik Puzzle Sugar Creek Cider Mill - n11.com
    https://urun.n11.com/1000-parca-puzzle/masterpieces-1000-parca-panoramik-puzzle-sugar-creek-cider-mill-P392768880

yerli marka düşünenler için

urun.n11.com
    Anatolian 1000 Parça Puzzle Gülümse - Africa Smile - n11.com
    https://urun.n11.com/1000-parca-puzzle/anatolian-1000-parca-puzzle-gulumse-africa-smile-P423010915

urun.n11.com
    Anatolian Puzzle 1000 Parça Kiraz Ağacı - n11.com
    https://urun.n11.com/1000-parca-puzzle/anatolian-puzzle-1000-parca-kiraz-agaci-P423421212

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker3581 -- 29 Nisan 2020; 19:49:54 >

• Van Gogh'un Starry Night (Yıldızlı Gece) isimli tablosunun 1000-1500-2000 Parça farketmeksizin çok iyi/sıfır gibi kondüsyonda satmak isteyen varsa bana bir özel mesaj atabilir mi?

Puzzle üreticileri lisansa falan mı takılıyor bilmiyorum ama güzel puzzle bulmak artık bir eziyete dönüştü, sürekli çirkinleşen bir tasarım algısıyla puzzle baskıları çıkıyor.

Ayrıca "şark kurnazı" satıcıları da ne zaman şikayet ediyoruz? Ben 50TL ortalamada satılan puzzleları 80TL ve üstü olarak gördüm önce ardından da 100-120TL ve üstlerine tırmana tırmana devam ettiler. Elde kalan, satılmayan, sevilmeyenler ucuza satılıyorlar genelde şu an.
  • Arkadaşlar halen alınabilir fiyatlarla satış yapan siteler var. Puzzlegaleri sitesinden 3 gün önce 1 adet 1000 parça, 1 adet 1500 parça ve 2 adet 2000 parça puzzle'a 300 tl verdim. Gün şartlarına göre iyi. Sizde puzzlesepeti,puzzlegaleri,puzzlevitrini ve puzzledepoyu takip edin. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz bu sitelerden.
  • Puzzlevitrini sitesinden 2000 parça kelebek etkisi puzzle aldık, uygun fiyatla ve sorunsuz geldi yapımına başladık bakalım. Bir çok siteden aradım en son oradan buldum.

• Eger anatolian marka dusunurseniz hemen somurun derim. Stoklar aninda eriyor :https://www.instagram.com/puzzlekafasii/
    Web sitesinde kartla odeme de var. Yabistirdim 3000 parcayi :)

(Sayfayi Anatolian puzzle'in kendi resmi hesabindaki paylasimdan buldum. Tanimam etmem)

• Çerçeve bulma konusunda sıkıntı yaşıyorum, 34x96 panoroma puzzle çerçevesi. Bu işle ilgilenenler varsa ya da önerebileceğiniz site varsa yardımcı olur musunuz

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.