Bu puzzle işi bana göre değilmiş. Elimde Art 5li tepsi var. Sıfır hiç kullanılmadı. Düşünen varsa 50 lira. |
Bildirim
Bu puzzle işi bana göre değilmiş. Elimde Art 5li tepsi var. Sıfır hiç kullanılmadı. Düşünen varsa 50 lira. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 tane aldım fakat 2 büyük sorun var. Birincisi dediğiniz gibi boyut olarak sorunlu, ikincisi de renkler birbirini kesinlikle tutmuyor. Amazondaki ravensburgerden sonra hiç yapasım gelmiyor bunu ya. |
|
Yaptığım yıllar arasında markalarda kalitede değişiklik olmuş olabilir ama Educa Ravens ile aynı kalite sayılmaz mı hocam? 3000 parça bir puzzle almayı düşünüyorum, Educa'da var yalnızca. |
|
Fiskbo bugün aldım 60tl idi. 1000 parça puzzle ebatlarında ancak içini doldurup, duvara astıktan sonra belli olacak kalitesi :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mose17 -- 22 Ocak 2021; 22:40:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
En uygun düzgün çerceveyi nereden alabiliriz, ilk defa puzzle yaptım 33x96 boyutunda |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 23 Ocak 2021; 17:37:54 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|