Şimdi Ara

PUZZLE FIRSATLARI (GÜNCEL)(+ÇERÇEVE EKLENDİ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
362
Cevap
82
Favori
54.907
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beyondparadise

https://urun.n11.com/puzzle-aksesuari/puzzle-cercevesi-22-mm-tum-olculer-50x70-cm-cerceve-35x50-cm-P456486121

https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ev-dekorasyonu/cerceveler/60300374/fiskbo-cerceve.aspx
    N11 de 1000 lik puzzle için seçince fiyat 100 TL oluyor. Ikea da zaten stok yok. Siz nasıl aldınız anlamadım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Stok açılır ben ilk baktığımdada yoktu müşteri hizmetleri aramıştım birkaç gün sonra stok açtılar
  • Arkadaşlar merhaba,

Eşim puzzle yapma hevesine girdi. Burayı okuyarak öne çıkan markalardan kendisine birkaç tane puzzle aldım.
    1024 parçalık bir puzzleyi bitirdi şimdi sıra geldi yapıştırma işine.
    Tabi araştırmacı yazar kimliğimizden ötürü bu işin doğrusunu sorup öğrenmek de bana düştü.

İnternette çok fazla bilgi kirliliği var. Kimi tutkalla yapıştır. Kimi yapıştırıcı ile mukavvaya tuttur. Kimi yapıştır arkasını bantla diyor.

Biz puzzleları çerçeve yaptıracağız. Bu şekilde düşünen birisi için bu puzzleleri en doğru yapıştırma yöntemi nasıldır? Yardımcı olabilir misiniz? Bu işin doğru bir şekilde anlatıldığı video var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaiserx K kullanıcısına yanıt

Eğer çerçeve yaptıracaksanız puzzle yapıştırıcısıyla yapıştırın. Sonra ister iki mukavva arasında isterseniz arkasını koli bandıyla yapıştırarak çerçeveciye gidin. Puzzle yapıştırıcınız iyiyse ve yeterli miktarda sürdüyseniz öyle bile götürebilirsiniz aslında. Ben anatolian yapıştırıcı kullanıyorum ve gayet memnunum.

• kaiserx K kullanıcısına yanıt
    Altına kırtasiyeden çok kalın olmayan bi mukavva üstünde puzzle yapıştırıcısı kullan ben öyle yapıyorum. Yapıştırıcıyı spatulası ile eşit miktarda yay kurut. Sonuç resimdeki gibi ))

PUZZLE FIRSATLARI (GÜNCEL)(+ÇERÇEVE EKLENDİ)
  • Dediğiniz gibi yaptım arkadaşlar teşekkürler.

• Bim üzerinden aldığım clementoni puzzleda eksik parça çıktı ve bu belgeyi doldurup gönderin dediler. Ama yurt dışı hep oraya karşı ödemeli mi göndermem gerekiyor? Bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. PUZZLE FIRSATLARI (GÜNCEL)(+ÇERÇEVE EKLENDİ) PUZZLE FIRSATLARI (GÜNCEL)(+ÇERÇEVE EKLENDİ)

• murat007m M kullanıcısına yanıt
    Burayla haberleşmeyi dene istersen...

PUZZLE FIRSATLARI (GÜNCEL)(+ÇERÇEVE EKLENDİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 15 Mart 2021; 13:18:24 >
  • oozgurel kullanıcısına yanıt

Hocam Atatürk puzzle bende düşünüyorum, markası Anatolian mı ? Kalitesi nasıl ?

• Reobig kullanıcısına yanıt
    Evet anatolian 1000 lik
    Oldukça kaliteli
    1 parça kayboldu onuda kendi sitesinden istedim gönderdiler
  • 2000 parça puzzleyi bitirdim internetten çerçeve ve yansıma yapmayan cam işini nasıl çözeriz arkadaşlar

• ririii kullanıcısına yanıt
    Boyutlar uyuyorsa ikea öneririm. Çerçevecilerde çok pahalı, internette de ne geleceği belli olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7ADF8CF23

Boyutlar uyuyorsa ikea öneririm. Çerçevecilerde çok pahalı, internette de ne geleceği belli olmuyor.
    Uymuyo
    96x68 2000 parçalık puzzle yaptıracağım sanırım çerçevecide. Kaç tl tutar sence? Nette de çok ucuz değiller zaten.

• ririii kullanıcısına yanıt
    1000liklere bile 100-150 lira para istiyorlardı cam da hariçti. Birkaç sene önce 3000liği 200 liraya ucuz bi yer bulmuştuk da öyle yaptırmıştık. O sebeple artık binlik alıyorum ikeadan da çerçeveyi kafam rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7ADF8CF23

1000liklere bile 100-150 lira para istiyorlardı cam da hariçti. Birkaç sene önce 3000liği 200 liraya ucuz bi yer bulmuştuk da öyle yaptırmıştık. O sebeple artık binlik alıyorum ikeadan da çerçeveyi kafam rahat.
    Bu da benim son puzzlem zaten almam bi daha. Puzzle 100 lira, çerçeve 300 lira . Oldu abi.

• Arkadaşlar merhaba, Anatolian Puzzle’lar oldukça kaliteli iyi hoş ama 1000 parça olanlar 66x48 cm ve camcılar dehşet paralar istiyor. Çerçeve işini nasıl çözüyorsunuz acaba ? 2 tane yapılmış çerçevesiz bekleyen puzzle yatıyor evde. İkea demişsiniz sanırım baktım ama onlar 50x70. Aradaki 4x2 cm farkı nasıl hallediyorsunuz acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PUZZLE FIRSATLARI (GÜNCEL)(+ÇERÇEVE EKLENDİ)

• Yeni yaptım orjinal ceviz ağacı PUZZLE FIRSATLARI (GÜNCEL)(+ÇERÇEVE EKLENDİ) PUZZLE FIRSATLARI (GÜNCEL)(+ÇERÇEVE EKLENDİ)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Eski siyah camım vardı .sökerken kırdım .Cam fiyatları nedir 1000 lik için bir de çerceve fiyatları çok pahalı ve de direk hazır profil .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • konsar K kullanıcısına yanıt

Elinize sağlık güzel olmuş, güle güle kullanın.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.