Bildirim
pvc pencere çıtası nasıl çıkarılır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: MrStimato
avcunla çıtanın oratasından cama doğru bastırırsan o çıtaları çıkarabilirsin
hocam demir gibi bu.. bastırmayla oynamıyor bile.. o kadar esnek değil.. -
çıkarmayı başardım..
daha önce kanatlar sarkma yapmış takozlanacak denmişti.. bu işten hiç anlamıyorum.. şimdi ben camın herhangi bir köşesini takozlasam ne değişecek.. kanadın çevresinden soğuk geliyor.. zaten pencereyi kapatırken pimapen sıkışmıyor.. çok kolay dönüyor kol ve kapanıyor.. bilen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: yedinumara
çıkarmayı başardım..
daha önce kanatlar sarkma yapmış takozlanacak denmişti.. bu işten hiç anlamıyorum.. şimdi ben camın herhangi bir köşesini takozlasam ne değişecek.. kanadın çevresinden soğuk geliyor.. zaten pencereyi kapatırken pimapen sıkışmıyor.. çok kolay dönüyor kol ve kapanıyor.. bilen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.
arkadaşım nasıl çıkardınız, anlatsa idiniz , siz açtınız konuyu nasıl çıkarılır yardım edin diye ama siz nasıl başardığınızdan bahsetmemişsiniz.
bendeki pen aynı görseldeki gibi, cam takılı geldi hazır olarak ve camı sökmeliyim ki duvara vidalayabileyim, daha pek denemem olmadı ama
çok zor görünüyor çıkartmak,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 7 Ekim 2016; 22:58:30 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tamergungor2006
quote:
çıkarmayı başardım..
daha önce kanatlar sarkma yapmış takozlanacak denmişti.. bu işten hiç anlamıyorum.. şimdi ben camın herhangi bir köşesini takozlasam ne değişecek.. kanadın çevresinden soğuk geliyor.. zaten pencereyi kapatırken pimapen sıkışmıyor.. çok kolay dönüyor kol ve kapanıyor.. bilen arkadaşlarımdan yardım bekliyorum.
arkadaşım nasıl çıkardınız, anlatsa idiniz , siz açtınız konuyu nasıl çıkarılır yardım edin diye ama siz nasıl başardığınızdan bahsetmemişsiniz.
bendeki pen aynı görseldeki gibi, cam takılı geldi hazır olarak ve camı sökmeliyim ki duvara vidalayabileyim, daha pek denemem olmadı ama
aradan baya zaman geçti.
çıkarmak çok kolay. uzun kısımdaki çıtanın orta kısmına alttan düz bi tornavida sokup esnetin. biraz zorlayın. kenarlardan da çıkması için ileri doğru hamle yapın. gerekirse ikinci bi tornavida ile kanırtın. çıkacaktır. büyük olanı çıkardıktan sonra küçük olanı alın sonra yapboz gibi dökülür zaten. aynı şekilde de yerine oturtup takarsınız. en son yine uzun parçayı elinizde esneterek uçları yerleştirirsiniz kenarlara. ortayada birkaç darbe vurunca çıt diye oturur yerine.
-
quote:
quote:
quote:
çıkarmayı başardım..
aradan baya zaman geçti.
çıkarmak çok kolay. uzun kısımdaki çıtanın orta kısmına alttan düz bi tornavida sokup esnetin. biraz zorlayın. kenarlardan da çıkması için ileri doğru hamle yapın. gerekirse ikinci bi tornavida ile kanırtın. çıkacaktır. büyük olanı çıkardıktan sonra küçük olanı alın sonra yapboz gibi dökülür zaten. aynı şekilde de yerine oturtup takarsınız. en son yine uzun parçayı elinizde esneterek uçları yerleştirirsiniz kenarlara. ortayada birkaç darbe vurunca çıt diye oturur yerine.
tşk ederim, webde o kadar gereksiz bilgi arasında bu tip bilgiler yok kadar az maalesef, hep yerleştirme videoları görselleri var ama sökme yok..
o sebep bu bilgiler ihtiyacı olanlar için çok değerli, başarılı olursam detaylı anlatmayı düşünüyorum.
"alttan" derken cam ile çıta arasına kastediyorsunuz galiba, hem camdan ileriye (uzağa) hem de cama paralel bir güç uygulanacak uzun çıtanın ortasından ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 9 Ekim 2016; 1:06:09 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
çıkarmayı başardım..
aradan baya zaman geçti.
tşk ederim, webde o kadar gereksiz bilgi arasında bu tip bilgiler yok kadar az maalesef, hep yerleştirme videoları görselleri var ama sökme yok..
o sebep bu bilgiler ihtiyacı olanlar için çok değerli, başarılı olursam detaylı anlatmayı düşünüyorum.
"alttan" derken cam ile çıta arasına kastediyorsunuz galiba, hem camdan ileriye (uzağa) hem de cama paralel bir güç uygulanacak uzun çıtanın ortasından ?
şöyle anlamanı sağlamaya çalışayım. elinde ince ve uzun bir çubuk düşün. Sonra iki ucundan tutup ileri doğru esnettiğini düşün. çubuk artık düz değil.. işte çıta o hale gelmeli ki yerinden çıksın.
Sağ yada sol kenarından çıtayı çıkaramazsın çünkü diğer çıtaların kenarları tutuyor birbirini. Ama çıtanın tam ortasından kaldırıp esnetirsen önce kenarın biri sonra da diğeri çıkar. yani çıta tam olarak yerinden çıkmış olur. ilk çıta çıktıktan sonrada diğerleri eline gelir zaten.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- taharet musluğu olmayan klozete nasıl takılır
- en kolay 4 yıllık açıköğretim bölümleri
- ankara yenikentten ev alınır mi
- helicobacter pylori kurtuldum
- horlayan birinin yanında nasıl uyunur
- yeşil nasim
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
- türk çay emojisi
- kasım indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X