Şimdi Ara

PVC Pencereler [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.428
Cevap
48
Favori
613.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    inşaat halindeki evim için pimapen bayilerinden teklif aldım, son olarak asaş pen teklif verecek. fiyat farkı çok çıkarsa asaşpen alacağım. bu markayı nasıl bilirsiniz, ürünlerini inceledim ve kullanıcı gözüyle bakıldığında fark göremedim. Asaş pen yeterlimidir sizce, sorun yaşarmıyım.

ek olarak panjur için duvarlarda gizli panjur bölmesi bırakmadık, sebebi ise izolasyon sıkıntısı yaşamamak için dıştan panjur kutularına yöneldik. sonrasında izolasyon konusunda ikna olduk ama duvar ve sıva işçiliği çoktan bittiğinden panjurlarımız ya mono block sistem denilenden olacak yada dıştan takmalı 13 cm'lik kutulu olanlardan olacak. mono block olursa pencereler 20 cm kadar kısalacak haliyle, dıştan takılırsa görüntü hoş olmayacak, herne kadar 13 cm lik kasanın sadece 5-6 cm si kirişin dışında kalmasına rağmen genede görünecek. bu konuda tavsiyeleriniz varmıdı mono blockta izolasyon sıkıntısı yaşanırmı, sonuçta dışarıyla içeri arasında 2 adet sanırım 2 cm inceliğinde köpük var.

• egulen2000 E kullanıcısına yanıt
    Fiyata birşey diyemem ama kapı lar için yeriniz varsa menteşeli sıkıntılı olabilir kapı gibi açıldığından dolayi plise ve stor modelleri daha kullanışlı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rehau GENEO PHZ sistem nasıl bir sistemdir tavsiye eder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Rehau GENEO PHZ sistem nasıl bir sistemdir tavsiye eder misiniz ?

Öncelikle Merhaba;
    Detaylı bilgiye ulaşabileceğiniz sayfa:https://www.rehau-tr.com/urunler/geneo-phz/
    Geneo PHZ GENEO®’nun pasif ev sertifikalı genişletme kademesidir...

GENEO’nun başka bir genişletme kademesi olarak GENEO PHZ (pasif ev sertifikalı) bulunmaktadır. Özel orta contalı ısı modülleri GENEO PHZ’nin pasif evler için sertifikalı pencere çözümü olmasını sağlamaktadır. Çok yüksek ısı yalıtım talepleri karşılanırken, GENEO’nun diğer tüm avantajları korunur.

Özellikler:
    Yapı derinliği: 86 mm / orta conta
    Odacık sayısı: 6 odacıklı
    Isı yalıtımı: Uf 0,79 W/m²K’ya kadar
    Malzeme: elyaf bileşimli RAU-FIPRO, en yüksek yüzey kalitesi için kaliteli RAU-PVC’den koekstrüzyon ile üretilmiş dış tabaka
    Isı yalıtımı: çelik destek sacı olmadan Rw,P = 47 dB (camlama ile birlikte Rw = 50 dB)
    Hırsızlık emniyeti: direnç sınıfı 3’e kadar, çelik destek sacsız direnç sınıfı 2’ye kadar
    Hava geçirgenliği: 4 (EN 12207)
    Sağanak yağış geçirimsizliği: 9A (EN 12208)

Avantajlar
    İlave celik destek sacı olmadan tam destekli pencere sistemi
    Yüksek teknolojik RAU-FIPRO malzemesi sayesinde kusursuz bir profil konstürksiyonu ve “entegre edilmiş takviye sistemi (IVS)” ile mükemmel stabilite
    Optimum ışık için 115 mm görülen genişlik
    Destek sacı olmadığından rasyonel depolama ve üretim
    Alışılagelmiş pencere profil sistemleri ile karşılaştırıldığında %40’a varan hafiflik avantajı sayesinde daha kolay kullanım ve montaj
    Üçlü ısıcam uygulaması için 66 mm geniş cam boşluğu
    Yeni geliştirilen conta geometrisi sayesinde kapatmak için gerekli olan kuvvet azaltılmış olup, pencereler hissedilebilir derecede kolay açılıp kapanabilmektedir
    High Definition Finishing yüzey (HDF): yüksek kaliteli, şık, son derece düz bir yapıya sahip ve bu yüzden bakımı kolaydır
    Geri dönüştürülebilir olduğundan çevre dostu
    Kusursuz enerji verimliliği – GENEO ailesi ile (pencere, kapı, kaldırmalı sürme kapı) bina cephe yalıtımını en uygun şekilde yapabilirsiniz.

Aksesuar
    GENEO PHZ sistemi için aşağıdaki aksesuar ve ek ürün parçaları mevcuttur:
    Terleme yapmayan köşe dönüş çözümü:
    Yoğuşmayı ve mantar oluşumunu etkili bir şekilde engeller (DIN 4108-2)
    90°lık ve 90° ila 180°lik iç açılara sahip değişken köşe dönüşleri için çözümler
    REHAU Comfort-Design plus:
    Panjur sistemi, dışarıdan görünmeye ve ışığa karşı etkin bir koruma sağlar. İsteğe bağlı olarak sineklik takılabilir.

• merhabalar,bende balkon kapatacağım ege pen dekonink(tam yazamadım)ve winsa dorado markalarından fiyat aldım şişe cam klasik çift cam ve şişe cam konfor cam olarak fiyat aldım winsa 2500 tl daha fazla fiyat çıkardı .sizce winsa ve konfor ısı cama değermi yoksa egepen klasik ısı cam mı yaptıralım.yer izmir.
  • merhaba arkadaşlar yeni evime pvc pencere yartıracağım çok güzel bilgiler edendem sayenizde.Fiyat araştırmalarım sonucu baya pahalı olduğunu gördüm.Size sorum

https://www.pencereburada.com
    http://www.ucuzpencere.com/
    www.hazirpencere.com/
    http://www.selekpen.com.tr/
    gibi internet sitelerinden alışveriş yapan oldumu?
    yani internetten ölçüleri verip alan oldumu kalitesi nasıldır?montajda sorun çıkar mı?fiyatları uygun geldi bana.yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    ölçülerim: 80*210 2 adet kapı
    100*100 1 adet tek açılım pencere
    120*100 1 adet tek açılım pencere
    200*200 1 adet sürgülü pencere
    200*200 1 adet tek açılım pencere
    210*230 1 adet sürgülü kapı.

• 3 cepheli evimizin tüm doğramalarını 7 santimlik Egepen Deceuninck ile 2008 senesinde komple değiştirdim. Aradan geçen 7 sene zaman zarfında renginde en ufak bir değişme olmadı. aynı zamanda da çok sağlam bir yapısı var ve kolay kolar eskiyeceğe benzemiyor, ömürlük yani...
  • favori45 F kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar uygun ama birde ona kargo cam artı montaj fiyatıyla hemen ayni fiyat lara yaklaşır

• clio 1.2 16 v C kullanıcısına yanıt
    Winsa egepenin ürünü aksesuar hangisi kaliteliyse onu alın

• quote:

Orijinalden alıntı: Cambalkoncu

Winsa egepenin ürünü aksesuar hangisi kaliteliyse onu alın

teşekkürler,winsa egependen neden pahalı.birde menteşe aksesuvar olarak roto marka kullanmayı düşünüyorum.ısı cam olarak klasik ve konfor ısı cam var ama hala karar veremedim.amacım kışın yalıtım yapması yani soğuğu geçirmemesi.evim doğu cephe güneşi 3 saat anca görüyor.winsa aksesuvar olarak aubi kullanıyor muş
  • clio 1.2 16 v C kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık bir 10 yıldır pvc sektörüne uzagim ama elimden geldiğince cevap vereyim isicam konforlara iyi diyorlar ama okadar cok para vermeye gerek yok egepen yaptırın

• herkese ıyı akşamlar ben bugun fıratpen ısıcam konfor 3 lü cam taktırdım . camların üzerinde 4+9+4+9+4 yazıyor . ben 4. 16.4 taktırcaktım acaba bu takılan cam farklımıdır
  • Beyler merhaba.

Evleneceğim için bu aralar baya bir tadilatla meşgulüm.

Yarın metrekareleri detaylı olarak size sunarım şu an büroda ancak biri Ege, biri de Pimapen olmak üzere fiyat aldım.

Pimapen 10.500 TL Egepen ise 9.600 civarı fiyat çıkardı.

Evin iki cephesi var ve penceresiz odası yok. Mutfak dahil. Küçük olan balkonu kapatacağız balkonlar da sürgülü olacak.

Ancak Pimapen'in içerisinde panjur, mermer vs. her şey dahil. Ev 3 Oda 1 salon çok büyük bir ev değil. Fiyatlar aşağı yukarı normal midir?

Babam Fıratpen taktıralım dedi ancak onun da malzeme kalitesine laf ediyorlar. "%30 hammadde, %70 geri dönüşüm malzemesi kullanıyorlar" diye. Doğru mudur?

Fırat bunları duyduktan sonra baya soğuk durmaya başladı gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wayward Son -- 24 Mayıs 2015; 5:18:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wayward Son

Beyler merhaba.

Yarın metrekareleri detaylı olarak size sunarım şu an büroda ancak biri Ege, biri de Pimapen olmak üzere fiyat aldım.

Evin iki cephesi var ve penceresiz odası yok. Mutfak dahil. Küçük olan balkonu kapatacağız balkonlar da sürgülü olacak.

Ancak Pimapen'in içerisinde panjur, mermer vs. her şey dahil. Ev 3 Oda 1 salon çok büyük bir ev değil. Fiyatlar aşağı yukarı normal midir?

Babam Fıratpen taktıralım dedi ancak onun da malzeme kalitesine laf ediyorlar. "%30 hammadde, %70 geri dönüşüm malzemesi kullanıyorlar" diye. Doğru mudur?

hangi ildesiniz acaba. 10 BİN TL tutması için 2-3 daire olması lazım veya çok çok özel şeyler istemeniz gerekir. Panjur motorlu mu ? Tabi renk olarak beyaz mı ahşap desenli mi oda önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarmaraPimapen -- 26 Mayıs 2015; 23:23:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MarmaraPimapen

quote:

Beyler merhaba.

hangi ildesiniz acaba. 10 BİN TL tutması için 2-3 daire olması lazım veya çok çok özel şeyler istemeniz gerekir. Panjur motorlu mu ? Tabi renk olarak beyaz mı ahşap desenli mi oda önemli.

Yok hocam beyaz motorsuz panjurdu.

Fıratpen takacak arkadaş 4.600 fiyat vermiş. Ben balkon kapama ve mermerleri eklettim. Üstüne eklese eklese 1.500 daha ekler herhalde diye düşünüyorum. Balkon büyük değil dümdüz kapatacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MarmaraPimapen

quote:

Beyler merhaba.

Yok hocam beyaz motorsuz panjurdu.

Fıratpen takacak arkadaş 4.600 fiyat vermiş. Ben balkon kapama ve mermerleri eklettim. Üstüne eklese eklese 1.500 daha ekler herhalde diye düşünüyorum. Balkon büyük değil dümdüz kapatacak.

İstanbul içi iseniz marmarapvc@hotmail.com adresine ölçülerinizi gönderin pimapen olarakta teklif verelim.

• Arkadaşlar salonum için sürmeli sistem yaptırcam. Winsa ve pimapen arasında kararsız kaldım. az önce okuduklarım kadarıyla her ikiside aynı firma tarafından mı üretiliyor artık ? . ayrıca aşağıda yapılacak profilin resmini paylaşıyorum. rica etsem fiyat alabilrmiyim işin uzmanı arkadaşlardan. Mermer dahil, Isıcam konfor olacak şekilde.Daha önceden evin diğer odalarına pimapen s7000 horizon yaptırdım. sadece salonu yaptırmamıştım, çift cam arası jaluzi düşündüğüm için. ama vazgeçtim jaluzi yaptırmıcam. o yüzden sizden ricam,yazılarınızı okudum, hangi sürme sersini önerirsiniz. bir önceki bayii aksesuarların hepsini yerli kullandı , pimapen kendi markası. 2 yıl oldu yaptıralı herhangi bir sorun olmadı şükür. yalıtım ve ses izolasyonu da iyi şükür. aksesuar olarak roto'da ısrar edicem bu sefer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davutkerim86 -- 28 Mayıs 2015; 1:18:37 >

• davutkerim86 D kullanıcısına yanıt
    Evet egepen aldı ikisinide yalnız bunu yaptırırsanız yalıtım kışın sıkıntılı olur ısı kaybı olur genede siz bilirsiniz

• Cambalkoncu kullanıcısına yanıt
    hocam şöyle bir değişiklik yapılcak o cizimde. yan taraflar 2 sabit , orta sürmeli olacak. izmir'de ikamet ediyorum. Ev Doğu cephesi. öğleden sonra güneş alıyor sürekli. alt ve üst kat doğal gazlı kışın ısıtıcı pek açmıyorum. binada izolasyon var. o yüzden bende dediğinizi düşündüm ama , çok büyük sıkıntı olacağını düşünmüyorum. pvc olarak bir tavsiyesiniz var mı sürme olarak ?
  • davutkerim86 D kullanıcısına yanıt
    Volkswagen sistem var ama kullanımı zor sadece sistem 1000 2000- kadarda pahali ama yalitim iyi

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.