Şimdi Ara

PVC Pencereler [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.428
Cevap
48
Favori
613.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bbgelen

Konu üzerinden bize ulaşan, mesaj gönderen, sipariş veren, projesi teslim edilen herkese öncelikle ilgi ve güvenlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Aşırı iş yoğunluğundan dolayı cevaplayamadığımız mesaj sahiplerinin affına sığınıyorum. Elimden geldiği kadar fırsat buldukça İstanbul ve civarındaki forum üyelerine direk, Anadolu ve diğer illerdeki forum üyelerine de bilgi sağlayarak yardımcı olmaya çalışıyorum.

Forum üzerinden bize ulaşan müşterilerimizin olumlu/olumsuz tüm yorumlarını merakla bekliyorum.

Saygılar.

Selamlar öncelikle
    Siteden yaptığım araştırmalar sonunda pimapen yaptırmaya karar verdim Saolsun burdan veya mail yolu ile sorular sorduğum @bbgelen arkadaşımız sıkılmadan tüm sorularima cevap verdi elinden geldiğince açıkladı.gelip ölçü aldı fiyat verdi ikramını yaptı.gidip ofisi gördüm kendisine güvenip sozlesmemizi yaptım.sözleşmede anlastigimiz zamanda konuştuğumuz gibi eksiksiz olarak gelip montajını yaptı. Ayrıntılara biraz fazla takılan biri olarak işçiliği ve samimiyetinden fazlasıyla memnun kaldım
    Ayrica sordugum birkaç yere göre çok da uygun fiyat verdi.kismetse balkon panjurlarini da yaptircam kendisine
    Penlerini degistirmek isteyenler gönül rahatlığı ile yaptırabilir.
    Teşekkürler Bülent.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çift cam arası jaluzi sistemleri ile ilgili bilgisi olan var mı ?

Farklı tipleri varmış, mıknasıtıslı, milli filan diye. Galiba kirlenmemesi açısından mıknatıslı sistem en iyisi. Ama kullanışlılık açısınından nasıl bilmiyorum.

Normalda çift camlarda, ısı yalıtımı için iki cam arasında havası alınma, veya farklı bir gazla doldurulma gibi bir durum varmı ? Böyle bir işlem yapılıyorsa, jaluzi sistemli çift camlar ısı yalıtımı olarak daha kötü mü oluyor ?

Birde bu sistemlerin uygulama fiyatları ekstra ne kadar oluyor.
  • Vega_dj kullanıcısına yanıt
    Çift cam arası jaluzi sistemleri normal çift camlar kadar kalitelidir. Mıknatıslı sistemde herhangi bir delik açılmaz.
    Ayrıca çift camların arasına hem jaluzilide hem normalde argon gazı basılır ve bu sayede maksimum ısı yalıtımına ulaşırsınız. Ayrıca camlarda konfor ve sinerji olarak sınıflandırılmaktadır.

Isıcam konfor
    Isıcam Konfor ile evinizin ısısını korumanın yanı sıra, güneş ışınlarını da dilediğiniz ölçüde kontrol edebilirsiniz.
    Standart çift camlara göre; ısı kaybını %50 azaltarak kışın yakıt, güneş ısısı girişini %40 azaltarak da
    yazın klima masraflarından tasarruf etmenizi sağlar.
    Isıcam Konfor, ısı ve güneş kontrolü sağlarken ışıktan ödün vermez.
    Pencere önlerinin kışın soğuk, yazın ise sıcak olmasını önler.
    Cam yüzeyinde oluşan buğulanmaları, standart çift cama göre geciktirir.
    Standart çift camlara kıyasla Isıcam Konfor için yapacağınız ek harcama, yakıt ve klima masraflarından sağlayacağınız tasarruf ile size 1-2 yılda geri döner.

Isıcam Sinerji, ısı kontrol özelliği sayesinde ısı kaybını standart çift camlara göre %50 azaltır ve
    yakıt masraflarınızı düşürür.
    Isıcam Sinerji, ısı kontrol kaplamalı yapısıyla, güneş ısısından maksimum oranda yararlanmanızı
    sağlarken, ışık geçirgenliğinden ödün vermez.
    Pencere önlerinin kışın soğuk olmasını önler.
    Cam yüzeyinde oluşan buğulanmaları, standart çift cama göre geciktirir.
    Standart çift camlara kıyasla Isıcam Sinerji için yapacağınız ek harcama, yakıttan sağlayacağınız
    tasarruf ile size 1-2 yılda geri döner.

• Merhaba arkadaslar 2 sene once evimi en iyisk olsun diyerem winsa ya yaptirdik . Komple.ev iki balkon kapisi ve 4.5 metre balkon pimapenle kapandi . Serj si ozellikleri.aklimda degil ama guya en iyi sini yapti lar .camlarin icine argon gazi basildi 7 ml lik pimapenler . Ama gel gorki iscilik 5.para etmez . Gelen usta zaten tiripli biseydi isime karismayin soru sormayin vs vs muhabbeti ile basladi ise . Balkon kapanmasinda yanlis olcu almislar bekledik 1 hafta . 1.5 sene sonunda balkon kapilarinin kilitleme sistemi bozuldu ki kapilar kullanilmiyor zaten . 1 tane camin ici buhar aldi derken odeme bitti ilgi alaka bitti . Evde camlari sadece esim acar kapatir cocuklar ufak baska elleyen yok .

• aydar345 kullanıcısına yanıt
    Hocam işte malzemeden kalitesinden önce kaliteli işçilik önemli her zaman referansı sağlam yere yaptirin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cambalkoncu kullanıcısına yanıt
    Referansla gidilen yer birde . Aradik kapilara gelip bakip degistiler kilitleme sistemini . Bizim eve kurulum yapan eleman kacmis isyerinden zaten. Gelen usta bu kapiyi nasil monte etmisler dedi .iki kapiyida yapti gitti .cam hala degisicek bekliyoruz .

• aydar345 kullanıcısına yanıt
    Ustanın son gunleriymisti vur kaç yapmış

• merhaba arkadaşlar,

Babam Avcılar'daki evine dış cephe yapılacak bu arada pencereleri de elden geçirelim istedik. Ev denizden kışın çok sert lodos fırtınası aldığı için ahşap doğramalara sürekli bakım yaptırmak gerekiyor. Yanı sıra ahşap doğrama sert lodos fırtınasında inanılmaz vızıldıyor ev perili ev gibi oluyor. 20 senedir bakımdan bıktığımız için evladiyelik bir pimapen yaptıralım gönlümüzce oturalım istedik. Komşuların tavsiyesi ile Winsa'dan fiyat aldık. Gelen arkadaş çok profesyonelce yaklaştı, üç katlı 4+9+4+9+4 konfor üçlü cam takalım dorado gold 76 mm profil kullanalım, sesten ve ısıdan yana verim alırsınız dedi. Ambarlı sahildeki kır düğün mekanları bizim eve inanılmaz yüksek desibelde ses getirdiğinden sesi de kessin ama asıl sıcağı soğuğu kessin istediğimiz için sıscam konforu önerdi. Kaliteli aksesuar kullanmasını istedik bize tüm aksesuarların ROTO olduğu bir teklif verdi. Sonrasında burayı da okuyunca içim rahat etti.

Winsa'daki arkadaş bizi bilgi olarak tatmin etti, yüksekçe bir fiyat teklif etti ama evladiyelik istediğimiz için malzemenin iyisini istediğimizden kaliteye önem versin istedik. Amam velakin ihtiyacımızdan fazlasına da para vermeyelim, ihtiyacımızı tam tanımlayalım ona uygun ürün çıkaralım istediğimizden, bir yerden daha fiyat alalım diye düşündük. Bir de pimapen yetkilisi arkadaş ile görüştük ondan da fiyat aldık

Şimdi yazacağım şeyler bizim kafamıza şüphe uyandıran şeyler. Pimapen'den gelen arkadaş da ensaf bir arkadaştı ama 70 mm profilin yeterli olacağını söyledi 7000 horizon 4+16+4 çift camın yeterli olacağını ihtiyacımızı karşılayacağını söyledi. Teklifinde aksesuarlara marka yazmamış bir tek G-U çift kapı ispanolet kilit ile Sisgnia-Aubi ispanyolet kilit kullanacağını söylemiş (iki çift kapılı balkon var) Telefonla tekrar konuştuğumuzda ROTO iyiymiş dediğimde , zaten roto kullanıyoruz dedi.

Şimdi pimapen'deki arkadaş daha ucuz ama kalite olarak daha aşağıda bir ürün önerdi, ama gerek yaklaşımıyla gerek fiyat teklifinin netliğiyle winsa daha çok güven verdi.

Buradaki profesyonel arkadaşlardan almak istediğim fikir,

3 katlı ısıcam konfor'a toplamda 3000 TL'ye varan farkı vermeye değer mi?
    Denizden tuzlu gelen lodos ahşap doğramayı perişan ettiği gibi bu profilleride yıpratır mı? korozyon direnci nasıldır bu profillerin?
    Bir de teknik bir sorum var1280x1430 mm tek pencere yapıp bunu vasistaslı da olacak şekilde kullanırsın dedi. Bu yükü taşıyabilir mi? Üç cam gelince iyice ağırlaşacak, yarın bir gün elimizde kalacak bir tasarım yapmış olmasın.

• Ankara içi winsa/pimapen/fıratpen veya önerebileceğiniz kaliteli pvc markası ve herşeyden önce işçiliği mükemmele en yakın referanslı bayi arıyorum. Kendi bizzat tecrübe etmiş kişilerden tavsiyeler bekliyorum, çankaya civarı olursa gidip konuşma açısından iyi olur.
  • Abidinpasada egepen bayisi tanidigim ve bi gorusun istersrniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

Ankara içi winsa/pimapen/fıratpen veya önerebileceğiniz kaliteli pvc markası ve herşeyden önce işçiliği mükemmele en yakın referanslı bayi arıyorum. Kendi bizzat tecrübe etmiş kişilerden tavsiyeler bekliyorum, çankaya civarı olursa gidip konuşma açısından iyi olur.

büyük firmalarla görüşün, kendi maaşlı montaj elemanını çalıştırmayan winsa bayileri bile var.

Montaj işi olduğunda dışarıdan günlük 150tl ye montajcı getirip çalıştıran yerler var.
  • Arkadaşlar balkonu kapattırmak istiyorum.

Boy 1,98 cm. Sadece en 2,55 olan kısımı iki ye böldürüp (iki kanat ) . Yanda ki 97 cm lik olan yerleri tek açılır yaptırmak istiyorum .

Balkon kapısını kırdıracağımdan , yalıtımın çok iyi olması lazım . Hangi firmayı tavsiye dersiniz. Fiyat ne kadar tutur sizce ?

PVC Pencereler [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 24 Ağustos 2015; 1:14:40 >

• Arkadaşlar PVC yaptıracağım . 4 farklı firma ile görüştüm.

1. Pimapen 2800 tl

2. pimapen 3100 tl

3. Adopen 2100 tl

4. Egepen 2250 tl fiyat verdi.

Dört firma da konusunda deneyimli. Ustaları iyi görünüyor. Adopen fiyat olarak çok iyi. Sizce ne yapmalıyım. Adopen nasıldır ?
  • Slm arkadaşlar
    Winsa (dorada gold) mı Pimapen (maximus) mi yaptırayım karar veremedim ankaradan yaptırıp
    memnun kaldığınız bayi varmı hangisini önerirsiniz saygılar.
  • enderpen taktıran var mı? memnun musunuz?
  • merhaba arkadaşlar,

oturduğum evin pencereleri pvc (markası üstünde yazmıyor) normal açılır kanat, beyaz renk. ben bu pencerelerin üstten de açılmasını istiyorum yani normal açılır pencereyi ve Fransız Balkon kapıyı çift açılıma çevirmek istiyorum. İnternette kapı ve pencereyi değiştirmeden bu işlemin yapılabileceğini öğrendim fakat fiyat bilgisi bulamadım. Daha önce böyle bir işlem yapan, memnun olan veya olmayan veya bu konu ile ilgili fiyat bilgisi verebilecek olan var mı? (Kağıthane bölgesi)
    örnek ölçü olarak 50*110 cm pencere verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

Arkadaşlar PVC yaptıracağım . 4 farklı firma ile görüştüm.

1. Pimapen 2800 tl

2. pimapen 3100 tl

3. Adopen 2100 tl

4. Egepen 2250 tl fiyat verdi.

Dört firma da konusunda deneyimli. Ustaları iyi görünüyor. Adopen fiyat olarak çok iyi. Sizce ne yapmalıyım. Adopen nasıldır ?

yaklaşık 2 sene Fıratpen bayisinde montaj isinde calisitim, sadece firatpen yaptigimiz için arada bir durumu iyi olmayan müşteriler için adopen yapardık. çok ince ve hafif profilleri var, ilerde sorun çıkarır. durumunuz çok iyi değilse egepen veya Fıratpen yaptirin, durumunuz iyiyse pimapen her zaman en iyisidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratnahcivani

merhaba arkadaşlar,

Babam Avcılar'daki evine dış cephe yapılacak bu arada pencereleri de elden geçirelim istedik. Ev denizden kışın çok sert lodos fırtınası aldığı için ahşap doğramalara sürekli bakım yaptırmak gerekiyor. Yanı sıra ahşap doğrama sert lodos fırtınasında inanılmaz vızıldıyor ev perili ev gibi oluyor. 20 senedir bakımdan bıktığımız için evladiyelik bir pimapen yaptıralım gönlümüzce oturalım istedik. Komşuların tavsiyesi ile Winsa'dan fiyat aldık. Gelen arkadaş çok profesyonelce yaklaştı, üç katlı 4+9+4+9+4 konfor üçlü cam takalım dorado gold 76 mm profil kullanalım, sesten ve ısıdan yana verim alırsınız dedi. Ambarlı sahildeki kır düğün mekanları bizim eve inanılmaz yüksek desibelde ses getirdiğinden sesi de kessin ama asıl sıcağı soğuğu kessin istediğimiz için sıscam konforu önerdi. Kaliteli aksesuar kullanmasını istedik bize tüm aksesuarların ROTO olduğu bir teklif verdi. Sonrasında burayı da okuyunca içim rahat etti.

Winsa'daki arkadaş bizi bilgi olarak tatmin etti, yüksekçe bir fiyat teklif etti ama evladiyelik istediğimiz için malzemenin iyisini istediğimizden kaliteye önem versin istedik. Amam velakin ihtiyacımızdan fazlasına da para vermeyelim, ihtiyacımızı tam tanımlayalım ona uygun ürün çıkaralım istediğimizden, bir yerden daha fiyat alalım diye düşündük. Bir de pimapen yetkilisi arkadaş ile görüştük ondan da fiyat aldık

Şimdi yazacağım şeyler bizim kafamıza şüphe uyandıran şeyler. Pimapen'den gelen arkadaş da ensaf bir arkadaştı ama 70 mm profilin yeterli olacağını söyledi 7000 horizon 4+16+4 çift camın yeterli olacağını ihtiyacımızı karşılayacağını söyledi. Teklifinde aksesuarlara marka yazmamış bir tek G-U çift kapı ispanolet kilit ile Sisgnia-Aubi ispanyolet kilit kullanacağını söylemiş (iki çift kapılı balkon var) Telefonla tekrar konuştuğumuzda ROTO iyiymiş dediğimde , zaten roto kullanıyoruz dedi.

Şimdi pimapen'deki arkadaş daha ucuz ama kalite olarak daha aşağıda bir ürün önerdi, ama gerek yaklaşımıyla gerek fiyat teklifinin netliğiyle winsa daha çok güven verdi.

Buradaki profesyonel arkadaşlardan almak istediğim fikir,

3 katlı ısıcam konfor'a toplamda 3000 TL'ye varan farkı vermeye değer mi?
    Denizden tuzlu gelen lodos ahşap doğramayı perişan ettiği gibi bu profilleride yıpratır mı? korozyon direnci nasıldır bu profillerin?
    Bir de teknik bir sorum var1280x1430 mm tek pencere yapıp bunu vasistaslı da olacak şekilde kullanırsın dedi. Bu yükü taşıyabilir mi? Üç cam gelince iyice ağırlaşacak, yarın bir gün elimizde kalacak bir tasarım yapmış olmasın.

Bende avcilarda oturuyorum stadyumun orada aktif yapı var pimapen isinde avcilarda çok eski ve tecrübeli ordan da fiyat alın. Örnek marketin karşısında yerleri.

• Saol awdasase,

Siparişi Egepen den verdim, bir hafta evvel.

Sinerji camlı olarak. İnşallah iyi olur.
  • Arkadaşlar 18 dairenin ( 16adet 2+1 ve 2adet 3+1 ) 1 er adet 220*240 fransız balkonlu olacak şekilde pvc masrafları daire başı ortalama kaç tl tutar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 7 Eylül 2015; 20:01:47 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.