Şimdi Ara

PVC Pencereler [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.428
Cevap
48
Favori
613.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: davutkerim86

hocam şöyle bir değişiklik yapılcak o cizimde. yan taraflar 2 sabit , orta sürmeli olacak. izmir'de ikamet ediyorum. Ev Doğu cephesi. öğleden sonra güneş alıyor sürekli. alt ve üst kat doğal gazlı kışın ısıtıcı pek açmıyorum. binada izolasyon var. o yüzden bende dediğinizi düşündüm ama , çok büyük sıkıntı olacağını düşünmüyorum. pvc olarak bir tavsiyesiniz var mı sürme olarak ?

4metre açıklık, tamamen sürme yaptırın linkteki ürün yalıtımlı ama sadece aksesuar olarak 2000tl civarında

• Merhaba,
    Sonunda bbgelen arkadaşımız ile SÖZLEŞME yaptık ödememizi yaptık.
    Şimdi yapacağı işin kalitesini ve becerisini görmek kaldı.
    Hiç indirim yapmadı onu belirteyim.
    Bilemiyorum artık eşim ilginç bir pencere modeli seçmiş Bülent arkadaşımızda uygun bulmuş bana Parasını ödemek düştü.
    Aldığımız hizmet ile ilgili bilgileri paylaşıyor Olacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egepen decuininc yaptıracağım balkonuma(aslında winsa ve rehau fiyatları da aldım ama aşırı pahalı)aksesuar olarak roto nt serisi iyi midir,birde slikon olarak tam adını unuttum sondale ola bilir nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: han2659

forumdaki arkadaşların belirttiği hususlara dikkat ederek evimin pimapenini yaptırdim ve çok memnun kaldım. yaklaşık 55 maddelik bir şartname imzalattım yapacak firmaya ve firma hepsine çok güzel bir şekilde uydu. eğer isteyen arkadaşlar olursa şartnameyi yollayabilirim.

Hocam şartnameden acil lazım gönderebilirmisiniz
  • Ankara içi saglam PVC ustası aramaktayım 3+1 evin bütün camları degişcek ölçü alınması için mesaj atabilirsiniz kolay gelsin
  • Evet Ankara için iki dairenin pvc işi bir daireninde cam balkon işi var işinde uzman kazık atmadan hakkını alan iyi bir firma önerisi varmı arkadaşlar sorunsuz çalışan.
  • İki dairenin pvc işi var yapılacak kasa ölçüleri şöyle
    ---212*145 Salon (iki acılır cam var çift açılım)
    ---174*146 O.Odası (iki acılır cam var çift açılım)
    --- 83*211 O.Odası kapı
    ---114*125 Ç.Odası
    ---134*124 Y.Odası
    Bu ölçülerde pimapen marka olarak ne kadar tutar yada ne önerirsiniz saygılar.
  • aksesuar menteşe kilit kol olarak roto mu daha iyi aubi mi birde ege pen fornax diye yerli bi marka kullanıyor muş.egepen deki usta roto nun kilit mekanizmasındaki yuvarlak bir şey varmış o çok küçük zamanla boşluk yapar aubi yada fornax tavsiye ederim dedi.ne yapayım.birde konfor camda 4+12+4 mü yada 4+16+4 mü tercih etmeliyim.sadece baslkon kapama işi odayla hiç alakası yok
  • 3 Katlı inşaat halindeki evim için pimapen ile anlaştım. foruma şöyle bir sorum olacak, pencere sistemleri monoblock sistem denilen gizli panjur olacak, pencere yükseklikleri mermerden tepeye kadar 120 cm geliyor, bunun yaklaşık 17 cm si panjur kutusu olacak, pencere kanat yüksekliği yaklaşık 100 cm olacak. Sizce pencereler ufakmı kalmış biraz ?
  • Konu üzerinden bize ulaşan, mesaj gönderen, sipariş veren, projesi teslim edilen herkese öncelikle ilgi ve güvenlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Aşırı iş yoğunluğundan dolayı cevaplayamadığımız mesaj sahiplerinin affına sığınıyorum. Elimden geldiği kadar fırsat buldukça İstanbul ve civarındaki forum üyelerine direk, Anadolu ve diğer illerdeki forum üyelerine de bilgi sağlayarak yardımcı olmaya çalışıyorum.

Forum üzerinden bize ulaşan müşterilerimizin olumlu/olumsuz tüm yorumlarını merakla bekliyorum.

Saygılar.
  • Egepen-Flora, Pimapen, Winsa, İnoutic ve Deceuninck markaları ile ilgili yanlış bilgiler var bir Pimapen bayisi olarak taraf olduğumuzdan dolayı konuya açıklık getireyim.

Belçikalı Deceuninck NV dünya çapında İnoutic ve Deceuninck markaları ile çalışan küresel bir firma ve Pvc markasıdır.

Deceuninck firması 2000 yılında Türkiye pazarına girerek Egepen ve Flora markalarını bünyesine almıştır, sonrasında ise Winsa markasını bünyesine alarak pazar payını genişletmiştir. Böylece Türkiyede 2 ayrı fabrikada Egepen-Flora ve Winsa markaları ile pazarda yer almıştır.

2014 yılında ise Belçikalı Deceuninck firması, Pimapen markasını da bünyesine almıştır.

Türkiyede sahip olduğu üç markayla, üç ayrı fabrikada, üç ayrı kategoride ürün sunmaktadır. Pimapen - Winsa - Egepen/Flora ürünleri tamamen farklı segmentlerde, farklı ihtiyaçlara hitap eden, farklı niteliklerde ürün piyasaya sunan Belçıkalı Deceuninck NV bünyesindeki Türk markalarıdır. Hepsinin aynı fabrikada üretildiği, aynı malzemeden aynı teknikle üretildiği arasında bir fark kalmadığı v.b. yorumlar doğru değildir.

Ayrıca ilgili web sitelerinden de konuyla ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz;
    http://www.deceuninck.com/
    http://www.pimapen.com.tr/
    http://www.winsa.com.tr/
    http://www.egepen.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbgelen -- 4 Temmuz 2015; 10:37:05 >

• Merhaba arkadaşlar, Ankara da 3+1 ev için pvc pencere yaptırmayı dşünüyorum. Evdeki ustam kendisinin de kullandığı, Prokal diye bir firmayı önerdi Sincan OSB deymiş fabrikası. tüm ev için renkli pvc ye ve sürgülü mutfak kapısına 5000 tl fiyat çıkardı sizce normal mi? Yoksa daha bilindik bir markaya danışayım mı?
  • core2dal kullanıcısına yanıt
    Ölçüyü bilmiyorum ama pahali biraz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cambalkoncu kullanıcısına yanıt
    3 balkon kapısı 3 er oda penceresi salonda 2 pencere bir de ufak banyo penceresi için bu fiyatı teklif etti. Markalar arasında bariz bir yalıtım farkı olur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 220 x 180 genişliğinde balkonu kapatmak istiyorum. Görüştüğüm firmalar teknik çizimden uzak doğrudan fiyat endeksli bilgi verme eğiliminde oldular.

Aldığım bilgiler egepen üzerine
    70 lik seri
    25 lik mermer (Mermerin 25 lik olması yeterli mi?)
    Sakın sürgülü yaptırma dediler. Balkon küçük olması nedeniyle 1,30 derinlik açılımla alan kaybetmek istemiyorum.

Sürgülü sistemde yalıtım problemi çok mu oluyor? Mutfaktan balkona bir kapı daha var. Ev kuzey cephe.

1200 civarı fiyat bilgisi verildi.

2 noktada doğalgaz ve davlumbaz için yer açılacak. Bu yerler yalıtım sorunu oluşturur mu? Neye dikkat etmem lazım?

Ikinci secenek olarak 110 luk iki kanat açılır pencere talebime bu pencere genişliği risk oluşturur denildi. Ne kadar doğru bilemedim. Ellerindeki hazır profilleri kullanmak istiyorlar gibi geldi.

4+12+4 ve 4+16+4 arasında fiyat farkı çok olur mu?

Israrla ısıcam konfor daha verimli denildi. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

• Merhaba. Gördüğüm kadarı ile forumda pvc pencere işi ile uğraşan bir çok kişi var. Bende yeni yaptıracağım ev için fiyat teklifleri topluyorum. Pencere ve panjur sistemi yaptıracağım. Panjurlar kumandalı olacaktır. Ancak fiyata göre her pencereye yaptırmayacağım için ayrı fiyat verilmesini rica ederim. Yer Gebze civarında. Lütfen kaliteli işçilik ve kaliteli marka olarak fiyat veriniz. Ahşap desenli olacak.

200 x 150 3 adet
    180 x 150 3 adet
    90 x 220 4 adet kapı
    180 x 220 6 adet (2 tanesi wv)
    200 x 220 2 adet
    200 x 250 2 adet
    180 x 220 1 adet
    100 yuvarlak 4 adet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrRadon -- 15 Temmuz 2015; 2:34:03 >
  • Merhaba,
    Ben de evimin çerçevelerini değiştireceğim. Isıcam ve konfor cam arasında ne gibi farklar var ? Yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: instinctive

Merhaba,
    Ben de evimin çerçevelerini değiştireceğim. Isıcam ve konfor cam arasında ne gibi farklar var ? Yardımcı olabilir misiniz ?

Matematiksel bilgiler vermek yerine hepimizin anlıyacağı şekilde şunu ifade etmek isterim.
    Klasik ısıcam varsa güneş ışınlarının sıcaklığını hissedersiniz ama konfor camda hissetmezsiniz. Marmara pimapen olarak uyguladık pozitif sonuç alındı.
    Aynı şekilde kışın evin en soğuk bölgesi camlardır. Bu nedenle normal ısıcamda özellikle mutfaklarda ve rutubetli ise terleme buharlanma olur. Ama konfor cam bunu en aza indirir hatta olmaz. Marmara pimapen olarak uyguladık pozitif sonuç alındı.
    Yani konfor cam klasik ısıcam'a göre kat kat üstündür faydasını görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarmaraPimapen -- 17 Temmuz 2015; 0:10:31 >

• MarmaraPimapen kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için. Konfor cam taktırmak en mantıklısı yani.
  • instinctive kullanıcısına yanıt
    kendi evim olsa düşünmeden konfor cam taktırırım argon gazlı olması daha iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.