< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikiy -- 6 Mart 2020; 7:55:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikyorgun -- 8 Mart 2020; 20:9:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazetii -- 30 Mart 2020; 21:56:53 > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandasinBiri06 -- 5 Eylül 2020; 15:18:15 > |
|
üçlü ısıcam yani üçlü sistem yaptırdım ısıcam c serisi herhalde fakat çıtalarda yani iç tarafta hologram yok ve sağ üst iç tarafta camı yapan firmanın adı yazmıyor. Orjinalmidir sizce yani orjinal ısıcammıdır ? hiçbişey yazmıyor ısıcam diye. Camlar geldiğine sadece yapışık kağıtlarda yazıyordu ısıcam diye. 3 yıl garantilidir yazıyordu. Herhalde firma kendisi üretiyor camlarını. kendi firma ismi yazıyordu çünkü. 4 + 16 + 4 24 lük üçlü sistem yaptırdım. Ben normalde ısıcam konfor ve ya ısıcam sinerji yaptırcaktım fakat güneşi kesiyor kış güneşini ve ya yazın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvezda1963 -- 15 Kasım 2020; 2:4:8 > |