Şimdi Ara

PVC Pencereler [ANA KONU] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
49
Favori
617.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özellikle ses yalıtımı için pvc yatıracağım. Şehirler arası yolun hemen kenarında bulunan ahşap doğramalı apartman da oturuyorum. Pencerelerin hepsi yola bakıyor. Özellikle kamyon tır otobüs sesi içeriye çok geliyor. Sesi iyice kısmak istiyorum.

70 lik ile 80 lik pvc doğrama arasında ses yalıtımı bakımından kayda değer bir fark var mı.

70 likte uygun fiyat iyi bir performans alabileceğim cam kombinesi ne olmalı.

80 likte uygun fiyat iyi bir performans alabileceğim cam kombinesi ne olmalı. 80 likte 3 lü 4+16+4+16+4 sinerji ne kadar ses yalıtımı sağlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

İzmirde yaptırdığımız 2 katlı kendi dairemiz için aşağıdaki ölçülerde pencere için fiyat aldık.
    adopen için 12.500,00 TL Fıratpen için 10.000,00 TL fiyat verdi iki farklı yer.

Sizce hangisini yaptırmalıyız?
    Adopen ve Fıratpen arasında kalite farkı nasıldır ?

10 pencere 2 cam kapı sürgülü, 4 wc banyo kapısı ve 4 havalandırma için verilen fiyatlar nasıl ?

• Bende gecen hafta evin pencerelerini degistirdim. Toplamda 12 adet. Bunlardan 2 tanesi sabit, 1 tanesi tek surgulu, digerleri normal cam. Monoblock lu, ve bahce katindaki 2 sabit 1 surgulu otomatik panjurlu. Alfapen den yapilmis.
    Firmanin yaptigi diger evimizde volkwagen tipi kullanildi, 1 yildir kullaniyoruz ve herhangi bir sorun yasamadik. Bu yuzden bu evide ayni kisiye yaptirmak istedik. Icindeki destek sacini kalin kullanicagini bildirdi.
    Sormak istedigim: isi cam konfor veya sinerji oldugunu nasil anlarim ? Kapi veya pencereler takildiktam sonra bir tarafinda yazarmi ?
    Simdi forumda okuduguma gore; bir arkadasimiz ic cami sinerji, dis cami konfor yaptirmis (keske onceden okumus olsaydim :), malum antalyada yasiyoruz, bende ayni sekilde yaptirirdim).

Winsa, firatpen vs benim icin marka onemli degil, yasayip gormus biri olarak, en kotu dedigimiz markada bile, iyi bir iscilikle o yargiyi diskalifiye edilebiliyor. Yani hersey ustaya bagli oluyor. Dedigim gibi ben ustayi bildigim icin 3 yil sonrada gel desem gelip halledebilecek bir kisi. Terich etmemin tek sebebi de buydu zaten. Pvc markasina onem vermedim ne yalan soyliyim.

Dedigim gibi toplam alt kat 2 sabit + 1 surgulu kapi + 3 elektrikli panjur + 1 sineklik
    1. Kat 7 adet pencere (4 tanesi tek taraf sabit diger taraf tek acilir + 2 sineklik)
    2. Kat 2 adet pencere (tek taraf sabit diger taraf tek acilir+1 sineklik)
    2. Kat 1 panjur + 1 sineklik

Toplam : 11.000₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikiy -- 6 Mart 2020; 7:55:59 >

• Arkadaslar bu duvari kirip balkonu odayla birlestirmek istiyorum balkonun olculeri 1.30boy 2.65 en onerileriniz varmi marka cam modeli yapilacak pimapenin sekli nasil olsun en kullanisli modeli hangisi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kronikyorgun -- 8 Mart 2020; 20:9:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Antalya'da evime tadilat yaptırıyorum. Pencerelerim ahşap yıpranmış durumda. Değiştirmek istiyorum.

229x76 3 tane kapı. 1 tane 147x60 1 tane de 120x60 cam (2 kapının yanında)
    5 tane 137x206 pencere
    2 tane 128x66 pencere
    1 tane 139x65 pencere

Açık meşe ve ısıcamla ve 9 adet otomatik motorlu panjurla
    Egepen 25500 fiyat çıktı.
    Biraz fazla geldide sizlere de sormak istedim.
    Ne önerirsiniz?

• Herkese hayırlı forumlar diliyorum. Ben kendi evim için pimapen araştırması yaptım detaylı bir şekilde. En iyisi hala en eskisi yani pimapen. Adamlar boş durmamış kendilerini geliştirmeye devam etmişler. Bu markaya bakmadan karar vermeyin derim.

alopimapenci.com/eyup-pimapen/
  • Arkadaşlar Europen markası çokmü kötü? uzak dur hayatta takdırma vs diyen varnmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazetii -- 30 Mart 2020; 21:56:53 >
  • Eve Akustik Lamine Cam yaptırmam lazım ses yalıtımı için.
    Şöyle iki seçenek var:
    1) 8mm cam (4mm+PVB+4mm) + 12 mm boşluk + 4mm cam
    2) 8mm cam (4mm+PVB+4mm) + 9 mm boşluk + 8mm cam (4mm+PVB+4mm)

Usta arada boşluğun fazla olması ses yalıtımı için daha iyi der, o yüzden ilk seçeneği tavsiye ediyor.
    Benim aklımsa ikinci seçenekte, iki taraf da PVB'li kalın cam olursa daha iyi ses yalıtımı olur diye düşünüyorum.
    Bilgisi olanlar yardımcı olabilirse ailecek çok sevindirir bizi, duamızı alır. Gürültüden uyku muyku akıl fikir kalmadı kimsede.

-
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt
    Balkonu içeri almak yüksek derecede ısı kaybı demektir,yazlık ev değilse tavsiye etmem.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Iyi akşamlar, elalem odayi büyütür.ben küçültüp balkonu büyüteceğim.daha dogrusu 2 odayi birlestirip kocaman oturma odasi yapmışlar .simcik resimdeki karsi duvari 1 metre öne alacagiz. Ama ne yapacagiz

• Ben de evin doğramalarını değiştireceğim. Konuya bir bakayım dedim ama çoğu soru cevapsız kalmış gördüğüm kadarıyla.

• Merhabalar,

Resimlerde görüldüğü gibi şablonla balkon arasında ki duvarı yiktirip bu şekilde birşey yapmak istiyorum. Hangi firma veya nereden yardım alabilirim? Yer beylikduzu. Bu konuda yardımcı olabilecek firmaya cam balkon ve diğer pimapenler de degistirticem. Ama başım ağrısın istemiyorum. Fiyat performans önemli. Uzun yıllar kullanıcaz ses ve isi yalıtımı önemli ev kuzey cephe

• bilal avcı diye biri vardı izmir hatay karakolunun orda ben ordan yaptırdım adresi bu http://izmirpvcpencere.com/
    ıstersenız bır arayın
    sorun cıkmadı

pvc pencere
  • e burda hiç bilen yok, herkes soru sormuş:)
  • hangi cam takılmalı konfor mu sinerji mi acaba denizlide oturuyorum kısın soguk oluyor evimiz o yüzden pimapen yaptıracagım fakat hangi cam daha mantıklı olur bizim için konfor cam güneş ısınlarını almıyormus yazın cok iyiymiş ama kısın sorun olur mu ?
  • iyi gunler;

Cok basit bir sorum var umarım uzman birileri yardımcı olabilir. Ankara da oturan emekli babam evine iyisi olacak sekilde anlasip hic arastırmadan pimapen yaptırmıs. Marka winsa safir ama aşırı derecede ses alıyor ve ısı kaybı var dogramalardan ruzgar kacmamasına ragmen. Komple cam olan balkon kapısındaki hava olugunu sokup camları olctum camlar 3mm cam 15mm bosluk 3 mm cam şeklinde cift cam. bu camlar dikmen kadar soguk bir yerde ısı ve standart derece ses izolasyonu yapar mı? sabah ezanı sanki evin icinde okunuyor ya da kopekler evde geziyor gibi sokaktansa. winsa nın bir standartı falan yok mu bu konularda? camlar ısıcam veya herhangi marka bir marka degil firma ismi ve 15mm yazıyor icinde citada sadece.

Sadece camlar değişir mi ve bu bir çözüm olur mu? değişirse kac cam taktırmalıyım 6 12 4 profilli cam takılabilir mi en azından?.

cevap veren olursa simdiden cok tesekkur ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandasinBiri06 -- 5 Eylül 2020; 15:18:15 >
  • Selamlar herkese,
    konu uzun zamandır sessiz ama bir şansımı denemek istedim.
    Winsa comfort slide sürgülü kapı kullanan var mıdır?
    Kullanım kolaylığı, arıza riski ve en önemlisi ısı yalıtımı konusunda fikirleri olan varsa çok harika olur.
  • üçlü ısıcam yani üçlü sistem yaptırdım ısıcam c serisi herhalde fakat çıtalarda yani iç tarafta hologram yok ve sağ üst iç tarafta camı yapan firmanın adı yazmıyor. Orjinalmidir sizce yani orjinal ısıcammıdır ? hiçbişey yazmıyor ısıcam diye. Camlar geldiğine sadece yapışık kağıtlarda yazıyordu ısıcam diye. 3 yıl garantilidir yazıyordu. Herhalde firma kendisi üretiyor camlarını. kendi firma ismi yazıyordu çünkü.

4 + 16 + 4 24 lük üçlü sistem yaptırdım.

Ben normalde ısıcam konfor ve ya ısıcam sinerji yaptırcaktım fakat güneşi kesiyor kış güneşini ve ya yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvezda1963 -- 15 Kasım 2020; 2:4:8 >
  • Gaziantep için işçiliği iyi firma önerebilir misiniz. Pimapen, egepen olabilir

• Arkadaşlar mrb, hiç güneş görmeyen kuzeyde kalan çocuk odası var, odaya göre camlar çok büyük 2,5*2 m ölçülerinde, cam kenarlarında az bi duvar kalıyor sadece, bina 1 yıllık geçen sene sıfır almıştım, ısıcamlar 16mm yazıyor iç kısmında klasik ısıcam sanırım, bu odanın ısı kaybını engellemek adına ısıcam sinerji grubu taktırsam değer mi sizce ne dersiniz? Sadece camlar değişir mi? Ortalama maliyet ne olur? Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.