Şimdi Ara

PvE oyun önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

hehe :D ciddi klan olmadan olmaz reyiz. 2 kişiyle gitmez yani. TR ye göre çok fazla yeni dungeon falan var. Onu dönecek adam lazım. Bir de elite bossları var tabi. Adamlarla aramızda 9 10 saat fark var. Çok anlamsız oluyor.

EU da oynayan bi 100-200 kişi türk var hocam guildleri falanda var baya büyük

Bize gittiğimizde o kadar çok yardımcı oldular ki ilgiden dolayı bırakmak zorunda kaldık :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

quote:

hehe :D ciddi klan olmadan olmaz reyiz. 2 kişiyle gitmez yani. TR ye göre çok fazla yeni dungeon falan var. Onu dönecek adam lazım. Bir de elite bossları var tabi. Adamlarla aramızda 9 10 saat fark var. Çok anlamsız oluyor.

EU da oynayan bi 100-200 kişi türk var hocam guildleri falanda var baya büyük

Bize gittiğimizde o kadar çok yardımcı oldular ki ilgiden dolayı bırakmak zorunda kaldık :D

Hocam eu ile us u karıştırmış olmayasın eu dan bahsediyorum

• OkanDRDYK kullanıcısına yanıt
    Bizim oyuncuların yapısı mı değişiyor yahu server değişince :D yalnız şaka bir yana tam aklıma yatmıştı ki Avrupa oluşu geldi. Euro can yakar. Hoş doların da pek farkı kalmadı gibi ama. Mana taşları binek vs için ciddi para harcamak gerekebilir. Store u bulabilirsem bir bakarım netten bugün. Şimdi bu bizim adamlar en üst seviyeye ulaştıkları için bizim de kasıp direk o seviyeden gitmemiz mecbur oluyor. Zaten us gibiyse o kadar çok stat var ki akıl dönüyor :D ulan yazarken canım çekti ya :D

• quote:

Bizim oyuncuların yapısı mı değişiyor yahu server değişince :D yalnız şaka bir yana tam aklıma yatmıştı ki Avrupa oluşu geldi. Euro can yakar. Hoş doların da pek farkı kalmadı gibi ama. Mana taşları binek vs için ciddi para harcamak gerekebilir. Store u bulabilirsem bir bakarım netten bugün. Şimdi bu bizim adamlar en üst seviyeye ulaştıkları için bizim de kasıp direk o seviyeden gitmemiz mecbur oluyor. Zaten us gibiyse o kadar çok stat var ki akıl dönüyor :D ulan yazarken canım çekti ya :D

Hayır o açıdan demedim hocam eu daki tanıdıkların hepsi evli barklı işinde gücünde olgun adamlar yani
  • O zaman olayı daha da detaylandırayım kardeşim. Bizim oynadığımız serverda bir "amca" vardı. Açtığım Warrior/Mage'in milyonları gören staff damage i oluyordu. Adam bana warrior olduğum için ısrarla str statı kullanmam gerektiğini söylesede teoride ben mage olduğumu belirttiğim için benimle küsüp kasmama yaptığı yardımları kesmişti. Ondan sonra Mehmet abi ve tayfasını bulmuştuk. Bunlarda evli ve çalışan adamlar. Adam akşam geliyor bir kaç saatlik zevkinde gel senin görevlerini yapalım demeleri olmuyor. Koca haftada bir haftasonu arada bir denk geliyolardı.Gerisinde sap gibi ortadasın. Yani online oyunda bizim ırktan,dilden adamdan çok seninle paralel bir şekilde gelişmek için çabalayan bir grup bulmak lazım. Ha içlerinde yok mudur ? Vardır. Biz de ona güvenerek US başlamıştık ama bütün emek havaya gitti. O rizikoya girmek istemiyorum tekrar :(

Bu arada nette gezerken bu hafta yine runes of magic tr server'ı açıldığını gördüm. 3.kez açıyolar oyunu. 2 kez kazık yedik bundan da 3.süne başlanır mı bilemedim.

http://titan.playeroflegends.com/

• Wildstar a bakabilirsin. Pve sevmeyen bana bile epeyce pve yaptırtmıştı.
    Laylaylom kısmı hevesini kırmazsa iyi oyundur. Pve algını bile değiştirir.
  • Durruk D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Biraz sonra okula gidiyorum. Hemen bakıyorum :D

• quote:

O zaman olayı daha da detaylandırayım kardeşim. Bizim oynadığımız serverda bir "amca" vardı. Açtığım Warrior/Mage'in milyonları gören staff damage i oluyordu. Adam bana warrior olduğum için ısrarla str statı kullanmam gerektiğini söylesede teoride ben mage olduğumu belirttiğim için benimle küsüp kasmama yaptığı yardımları kesmişti. Ondan sonra Mehmet abi ve tayfasını bulmuştuk. Bunlarda evli ve çalışan adamlar. Adam akşam geliyor bir kaç saatlik zevkinde gel senin görevlerini yapalım demeleri olmuyor. Koca haftada bir haftasonu arada bir denk geliyolardı.Gerisinde sap gibi ortadasın. Yani online oyunda bizim ırktan,dilden adamdan çok seninle paralel bir şekilde gelişmek için çabalayan bir grup bulmak lazım. Ha içlerinde yok mudur ? Vardır. Biz de ona güvenerek US başlamıştık ama bütün emek havaya gitti. O rizikoya girmek istemiyorum tekrar :(

Bu arada nette gezerken bu hafta yine runes of magic tr server'ı açıldığını gördüm. 3.kez açıyolar oyunu. 2 kez kazık yedik bundan da 3.süne başlanır mı bilemedim.

http://titan.playeroflegends.com/

Private server hocam o

• Path of Exile öneririm tamamen pve üzerine kurulmuş bir oyun, ticaret sistemi mükemmel, oyunda p2w mantığı yok tamamen emeğe dayalı ne kadar oynarsan o kadar iyi olursun "time is money", tek sıkıntısı (senin için olabilir) izometrik bakış açısına sahip olması

Onun dışında Blade And Soul önerebilirim pve yönünden seni tatmin eder

İki oyunuda uzun süre oynadım hala oynuyorum yardımcı olmamı istersen bilgi yönünden veya başka bi yönden her türlü yardımcı olabilirim
  • keremyaprak K kullanıcısına yanıt
    Hocam öneriler için çok teşekkür ederim. Blades and soul başladım bende. Grafikleri falan hoşuma gitti :D 45 hm 3 bile oldum. İtem falan derken iyi uğraştırıyor hakkaten. Bir tek soulstone için PVP canımı sıkıyor :D

• Şuan oyun arıyorsanız tek saracak oyun Asta Online. asta.webzen.com
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.