Şimdi Ara

PvE oyun önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. PVP den çok Pve tabanlı bir oyun önerebilir misiniz? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öeneremeyiz çünkü piyasada oyun yok. Kalmadı bitti artık kimse düzgün bir şey çıkarmıyor.
  • of ya :/ en korktuğum cevap geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 2 Mart 2016; 17:34:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridianod

of ya :/ en korktuğum cevap geldi

Öyle valla oturdum dizi izliyorum. Yarında kumar oynayacağım gidip 100 120 TL verip Black Deserti satın alıcam VPN ile ban yiyene kadar oynarım. Başka oynanacak oyun yok çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Öyle valla oturdum dizi izliyorum. Yarında kumar oynayacağım gidip 100 120 TL verip Black Deserti satın alıcam VPN ile ban yiyene kadar oynarım. Başka oynanacak oyun yok çünkü.

O oyunu bende gördüm hocamda betada diye anladım ben. Neden ban yiyesiniz ki ? Bize kapalı mı olacak oyun ?
  • quote:

quote:

quote:

O oyunu bende gördüm hocamda betada diye anladım ben. Neden ban yiyesiniz ki ? Bize kapalı mı olacak oyun ?

Evet bize kapalı ip ban var. O yüzden VPN ile her an ban yeme olasılığım var.

3 Mart tarihinde açık betaya geçecek yani yarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 2 Mart 2016; 17:43:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayda. Nedeni ne peki ? Açıklandı mı ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    5 yıl önce açıldı
    Oyun önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayda. Nedeni ne peki ? Açıklandı mı ?

Oyunun yapımcısı olan Pearl Abyss Firması Oyunun Güney Kore dışında yayın haklarını satarken bölgelere bölüp öyle sattı.

Biz Avrupa yayın haklarını alan Daum'un açacağı EU serveri bölgesine dahil değiliz bu sebepten bize İP ban var.

İşin daha kötüsü biz diğer henüz satılmamış ama ileride satılabilecek olan bölgeler içinde de yokuz.

En alta ise bir açıklama yapmışlar. Bu bölgelerde adı geçmeyen ülkelere hizmet verilmeyecek ve hepsinde İP ban olacaktır diye.

Yani eğer bu konuda bir fikir değişikliği yapmadılarsa biz Black Desert oyununu hiç bir zaman normal ip bansız oynamayamacağız.

Kıbrıs bile var ama biz yokuz .

• I think alot of the cafe players from Turkey and South America are the ones who give the bad reputation cause most of them are the ones who cheat, hack, dupe items, or w.e in games. The Turkish and SA players who dont go to cafes are the legit ones and generally dont do those things. Maybe cause you dont caught as easy in a cafe idk. Just something I noticed over the past 15 years of playing

demiş biri. Akla yatkın gelmedi desem yalan olur.
  • quote:

I think alot of the cafe players from Turkey and South America are the ones who give the bad reputation cause most of them are the ones who cheat, hack, dupe items, or w.e in games. The Turkish and SA players who dont go to cafes are the legit ones and generally dont do those things. Maybe cause you dont caught as easy in a cafe idk. Just something I noticed over the past 15 years of playing

demiş biri. Akla yatkın gelmedi desem yalan olur.

Kusura bakma ama benim ingilizcem bitti. Bazı yerlerini anlamadım
  • Adam özetle bunun nedeni hileciler olabilir diyor. Evinden oynayanlar bu tarz şeylere genelde bulaşmıyor. 15 yıllık tecrübemde farkettiklerim bunlar diyor. Yani adamız çıkmış 9 a inmez 8 e. Dışarı bile taşmış hileci ünümüz. Peh.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 2 Mart 2016; 19:38:07 >
  • quote:

Adam özetle bunun nedeni hileciler olabilir diyor. Evinden oynayanlar bu tarz şeylere genelde bulaşmıyor. 15 yıllık tecrübemde farkettiklerim bunlar diyor. Yani adamız çıkmış 9 a inmez 8 e. Dışarı bile taşmış hileci ünümüz. Peh.

O konuda haklılar bizim milletin ilk aradığı şey hile.

Zaten o sebepten içinde hile yapılması serbest oyun yapımcısının bir başka taraftan hilesini satip ote yandan oyununa patch getirip tekrar hile sattığı oyunlar çok tutuyor..

Mesela steam da ko deli gibi oynanıyor. Oyun firması yine hack tool satmaya başladı başka ufak tefek firmalar aracılığı ile. Ara ara bu hile yapan hesapları banlayıp sonra tekrar hile satip parayı kırıyorlar. Bizim millette aynen devam ediyor. Paraları bol nasıl olsa

Ama adama al bu oyun 80 TL buy to play desek enayimiyim ben opyuna para veriyim der.

• :D Öyle reyiz. Bakalım bir heves gelmelerini bekliyoruz da sadece TR ye özel server olsa tutmaz bu oyun. Ağır oyunlar bizimkilere harbi ağır geliyor :D
  • Bizim hileci tayfa ko gibi oyunlarda var böyle oyunları oynayan kesim hile kullanmıyor hile yüzünden bize blok atanlar büyük hata yapar.

Oyun güzel gelse kesin oynarım ama herkes bu oyunu bekliyor ben nedense o kadar sevmedim oyunu oynanışı skill animasyonları vindictus gibi geldi hoşuma gitmedi.
  • Vallaha hocam ben Runes Of Magic çok sevdiğim için uzun aradan sonra us serverını oynayım dedim. Oradaki adamlar bile Türkçe konuşanı görünce cheater bilmem ne tribine giriyorlardı. Çünkü orada da kilit gibi bir şey vardı. Elması atınca sizin takası sonra yapmanız gerekiyordu. Aynı anda takas yapılmıyordu yani. Bizimkiler böyle çok yolmuşlar bunları vesselam. Siz iyi düşünebilirsiniz belki ama malesef gerçek bu ve sadece ko ile sınırlı değil. Bu oyun bir örnek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Vallaha hocam ben Runes Of Magic çok sevdiğim için uzun aradan sonra us serverını oynayım dedim. Oradaki adamlar bile Türkçe konuşanı görünce cheater bilmem ne tribine giriyorlardı. Çünkü orada da kilit gibi bir şey vardı. Elması atınca sizin takası sonra yapmanız gerekiyordu. Aynı anda takas yapılmıyordu yani. Bizimkiler böyle çok yolmuşlar bunları vesselam. Siz iyi düşünebilirsiniz belki ama malesef gerçek bu ve sadece ko ile sınırlı değil. Bu oyun bir örnek.

Wow'da da mesela chat çok kötü herkes birbirine küfür ediyor ama o kadar çünkü oyunda hile bug falan yok olsaydı kullanan olurmu çoğunluğu kullanırdı belki ama açık oldumu türkü rusu hepsi kullanıyor.Black Desert oynayacakların sen ben gibi kişiler olacağını düşünürsek gayet güzel bir türk kitlesi olacağını hayal edebiliyorum.Rom'un türkçesini knightı yayınlayan firma türkçeleştirmşti diye hatırlıyorum.Hal böyle olunca normaldir

• Hayalde kalacak gibi. AA pardon ya Tr yide alalım diyeceklerini hiç sanmıyorum. Sadece tr serverından da çok para kazanamazlar. Ancak vpn le oynanacak görünüyor. Hayırlısı. Tr de çok el değiştirdi rom. İlk k2 yayımcısı olmuştu ama tutmamıştı oyun, aeria yaptı yine tutmadı. Zanaatinden,iteme basılacak bir ton statı düşününce ko oynayan adama ağır gelir böyle oyunlar :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Runes of magic i bende 3-4 sene oynadım türkiye serverında hey gidi günler be Oynama hevesin varsa hocam EU serverına başlamayı düşünüyodum ama arkadaş yok diye oynamamıştım. oynayacaksan atla gel ip block yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 3 Mart 2016; 5:36:34 >
  • hehe :D ciddi klan olmadan olmaz reyiz. 2 kişiyle gitmez yani. TR ye göre çok fazla yeni dungeon falan var. Onu dönecek adam lazım. Bir de elite bossları var tabi. Adamlarla aramızda 9 10 saat fark var. Çok anlamsız oluyor.
  • quote:

hehe :D ciddi klan olmadan olmaz reyiz. 2 kişiyle gitmez yani. TR ye göre çok fazla yeni dungeon falan var. Onu dönecek adam lazım. Bir de elite bossları var tabi. Adamlarla aramızda 9 10 saat fark var. Çok anlamsız oluyor.

EU da oynayan bi 100-200 kişi türk var hocam guildleri falanda var baya büyük
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.