Şimdi Ara

PVH-yilmaz paraolayi PVH in aciklamasi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • “Kariyerim boyunca saha içindeki olayları basına yansıtmadım. Ancak yalan söylenmesini içime sindiremedim, o yüzden de konuşacağım. Ankaragücü Kaptanı Yılmaz ile ilk devredeki maçta tartıştık. Tartışmamızda Yılmaz’ın ağzının koktuğunun farkına vardım, ‘Off’ diyerek ondan uzaklaştım. Bu maçta yine didiştik ve espri olsun diye yedek kulübesinden bir sakız alıp, Yılmaz’a verdim. O ise televizyonda kendisine para verdiğimi söylemiş. Demek ki espriyi kaldıramamış.”

zuahahh hll PVH !..

• hürriyet'te de yılmazın açıklaması vardı bugün.o da pierre'i terbiyesizlikle filan şuçluyordu.
  • Ben Yılmaz'ın söylediklerine inanmıyorum.
  • Yılmaz maçtan sonra ayrıca "Ben FB'de oynasam Van Hooijdonk'tan daha fazla frikik golü atardım", "Bu seyirci bizde olsa fark olurdu" diye döktürmüş. Zaten espriden bile anlamayan bu kafa yapısı ve fikir dağarcığı ile 20 sene daha futbol oynasa bile FB formasını giyme şerefine erişemez.
  • cirkef hayatinda 1 kerefrikik golu atti .. kalkti.. neyse ya degmez bu cirkeflere...
  • Yılmaz'ın frikikten attığı ilk gol değil.
    Kendisi iyi bir frikikçidir aslında.
  • Fenerbahçe üzerinden prim yapmaya, gündemde kalmaya çalışan Yılmaz saçmalıyor, normaldir. Torunlarına anlatır artık: "Bir gün Fener'le oynuyoruz, stad full, aslında Fener'in stadı pek öyle kolay kolay dolmaz ama o gün beni izlemeye geldiler sağolsunlar. Neyse, o zaman Fener'de Pierre vardı bizim Pierre. Adam bana yalvarıyor, 'Abi aman bize gol atma, bak çoluk çocuk aç kalacağız sonra' sonra herkesin önünde bana para teklif etti, tabii ben "hadi len olmaz öyle şey" dedim. Ne günlerdi be"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riekerink ayip etti
    8 yıl önce açıldı
    Citizen (Burak Yavuzalp) Kimdir ?
    12 yıl önce açıldı
    Tudor Gonderilmemeli
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yılmaz'ın tipinde hayır yok ki. kendini beğenmiş agresif bir yüzü var ki güle güle

PVH yakında stand up yapar ueheu kola reklamıda iyi baya
  • Soyadı Vural değil Özlem
    Yani Yılmaz Özlem..
    [elvis]
  • yılmazın tipiyle olayın bi alakası varmı bilmem ama yılmaz iyi frikikçidir
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.