Şimdi Ara

PvP'de en güçlü char

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
36.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni sw gelirse char açacam ama pvp de en avantajlı char hangisi?

• Her charın kendisine göre avantaj ve dezavantajları vardır.
  • Warrior-warlock
    warrior-cleric
    warrior-rogue

Warriorun her türlüsü pvp charıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

Warrior-warlock
    warrior-cleric
    warrior-rogue

Warriorun her türlüsü pvp charıdır

Warrior-wizard
  • Uniq kesmek ve taxi yapmak istiosan arkanda baska bufferin olursa wiiz/bard aç.
    uniq kesmek ve taxi yapmak istiosan arkanda buffer yoksa wizz/cleric aç.
    pwp de ustun olmak istiosan wporrior cleric/warlock veya blader aç.
    Hepsinden Biraz ortaya karışık yap diyorsan bow/nuker veya xbow/cleric aç derim.
  • PvP de warior,cleric
  • hep aynı konular tartışılıyor denicek ama ben BLADER diyorum
  • Warior cleric ya da warior warlock.
  • Pwp de
    Daqqer/CrossBow/cLeric De iyiDir.
  • Pvpde en güclü charın blader oldugunu herkes biliyor zaten.
  • Oynamasını biliyorsan ve çok iyi seti varsa her karakter güçlüdür.
  • Nasıl blader ben hala anlamadım.Benim warriorumu bi blader hp yarıya bile düşüremiyodu.Blader warrior clerici eğer kullanan kişi prof ise kesemez.Zorlayamaz bile.Warrior cleric tüm şartlar eşit iken pvpde en iyisi.Bnce bunu herkes biliyo
  • Full sunlı char pvpde en iyidir.
  • Ne açacağımı bilmiyorum ama Avrupa charlarını hiç bilmiyorum Çin açarım diyorum ama arkadaşım Çinler çok güçsüz pvp de yeniliyor ayrıca millet artık avrupa charı alıyor deyince Avrupa açasım geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Ne açacağımı bilmiyorum ama Avrupa charlarını hiç bilmiyorum Çin açarım diyorum ama arkadaşım Çinler çok güçsüz pvp de yeniliyor ayrıca millet artık avrupa charı alıyor deyince Avrupa açasım geliyor.

zevkine mi bakacan millete mi yeniysen git semerkand kapının onune 2-3 gun pvp izle sonra karar ver.
  • Warrior/Warlock bence çok iyi.Ama 1h warrior , 2h den daha iyi bu şekildeki bir yapılandırmada
  • En Güçlü Char Diye Bişey Yoktur, Güçlü Oyuncu,Güçlü İtem Vardır ve İtem ve Oyunculuğu Eşitliği Halinde Aralarında Blade Tercihimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: H A L İ M

Warrior/Warlock bence çok iyi.Ama 1h warrior , 2h den daha iyi bu şekildeki bir yapılandırmada

oyuna yeni başlıyacak biri için bence uygun bi yapılandırma değil.
  • Oyunun en güçlü çarı diye birşey yok, anlatamıyoruz bir türlü.. Silkroad skillden-buildden çok iteme bakan bi oyun. Senin itemlerin kralsa, 9 gapta da olsan, full farm standart bi çarı da kesersin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

quote:

Orijinalden alıntı: H A L İ M

Warrior/Warlock bence çok iyi.Ama 1h warrior , 2h den daha iyi bu şekildeki bir yapılandırmada

oyuna yeni başlıyacak biri için bence uygun bi yapılandırma değil.

Oyuna yeni başlamadım kiSadece Avrupa charlarını bilmiyorum Çin charlarını çok iyi biliyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.