Şimdi Ara

PvP'de en güçlü char (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
36.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

Orijinalden alıntı: Sudden_Death

quote:

Orijinalden alıntı: H A L İ M

Warrior/Warlock bence çok iyi.Ama 1h warrior , 2h den daha iyi bu şekildeki bir yapılandırmada

oyuna yeni başlıyacak biri için bence uygun bi yapılandırma değil.

Oyuna yeni başlamadım kiSadece Avrupa charlarını bilmiyorum Çin charlarını çok iyi biliyorum.

ben sana öneriyorum demedi deme Glavie iyidir yada bow ch de digerlerini pek sevemedim blade de severim ama zaman para gibi şeyleri daha cok istio.

• Her char güçlüdür önemli olan el emeği. :) Yanlız benim kalbimde Warior / Cleric = Job larda ve pvpde kale savaslarında iyidir.Ve Warior Warlock Pvpde Cleric haricindeki Herkezi alır ama joblarda pek iş göreceğini sanmıyorum grup savaslarda fln zehir yedirip vuracaksında ooo uzun iş Yani anlicağın Warior / Cleric :)
  • warrior-cleric
  • force bow veya dagger / warlock
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Oyunun en güçlü çarı diye birşey yok, anlatamıyoruz bir türlü.. Silkroad skillden-buildden çok iteme bakan bi oyun. Senin itemlerin kralsa, 9 gapta da olsan, full farm standart bi çarı da kesersin..

Aynen böyle ama charı kullanabilmeninde bu söylenenler kadar önemi varMesela bnim charım dagger istersem full sun olayım desperate ile pvpye başlarsam adam bni gayet rahat keser.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Nasıl blader ben hala anlamadım.Benim warriorumu bi blader hp yarıya bile düşüremiyodu.Blader warrior clerici eğer kullanan kişi prof ise kesemez.Zorlayamaz bile.Warrior cleric tüm şartlar eşit iken pvpde en iyisi.Bnce bunu herkes biliyo

O senin canını düşüremiyorsa sen onu gıdıklayamazsın bile. 15 saniyede pot basması değil o. Sen onu kesebilirmisin?
    peçeyi takıp tek rahat dolaşabilen bi char varsa blade dir. traderlerin en çok çekindiği char cold blade dir ayrıca.
  • 1vs1 'in en kuvvetli charı rogue / warlocktur. 110 un gelmesiyle holy spell'in zehirleri tutma özelliği %50'e inecek.yani cok daha güçlü olacaktır.kendinden 15 level üstü kişilere tek atar dalga gecersin.fakat farm isteyen bi chardır yeni serverda bot ile kasamassın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevez -- 2 Mart 2010; 21:36:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Oynamasını biliyorsan ve çok iyi seti varsa her karakter güçlüdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: tevez

1vs1 'in en kuvvetli charı rogue / warlocktur. 110 un gelmesiyle holy spell'in zehirleri tutma özelliği %50'e inecek.yani cok daha güçlü olacaktır.kendinden 15 level üstü kişilere tek atar dalga gecersin.fakat farm isteyen bi chardır yeni serverda bot ile kasamassın.

Tek sorunu cleric e göre dayanıksız olması.Ama zehirin tutması ile kendisinden daha iyi bir chara vurduğu damage ile karşısındakinin bütün karizmasını bitirir.Cleric kadar sağlam olmayabilir ama ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir builddir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

Orijinalden alıntı: tevez

1vs1 'in en kuvvetli charı rogue / warlocktur. 110 un gelmesiyle holy spell'in zehirleri tutma özelliği %50'e inecek.yani cok daha güçlü olacaktır.kendinden 15 level üstü kişilere tek atar dalga gecersin.fakat farm isteyen bi chardır yeni serverda bot ile kasamassın.

Tek sorunu cleric e göre dayanıksız olması.Ama zehirin tutması ile kendisinden daha iyi bir chara vurduğu damage ile karşısındakinin bütün karizmasını bitirir.Cleric kadar sağlam olmayabilir ama ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir builddir.

yahu yıkın şu önyargıları artık ya warlock clerice bişi yapamaz da yapamaz sırf debuff basamıor diye bu kadar hor görmeyin warlocku stun hala işliyor stundan kıpırdatmadğım clericler bilirim ayrıca pvp de en iyi blader demişsiniz ki
    full sun bladerlere critsiz tek atabilecek ya da maksimium 2 skill atabilcek tek str build rogue/warlock tur kullanmasını bildikten sonra warrior/cleric miş şuymuş buymuş bir önemi yok.Ben hava olsun diye değil de kendimden bir örnek vereyim clerici ve warlocku kullanabilen her char chinese düşmanıdır.warlock kısa sürede bitirir cleric (kullanabilene) ölümsüz olur.Bu yüzden Chinese buildler bana zayıf görünüyor.Ama Chinese de de belki bow işini görür diğer 24234 bowcu gibi sırf combo atarsan baya uzun sürebilir pvp :P fire wallı da unutma tabi bana kalırsa rogue/warlock aç derim neden diye sorarsan her charı kullanabilen alır diyoruz ya ben hem warrior/cleric hem rogue/warlock kullandım.ikisinde de alıştırma ile profesyonel oldum.ama warrior/cleric halimle rogue/warlock halimi pvp yaptırırsan rogue/warlock alır diyorum

• Tamamiyle pvp için warlock tabiki de en iyisi ama genel olarak bakılırsa warrior cleric en ideali bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DıYaMo

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Oyunun en güçlü çarı diye birşey yok, anlatamıyoruz bir türlü.. Silkroad skillden-buildden çok iteme bakan bi oyun. Senin itemlerin kralsa, 9 gapta da olsan, full farm standart bi çarı da kesersin..

Aynen böyle ama charı kullanabilmeninde bu söylenenler kadar önemi varMesela bnim charım dagger istersem full sun olayım desperate ile pvpye başlarsam adam bni gayet rahat keser.

Budur işte.. Bende bana doğru desperate ile koşan elinde sun olan bi dagger'a karşı 15 sn'lik phy defansımı ve %20 lik snowumu açıp başllamassam o adam beni 2 skillde alır. Ama ben ona 2 kere Knock-Down denk getirdimmi de ben yatırırım. Oyun böyle..

• Warlock/Dagger chinese tüm charlara karşı bariz üstünlüğe sahiptir...
  • Kardes worior ac kesinlikle
  • Rogue/Cleric.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 18 Haziran 2010; 3:26:15 >
  • ben wiz çar açmış olarak wizin awantajları taxi de çok para kazanıyo az mp hp yiyor uniqude avantajlı oluyo tabi yükseklerde ölme şansı war eğer kendini kasarken partilerde cleric çok aranır bide yan buildini cleric açarsan güzel olur çarını satmaya kalkarsan tabi ki öbür tür çarlardan daha pahalıya satarsın kötü yanları çok ölmesi bi laga girdiğinde of gine öldüm of of çok dersin belki hızlı kasarsın ama kazandığın expi çok kaybediyorsun sonra hızlı koşması yok bota bile bırakamıyosun başında durman gerek bi giant türü bişi hep senin korkulu rüyan oluyo kendine çar kasarsan düşük lvlerde wizle daha hızlı kasarsın ama yüksek lvlerde kasamassın benim tercihim nuker çar iyidir tabiki sword nuker
  • sizce

warrior / bard nasil ?=
  • warrior-cleric ten sapma eğer hedefin warriorlu bişi açmaksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydın_61

warrior-cleric ten sapma eğer hedefin warriorlu bişi açmaksa

ondada hızlı koşma olmuyor işte
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.