Şimdi Ara

PVP & Konsey Conclave 0-2000 VS...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mod'ların üzerinde ki C1 C3 C5 C10 C20 C30...C80... ne demektir?

C harfi Conclave'nin kısaltmasıdır.

Kurulu Tüm mod'ların üzerinde ki C rakamları toplamı; conclave toplamıdır.

Conclave toplamı ne kadar ise; misal 100 ise; 0-100 pvp conclavesine giriş yapılır.

Karakteriniz + 1. Silah + 2. Sialh + 3. Silah + Pet + Pet Silah = Toplam conclaveyi vermektedir.

+1000 üzeri (C) conclave'niz varsa; 1000'den düşük pvp conclaveye giriş izni yoktur.

(C) Conclaveniz ne kadar fazla ise o kadar güçlü olursunuz.

Conclave pvp haritasına giriş yaptığınızda; her oyuncunun Conclavesi görünmektedir.

Şu an Conclavede Sıfır enerji ile oyuna başlamak; Yakın atak yapanların işine yarıyor.

Bu gibi oyunlara Open World PvP yakışır.

Daha büyük pvp haritalar umuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacktekno -- 19 Ekim 2013; 16:04:29 >

• Konsey dediğin klan oluyor sanırım değil mi hocam?

Yani bir kaç kere pvp yaptım da, 50 enerji vardı bende. Ki, bu bana göre biraz ideal. Bazı güçler çok fena be hocam onu engellemek için olabilir bence. Birde oyun tamamiyle open betadan çıkana kadar bir sürü özellik gelecekmiş zaten. Birde modların düşmesi biraz zorlanacakmış diye bir söylenti var ortalıkta. Oyunun şuanki gidişatını beğeniyorum açıkçası. Tatmin edebiliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Konsey dediğin klan oluyor sanırım değil mi hocam?

Yani bir kaç kere pvp yaptım da, 50 enerji vardı bende. Ki, bu bana göre biraz ideal. Bazı güçler çok fena be hocam onu engellemek için olabilir bence. Birde oyun tamamiyle open betadan çıkana kadar bir sürü özellik gelecekmiş zaten. Birde modların düşmesi biraz zorlanacakmış diye bir söylenti var ortalıkta. Oyunun şuanki gidişatını beğeniyorum açıkçası. Tatmin edebiliyor :)

Şu an PVE ( player Vs enemy ) ön planda tutulmuş gibi.

Conclaveye girdim; ortada bir mavi enerji küresi var. Küreyi kapan yeniyor;

Oyun sürekli güncelleniyor.

Aslinda Swtor veya Knight gibi Open World pvp vs olsa...

4 vs 4 az.

1000 vs 1000 düşünemiyorum

• Valla [DE]Rebecca'nın twitch.tv'deki oyunlarını izliyorum orada sürekli spoiler veriyor. Çok güzel pvp sistemi getirteceklermişşş.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.