Şimdi Ara

Pvp&Pve Setleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sürekli konuşuyorsunuz şu set şöyle bu set böyle.
    Ama;
    1. hangi set neyin nesidir?
    2. Bir setin T1 T2 vs.. olduğunu nerden anlıyorsunuz?
    3. PvP itemleriyle PvE itemleri arasında ne fark vardır?
    4. En iyi Pvp itemlerinde hani özellikler olmalı? (Genel olarakda yazabilirsiniz ama ben Paladin için olanını merak ediyorum kendi adıma)
    5. En iyi Pve itemlerinde hani özellikler olmalı? (Genel olarakda yazabilirsiniz ama ben Paladin için olanını merak ediyorum kendi adıma)
    6. şu an lvl 59 um elimde Deathforge bilmemne Axe var. Bu lvl için bu item normalmi yoksa ezikmi (standart bi oyuncu için soruyorum İMBA ları baz alarak konuşmayın ilk charım çünkü öğrenerek kastım yavaştan)

7. Bu lvlda edinebileceğim iyi itemler nelerdir ve nerden düşer.
    8. Şimdiye kdr AH dan hiç bişey alma ihtiyacı duymadım almalımıyım? (silah zırh olarak)
    9. BS kasayım diyorum ama faydası olurmu? yani dersenizki boşuna kasma parayla daha kolay elde edersin derseniz başka bi mesleğe yöneleyim (mining 300 bu arada)

şimdilik aklımdakiler bu kdr daha olursa yazarım

Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

• 1. Forumda T1,T2,T2.5(AQ),T3 Pre-TBC armor setleridir. T: Tier'i yani kademeyi ifade eder. T4,T5,Tx ise TBC içeriğindeki dungeonlardan düşer. Tier hem PvP hem PvE armorlarını ifade ederken forumda genelde yalnızca PvE setleri için kullanılıyor. Bu arada PvE'de Tier olmayan başka setler de mevcuttur. S1,S2,S3,S4 ise PvP armor setlerini ifade eder. Arena Armor setleridir. Her sezon yeni bir armor seti çıkar. Bu nedenle o döneme ait armorlar sezon1, sezon2 olarak ifade edilir. (Season1,Season2 gibi)
    2.Her tier setinin bir adı vardır. Mesela T2(Rogue) Bloodfang gibi. Her sınıfın tier adı farklı dolayısıyla armor setlerin isimleri farklı olsa da kademesi yani Tier'i aynıdır. Bunu netten bakarak görebilirsin.
    3.PvP itemları Resiliance statı taşır. PvE'de anlamı yoktur. PvE itemları ise diğer statlara ağırlık verir. mesela Holy paladin setinde PvP için atıyorum 18 Res. 25 int. +50 Heal verirken, PvE setinde yine atıyorum 0Res. 35 int. +80 heal verir. PvE seti ile de bir aşamadan sonra PvP yapamazsın. (Genel kanı)
    4.Hangi paladin? Hybrid?, Healer? Retribution? Açıkla ltf.
    5.Hangi paladin? Hybrid?, Healer? Retribution?Açıkla ltf.
    6. Bunları ve aslında 4. ve 5. soruyu sana anlatmam uzun sürer araştırarak bulabilirsin, ama herşeyi başkasından öğrenirsen, yada düşünmeden denileni yaparsan bence bottan farkın olmaz, şahsen ararştırmaktan ve forumda paylaşmaktan ayrı bir haz duyarım.
    7.http://www.wow-loot.com/paladin.htm incele ltf.
    8.Bence almana hiç gerek yok.LvL 70 olunca da almana gerek olmaycak Ancak alırsan biraz daha rahat edersin.
    9.Bana kalırsa tüm trade skillerin gathering olsun (mining,skinning,herbalism gibi) ilerde lvl 70 olunca sana uygun olanını seçer bir iki günde doğru kararı verirsin. Profession seçmeden önce lvl 70'te ne craft edebileceğine ve hangilerinin işine yarayacağını önceden bilmende fayda var. Yani BS'in gearlarına bakıp (abi ben bunları kullanmam ya diyeceksen kasmana gerek yok)

kısaca cevaplamaya çalıştım. Yazdıklarımın hepsi görüş katılmayabilir arkadaşlar, işte bu aşamada fikirlerini söylerlerse senin için zengnlik olur forum ne güzel olur :)

• quote:

PvP itemleriyle Pve itemleri arasında ne fark vardır?

En esas fark resiliencedır, resilience pvpde dayanıklılık demektir, kilit noktadır ve hayatta kalmanı sağlar örneğin full epic pve setli biriyle full epic pvp setli biri duel yaparsa pvp setli olan diğerini sanki 10 lvl altını alıyormuş gibi rahatça alabilir. Ama bir raidde yada zindandaysa pve setli olan diğerinden çok daha fazla dps yapabilir yada mesela tanksa çok daha dayanıklı olur(classın amacı neyse o).

Paladin olduğun için 3 çeşit gear toplaman gerek, tank, dps ve healer gearı, yada biri hakkında kesin karar verip sadece onu toplayacaksın. Tavsiyem healer gearı topla çünkü lvl 70 de esas olarak paladinler healer olur.

Şu anda tek yapacağın lvl ve para kasmak, diğer mesleğede gatherer al skin yada herb mesela, lvl 70de item olaylarını düşünürsün.

• 70 e kadar da ah tan bişey almana gerek yok

outland a geçince ki lvl in müsait artık geçmen lazım ,
    çorap değiştirir gibi gear değiştirceksin
    ve düşen yeşiller bile üzerindekilerden kat kat iyi olacak
  • Haklısınız spec yazmayı unutmuşum. 3-4 defa talent sıfırladım en son 20g ödediğimi hatırlıyorum öncesini siz hesaplayın bilmiyorum kaç kez olduğunu ve en rahat ettiğim talent retri oldu. Holy ve pro passif kalıyor gibi geldi. Ben melee olarak dps yapmayı çok seviyorum. Ama malesef lvl arttıkça hele tam şu lvl larda herkes heal istiyor, millet yalvarıyo heal yap diye. İster istemez helarlığıda öğrendim ama ben bama güme dalmaktan zevk alıyorum. Bütün talentlerim şu an retri. Retribution aura benediction ve üstteki crit dmg azaltan talent 0 vindiction 1 ve eye for an eye mı nedir 1 gerisi full dolu. kendi lvlımdan 1-2 lvl yüksek mobları rahat kesiyorum.

Bide anlamadım 50-59 arası char yok denecek kadar az. bazen 1 saati buluyor bir partynin toplanıp instance a gitmesi. Bide zayıf noob playerlar denk geldiyse 1 yada 2 tane 1 saat boşuna uğraşmış oluyoruz. Belkide realmdendir.Ragnarostayım ama migrate etmeyi düşünüyorum dunemaul yada karazhan a falan biraz daha fazla türk olan bi yere gitmeyi düşünüyorum. Bu realm full isveç biraz da macaristan ve yunanlı var. Sıkıldım swe swe. Ama acaba 70 olsamda öylemi geçsem bilmiyorum. Fazla arkadaşım yok ama yaklaşık 250 kişilik bi guilddeyim. Neden girdin dersen arasıra takıldığım olursa guildden yazıyorum it sürüsü gibi olduğumuzdan birileri muhakkak çıkıyor. öte yandan 60-70 arası sürekli kasabileceğim birilerine ihtiyacım olucak o yüzden acaba şimdimi migrate etsem.

Kısacası durum bu burdaki amacım sizlerin görüşlerinden bi sentez yaparak kendime bi yol çizmek. Elbette kendi deneyimlerimide katıcam.

• Hiç honorla filan uğraşma direk gir bi guilde pve kas nedenmi Bosslardan artık s1 s2 setlerini almak için token düşmeye başladı gerek yok honorla uğraşmaya.

http://www.wowhead.com/?item=30248#currency-for

http://www.wowhead.com/?item=29763

gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 8 Nisan 2008; 11:51:40 >
  • yani hemen respec holy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Elden Ring Pvp Meta
    3 yıl önce açıldı
    Metin2 Pvp
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ok ama şöylede bi durum var, intancelardan falan düşen itemlerin hemen hemen hepsi (şu an için düşen platelerden bahsediyorum) str ve agi falan veriyor yani combata yönelik itemler healing boost eden itemler genelde mail yada cloth.

Yada şöyle sorayım plate olarak healing itemi ne zmn hangi lvldan sonra düşmeye başlıyor? çünkü takip ettiğim kadarıyla combat itemleri healing itemlerin 1 adım önünde gidiyor.
  • hemen dediğime bakma lvl70 e kadar retri devam et , dungeonları da mümkün olduğunca pas geç
    70 den sonra respec yapar raid lere katılıncaya kadarda heroic lerden dizersin itemları

atlas loot adlı addon dan hangi bostan hangi itemlar düştüğüne bakabilirsin
    daha ayrıntılı bilgiyi pala kasan arkadaşlardan edinebilirsin
  • Bana da lazımdı...İyi bir kaynak oldu...Teşekkürler...
  • quote:

dunemaul yada karazhan a falan biraz daha fazla türk olan bi yere gitmeyi düşünüyorum.

Sakın ha dunemaulda char falan açma. Berbat ötesi bir battle groupta bulunuyor ve çoluk çocuk dolu bir server bikaç tane hariç düzgün guild yok.

Şu anda klimseye ihtiyacın yok, sadece 70 olmaya bak ondan sonra düşünürsün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.