evet arkadaslar bu skıllerı nasıl acıcaz roguede ?
opaL safri fLn gerkiyor bunLarıda topLayana kadar yarın olur yarın server kapanıyor
Direk acılıor skiller cristale fln gerek yok arkadaslarda direk acılmıs
ya kardesim siz safmisiniz yoksa numara mi yapiyorsunuz sen sunduresten taş aldin mi aldiysan açiktir almadiysan daha sana birşey demiyorum skill verdin mi bütün skiller açiliyor...AÇMAYİN ARTIK KONU KO YU BİLMİYORSANİZ OYNAMAYİN YETER....
Warrior 75 (Blooding) ve 80 ( Hell Blade) skill i için Warrior Master Skaki ye (elmorad için) gidip görevleri teslim etmeniz gerekir. Sundries den alacağınız "Stone of Warrior" sadece master attack skillerini (Scream v.b) açar . Abuk subuk konuşup rezil olma istersen kardeşim.
Bende 75 (Blooding) ve 80 (Hell Blade) skilleri kapalı , eğer açık olanlar varsa büyük şans olmuş.
O kadar itemi toplayacağım diye uğraşmayın değmez. Bu server sadece her ayın 3. Cumartesi günü açılacak ve kapanacak. 24 saatlik bir event yani. Girin ve 80 level +3uniq li itemli charların tadını çıkarın (hoş herkes aynı durumda iken pek birşey ifade etmeyecektir ama olsun..gözünüz gönlünüz açılır.)
quote:
Orjinalden alıntı: 365seco365
ya kardesim siz safmisiniz yoksa numara mi yapiyorsunuz sen sunduresten taş aldin mi aldiysan açiktir almadiysan daha sana birşey demiyorum skill verdin mi bütün skiller açiliyor...AÇMAYİN ARTIK KONU KO YU BİLMİYORSANİZ OYNAMAYİN YETER....
Punisher acıklama ıcın tesekkur ederım bazı kendını bılmıs sanan embesiller böyle bos konusyor işte..
keşke asas olsaydım ya
bu serverin adı ne koyu bıraktım da merak ettim
quote:
Orjinalden alıntı: 365seco365
Sen oynama bence! Skiller falan açık değil. Açılmıyorda, açılması için crystal opal safir gerekli .. Yani açan kimse olamaz, açtım diyenlerde biyerden sallıyorlardır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme