Şimdi Ara

pvp serverler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu pvp serverlere nasıl giriş yapılıyor bilen var ise yardım lütfennnnnnn(((( oyunda tanıdığım bir çok türk ve yabancı arkadaşım pvp serverine geçmiş ama nasıl giriş yapıyor hala bulabilmiş değilim ,, bir sitede gördüğüm kadarıyla serverdeki herke 110 lv +5 set ile oyuna başlıyor , silk alma bot gibi bir sorunda yok sadece pvp unig hunter-thif gibi etkillikler var yabancı bir arkadaşın dediğine göre sürekli savaşlar oluyormuş ve herkesin itemler denk olduğundan çok süper bir olay gibi geldi bana Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Burada paylaşım yasak bir şey ise özelden bana mesaj atarsa sevinirim...

• Yok öyle bir server varsa banada söyle ben gidiyim. Sana anlatılan kınaytın pıravit sörvırı sanırım
  • forumdan birisi açıcaktı Vipsro diye. Konuları biraz araştır bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0f3ar_74

Yok öyle bir server varsa banada söyle ben gidiyim. Sana anlatılan kınaytın pıravit sörvırı sanırım

Bilginiz yoksa konusmayin bence. InsaneSRO; 110 lv. stat verilmemis baslangic, 10m sp, gold; nova +7 set taki ve silahlar npc de 1gold.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 20 Kasım 2011; 13:57:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

Yok öyle bir server varsa banada söyle ben gidiyim. Sana anlatılan kınaytın pıravit sörvırı sanırım

Bilginiz yoksa konusmayin bence. InsaneSRO; 110 lv. stat verilmemis baslangic, 10m sp, gold; nova +7 set taki ve silahlar npc de 1gold.

+1
  • Serverın özellikleri

110Lv başlangıç~
    10mil SP başlangıç~
    50bil gold başlangıç~
    Arabian dress , gold premium başlangıç~
    NPC'de +7 nova silahlar , +5 nova setler~ ( bedava )~
    NPC'de +7 egypt silahlar , +5 egypt setler ( arena coin )~
    NPC'de 10k arrow/bolt , 1k HP/MP , vigor , zerk sc bulunmaktadır~
    Life control , crossbow extreme , invisible gibi skiller kapalıdır~
    Tüm FW'ler sorunsuz~
    Battle arena çalışıyor. ( 3 saatte bir. )~
    Alexandria , samarkand , constantinople , jangan cave kapalı~
    Oyuna bağış yaparak coin , honor buff , silk alabilirsiniz.

Araştırın biraz.
  • http://lovesro.axoyun.net/ bu love sro türklerin. Ama bu server 1 2 gün kapalı kalacak

Buda insane
    http://216.155.156.187/
    burdan kayıt olursun.
    Sonra v1.188 client bulman lazım. Vsro client sonra aşağıdaki media.pk2 yi indir. Oyundasın.
    http://www.multiupload.com/1SH3D5A50A

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 PVP server ÖNERİSİ !!!
    5 yıl önce açıldı
    Metin2 Pvp
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çağın gerisinde kalmışsın. Dünyada yüzlerce vsro server var . Europa + Tüm eventleri çalışan. Vsro dosyaları çalındığından beri birsürü server var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.