Şimdi Ara

pvp si bol olan bir oyun arıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler level kasması cok saçma derecede sıkıcı olmayan, sürekli düşük level de olsak pvp yapabiliceğimiz,pvpsi cok zevkli olan, görüntüleri,sikill efekleri filan iyi olan bir oyun varmıdır acaba?
    aion oynuyordum uzun süredir fakat sıkıldım o tür bir oyun arıyorum. lütfen bikaç oyun tavisiye ederseniz cok sevinirim.
    teşekkürler.

• Paralı olarak Rift---F2p olarak ise Atlantica-Forsaken World-C9 önerebilirim.Diğer oyunların birçoğunun artık populeritesi düşmüş durumda pvp edecek oyuncu bulamazsın diyebilirim.En azindan Raiderz -- Gw2 cıkana kdr bunlarla zmn harcayabilrsin :P Ben FW ile zmn geçiriom mesela
  • evet aynen gw2 yi beklerken oynanacak oyun arıyordum ben de söylediklerine bakiyim bakalım teşekkürler
  • Warhammer Online - Wrath of Heroes , Smite Online
    Not : Bu oyunlarda pve yoktur.
  • ben de yeni bi online arıyorum oynaması çok zor olmasın AION biraz karışık görünüyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Warhammer Online - Wrath of Heroes , Smite Online
    Not : Bu oyunlarda pve yoktur.

bana şöyle oynaması basit çok ugraştırmayan bi oyun lazım dostum en son metin2 oynamıştım bu tarz düşün artık ona göre bi tavsiyede bulun bana bi
  • Legue of Legends pure pvp oyunudur.Hiç ücret ödemeden hiç zorlanmadan oynanabilir ve bu konuda çığır açmış oyundur.Düşük lvl lardada çok eğlencelidir tavsiye ederim.Dota biliyorsan ona benziyor oynanış olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biliyorum ona da baktım da pek sevmedim. ben pure rpg tarzi oynamıyorum çok. Normal online rpg tarzı daha iyi olur böyle bildigin varsa
  • Metin2

Şaka la MAESTIA'yı dene
    Bizim klandan bi kişinin video linkini atayım pvpdeyken al izle. Pve için de gameplay olarak aratırsınız.

http://www.youtube.com/watch?v=K-He7uWMhQ0 (bu harita PVE/PVP haritası yani millet level kasıyor ama pvp de yapıyor. diğer videolara bakarsan RVRdeki pvpyi izlersiniz)

kullanıcının diğer videolarına bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herkesi Bloklayan Adam -- 1 Ağustos 2012; 1:03:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.