Şimdi Ara

PvP'si Gerçekten Zevk Verecek MMORPG Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Online iyi olması. Ölü bir oyun olsun istemiyorum.
    PvP yapmak istemediğim zamanlarda PvE'de yapabilecek şeyler olsun istiyorum.

Düşünmediğim oyunlar:

FFXIV (PvP yeterli değil)
    TESO (Combat sistemi hoşuma gitmiyor)
    Wildstar (Bilim kurgu temalı olan oyunlar zevk vermiyor)
    TERA / AION (Gameforge berbat bir şirket, Amerika sunucuları hakkında fikrim yok ama AION zaten online sıkıntısı çekiyor. TERA da şirketin elinde harcanıyor)
    Neverwinter (Fazlasıyla P2W)
    ArcheAge (Aynı şekilde fazlasıyla P2W)
    Guild Wars 2 (PvP'den sıkıldığım zamanlarda yapacak bir şey yok ve rekabete dayalı bir PvP sistemi yok)
    WoW (Denge sorunu ve Blizzard'ın artık ilgisiz kalmasından ötürü 6.1'den sonra bıraktım ve dönmeyi düşünmüyorum)

Finaller bitti, 3 ay tatil var ve oyun bulamıyorum oynayacak. Sırf bu sıkıntıdan ötürü sadece CS: GO, Dota 2 ve GTA V oynuyorum şimdilik. Önerilerinize açığım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CDDF4778 -- 14 Haziran 2015; 20:29:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeadia

Aradığım şartlar:

Online iyi olması. Ölü bir oyun olsun istemiyorum.
    PvP yapmak istemediğim zamanlarda PvE'de yapabilecek şeyler olsun istiyorum.

Düşünmediğim oyunlar:

FFXIV (PvP yeterli değil)
    TESO (Combat sistemi hoşuma gitmiyor)
    Wildstar (Bilim kurgu temalı olan oyunlar zevk vermiyor)
    TERA / AION (Gameforge berbat bir şirket, Amerika sunucuları hakkında fikrim yok ama AION zaten online sıkıntısı çekiyor. TERA da şirketin elinde harcanıyor)
    Neverwinter (Fazlasıyla P2W)
    ArcheAge (Aynı şekilde fazlasıyla P2W)
    Guild Wars 2 (PvP'den sıkıldığım zamanlarda yapacak bir şey yok ve rekabete dayalı bir PvP sistemi yok)
    WoW (Denge sorunu ve Blizzard'ın artık ilgisiz kalmasından ötürü 6.1'den sonra bıraktım ve dönmeyi düşünmüyorum)

Finaller bitti, 3 ay tatil var ve oyun bulamıyorum oynayacak. Sırf bu sıkıntıdan ötürü sadece CS: GO, Dota 2 ve GTA V oynuyorum şimdilik. Önerilerinize açığım :)

Şuan piyasada gw2 ve wowdan başka oyun yok dostum :/ bende bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim Echo of Soul'a başla öneririm. Cidden oyunun PVEsi bile güzel. Pvpsi zaten istediğin zaman Dota2 gibi oyun aratıyorsun. 30 kişi kabul ettiğinde giriyosun arenaya. Kale ele geçirip 10.000 puanı ilk yapan oyunu kazanıyor ve bunları yaparken hep karşı takımla rekabet içindesin. Şuanda oyun beklerken bile bu oyunu biraz oynarsın seni birazcık idare eder ki bence sürekli oynarsın gibime geliyor. Pvpden exp bile kasabiliyorsun yani daha ne olsun. Neyse kolay gelsin sana
  • Adamın yukarıda saydığı oyunlar eos u tokatlar.

Cabal 2 geliyor onun haricinde güzel paralı oyunlar veya f2p olacak oyunlar var ama daha zamanı var.Wildstar ağustos diyorlar cabal temmuzda.The SEcret world var güzel b2p.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Adamın yukarıda saydığı oyunlar eos u tokatlar.

Cabal 2 geliyor onun haricinde güzel paralı oyunlar veya f2p olacak oyunlar var ama daha zamanı var.Wildstar ağustos diyorlar cabal temmuzda.The SEcret world var güzel b2p.

TSW PvP bakımından nasıl bir oyun hiç denemedim?

Öneriler için teşekkürler arkadaşlar. Pek umudum yok ama EOS deneyeceğim.
  • Bende denemedim ama b2p ve sitelerin verdiği puanlar çok yüksek

• Eos dene ya en azından vakit harcarsın diğer oyunlar çıkana kadar bende öyle yapıyorum şahsen Cabal2'den beklentim var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam Rift nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsburak5b

Eos dene ya en azından vakit harcarsın diğer oyunlar çıkana kadar bende öyle yapıyorum şahsen Cabal2'den beklentim var

Onu deneyeceğim artık hocam :)

quote:

Orijinalden alıntı: streiter1

Hocam Rift nasıl ?

Eklemeyi unutmuşum onu ama o da PvP için oynanmaz bence ya daha çok PvE oyunu :)
  • Son lvl'a doğru yol aldım bakalım :)
     PvP'si Gerçekten Zevk Verecek MMORPG Önerisi
  • Oyuna yenilik geldi AION'da artik Rookie sunucu var yani seviye kasilirken butun sunucular ortak oyun oynuyor.
    Onun disinda su an Online sayisi gunluk anlik olarak 950-1000 arasinda. Kale ve Tiamatanta savaslarinda istediginden çok PvP bulabilirsin. Evet Zubaba'yi Online sayisi olarak begenmediysen Thor veya Urtem gibi sunucularda oynayabilirsin. 1700-2500 arasinda gidip geliyorlar. Benim tavsiyem su an piyasada en iyi Aion.

• Rosh online dene bide istersen http://www.texyon.com/en/rosh/

• piyasanın zaten neredeyse tüm iddialı mmo'larını saymışsın.
  • archeage derim sen pw2 desende pvpsi şuanda en zevkli oyun . albion çıkacak onada bak çok güzel open world loot a dayalı pvpsi var
  • ArcheAge P2W değil.
    oyun içinde gold biriktirebilirsen 2 Apex'e 1 Vip (Premium) alabiliyorsun.
    Apex fiyatları değişmekle birlikte ortalama 600 gold civarı (Rangora serverinda)
    yani 1 VİP 1200 golda karşılık geliyor, bütün sorun senin 1 ay içinde kaç gold biriktirebileceğin.
    Örneğin Haftada 3 kere Arcadian Sea savaşı oluyor, kristallerden 70 gold para veriyor yapabilirsen...
    ayda 12 savaş = 840 gold kazanırsın sadece bu etkinlikten (guild olarak kristalleri alıp, craftlayıp, teslim edebilirsen tabi ki...)
    diğer ticaret + raid + dungeon vs... hariç.
    eğer 8-10 kişi organize olup oynayabilirseniz çok rahat VİP parasını çıkarırsınız, fazlası da kâr kalır.
    düşen üretilen itemlerin satışı da extra....

Albion'a gelirsek,
    bir süredir Twitch üzerinden izliyorum.
    Türk yayıncılardan Jahrein, PorPor, Levo Albion oynuyor, yayın açıyor ve aynı guildteler...
    Şubat gibi oyun realese olacakmış, hatta Türkçe de olacak. F2P.
    Pc + Tablet + Telefon hepsinden oynanabilecek...

ama yine de bir ArcheAge değil...

• https://eu.4game.com/lineage2classic/install/

aylık ücret veririm dersen l2 clasic tam senlik
  • Ocak 19 da B&S geliyor. Pvp seviyorsan, saydığın oyunlardan iyi. zira saydığın oyunlar içerisinde pvp si en güzel oyun GW2 ama ondada amaç ve rekabet olmadığı için 1 aya sıkıyor. B&S pvp si hem güzel hemde rekabet var. Kore yapımcılığı düşmanı değilsen seveceğine eminim.
  • gw2 de rekabet yok derken? yeni pvp sezonu başladı. Ranked bir oyunda rekabet yok kısmını anlayamadım?

"Albion Online" deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durruk

gw2 de rekabet yok derken? yeni pvp sezonu başladı. Ranked bir oyunda rekabet yok kısmını anlayamadım?

"Albion Online" deneyebilirsin.

Oyunda pvp konusunda ne gibi bir değişilik var ? mesela oyun içerisinde bu ayın , bu günün ve yıl bazı olarak puan sıralamasını gösterek bir sistem varmı ? (oyun içinde ) sonra bu sistem içinde ilk 10 a veya ilk 100 ve ilk 300 e verilen özel ranklar varmı. sonra adımız ve rankımız kafamızın üstünde görebiliyormuyuz ? yoksa hala hayalet gibi üstümüzde hiç bir şey yazmadan geziyormıyuz. Bu şekilde bir rekabet sistemi geldiyse hemen yeniden satın alabilirim.
  • Kafanın üstünde neyi görmek istiyorsun? Hangi oyunda kafanın üstünde görüyordunki? Profilinde, lider tablosunda vs. elbette görünürsün ama kafanın üstünde?
    Görebileceğin tek şey, en üst seviyedeki kozmetik ödüller olur. Sormak yerine google a baksan daha hızlı olur.

şunlara göz atabilirsin.
    solo
    group
    guild vs guild

https://www.youtube.com/watch?v=lNQB4h_Gn5U

https://www.guildwars2.com/en/news/introducing-pvp-leagues/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 26 Aralık 2015; 18:28:23 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.