Şimdi Ara

pvp üzerine kurulu olmayan bi server arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben fazla pvp yapmam daha çok işte terzimi kasayım bodumu çıkarayım tamerımla paragon keseyim fln. tamamen pvp üzerine kurulmuş değil de benim gibi oyuncuların da olduğu server önerebilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shenk7878 -- 23 Aralık 2006; 0:10:39 >

• Dediğin tarzda yer biliyorum desem yalan olur ama crafterlığın onemli olduğu bi server biliyorum.Ama sen runuo arıyorsun benim sana verdiğim linkteki server spherewww.fatalwar.net
  • yok Öyle bişi =) Sehride macroya bırakırsın yinede keserler catır catır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaliBoy

yok Öyle bişi =) Sehride macroya bırakırsın yinede keserler catır catır.

yok adam onu demek istememiş crafterların onemli olduğu bi dünya hayalini kurmus
  • kastettiğim crafterların önemli olması değil craftı craft yapan zaten pvpnin olmasıdır pvp olmasa vraft ne yapacak. ama benim tarzımda oyuncuların bulunduğu server bakıyorum
  • Hmm fatalwar adlı serverda mikael78 gibi nickli bi forum hesabı vardı ve hep crafterlıkla ilgileniyordu ama şimdi nereye gitti bilmiyorum fatalwarı bıraktı die biliyordum.Ama istediğin gibi playerları bulmak cok zor genelde herkez pvp ile ilgileniyor craftla takılan pek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: shenk7878

arkadaşlar ben fazla pvp yapmam daha çok işte terzimi kasayım bodumu çıkarayım tamerımla paragon keseyim fln. tamamen pvp üzerine kurulmuş değil de benim gibi oyuncuların da olduğu server önerebilir misiniz

Aradığın yer burası:http://lostrealms.anet.net.tr/

Server ip : 212.146.136.74
    Server port : 22

Bodcu sistemi var nasıl dersen 100 tane terzi kastın sadece 1 tane terzi çarına aktarıyorsun bodcu görevlerini tek bir terziyle sırayla 100 bod alıorsun.Nasıl harika dimi tek tek carlara gırıp bod toplama bitti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.