Şimdi Ara

PvP yapalım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesele yeni karakter kasmak değil. O karakteri kasıp da karaktere hakim duruma gelebilecek misiniz? Aşina olmadığınız bir karakter ile hemen ciddi anlamda PvP'ye girmek boşa kürek çekmekten farksız olur.

Yeni karakteri de öğrenirsiniz, öğrenemzsiniz değil. Fakat şu önümüzdeki bir aylık süreçte, yeni kastığınız bir karakterle gerçekten iyi oyanayabileceğinizi ben düşünmüyorum açıkçası.

Siz en iyi bildiğiniz, gerçekten iyi oynadığınızı düşündüğünüz sınıfları belirtin ki hazır iyi oynuyorken ona göre en iyi kombinasyonu oluşturmaya bakalım.

İlk mesaja da ekler misin; benim karakter Hunter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 13 Kasım 2011; 14:34:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Mesele yeni karakter kasmak değil. O karakteri kasıp da karaktere hakim duruma gelebilecek misiniz? Aşina olmadığınız bir karakter ile hemen ciddi anlamda PvP'ye girmek boşa kürek çekmekten farksız olur.

Yeni karakteri de öğrenirsiniz, öğrenemzsiniz değil. Fakat şu önümüzdeki bir aylık süreçte, yeni kastığınız bir karakterle gerçekten iyi oyanayabileceğinizi ben düşünmüyorum açıkçası.

Siz en iyi bildiğiniz, gerçekten iyi oynadığınızı düşündüğünüz sınıfları belirtin ki hazır iyi oynuyorken ona göre en iyi kombinasyonu oluşturmaya bakalım.

İlk mesaja da ekler misin; benim karakter Hunter.

Bana göre önemli olan karaktere hakim olmak değil karşıdaki adamı iyi tanımaktır. 4 tane 85 farklı classım var ayrıca gerek 2v2 3v3 5v5te bir hayli tecrübeliyimdir. Karşına senin anti takımın gelirse ne yapacağını bilmiyorsan istediğin kadar hakim ol takım olamadıkça bir işe yaramaz diye düşünüyorum. Ayrıca spellleri tanımak o kadar da zor bi iş değil bana göre. Zaten 20 maç kaybettikten sonra anlarsın nasıl nerde hangi spelli kullanacağını. Wowda arena o kadar zor bir şey değil. Takım düzgünse 2-3 haftada rahat rahat 2k rating kasılabilinir. Ha classına hakim olmak önemli değil mi? Tabi ki önemli. Mesela bir arkadaş affli locktu. Yanına disc pri ve shadow pri aldı. 2200 rating kastı. Yani sonuç olarak biz yeter ki adam bulalım gerisi çok rahat gelir.

• Benim yazdıklarımdan "rakibi tanımak ya da tanımamak önemli değil" anlamını nerden çıkardın anlamadım. Ya da ben fazla alınganlık yapıyorum; neyse.

Rakibi elbette tanıyacaksın. Bunun en iyi yolu da farklı sınıflarda karakter kasmaktan geçer.
    Benim endişem ise şu; farklı farklı karakterler kasıp da birinde ustalaşamamanız. Sen böylesin demiyorum; ama bir sınıfta karar kılıp, o sınıfın inciğini-cinciğini öğrenmek lazım efektif oynayabilmek için.

Anlatmak istediğim bu.
  • Özetle herkes en iyi oynadığı classı belirtirse daha hızlı sonuç elde edebiliriz, ayrıca class uyumu da önemli bunları ventrilo da konuşursak iyi olur bence.
  • nacizhane fikrim, rbg'de yüksek rating hedefliyor isek,

1 x holy pala
    1 x warrior prot flag carrier
    1 x rogue
    1 x frost mage
    1 x priest/shaman healer

şart.

onun dışında 4 heal (2 healı yukarda zaten yazdım) 6 dps takımı en makulü.

Rated Battleground rehberi.

çok güzel bir rehberdir.
  • ally olsaydınız prot warriorumla gelirdim :) var biraz gearı. yeni sezonda da kasarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Benim yazdıklarımdan "rakibi tanımak ya da tanımamak önemli değil" anlamını nerden çıkardın anlamadım. Ya da ben fazla alınganlık yapıyorum; neyse.

Rakibi elbette tanıyacaksın. Bunun en iyi yolu da farklı sınıflarda karakter kasmaktan geçer.
    Benim endişem ise şu; farklı farklı karakterler kasıp da birinde ustalaşamamanız. Sen böylesin demiyorum; ama bir sınıfta karar kılıp, o sınıfın inciğini-cinciğini öğrenmek lazım efektif oynayabilmek için.

Anlatmak istediğim bu.

Evet demek istediğini anladım. Doğru söylüyorsun. Fakat sence 1 ay yeterli bir süre değil mi?
  • Protection warrior olarak ekleyebilirsiniz beni, 4 yıldır oynuyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androner

nacizhane fikrim, rbg'de yüksek rating hedefliyor isek,

1 x holy pala
    1 x warrior prot flag carrier
    1 x rogue
    1 x frost mage
    1 x priest/shaman healer

şart.

onun dışında 4 heal (2 healı yukarda zaten yazdım) 6 dps takımı en makulü.

Rated Battleground rehberi.

çok güzel bir rehberdir.

Bizde mage kasacak yada kasmış olan var mı?
  • Boşlukta bir mage kasıyorum şu anda 78 level oldu, görünen o ki bize healer class gerekicek.
    Bende de hazır olarak (gear dahil) Warrior ve Rogue var vent de toplanabilirsek çok iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parqual Fintallas

Boşlukta bir mage kasıyorum şu anda 78 level oldu, görünen o ki bize healer class gerekicek.
    Bende de hazır olarak (gear dahil) Warrior ve Rogue var vent de toplanabilirsek çok iyi olurdu.

Ben vente ya yarın ya da çarşamba girebilirim. Eğer healer ihtiyaç ise seve seve kasabilirim. Shaman pala ve priestten 85 liklerim var healer specli. 45 lvllık vardı bi druidim bl horde kısmında. Ama baştan kasabilirim druidi. O sorun değil.
  • Aslına bakarsan class kasılmasından yana değilim çünkü class kasmak ile vakit kaybedilmesini istemiyorum Realm'i belirleyebilirsek herkes migrate etse daha iyi olurdu.

Eğer kasmak gerekiyorsa herkes kasmalı çünkü herkesin eşit zamanda PvP aktivitelerine katılması lazım, ancak bu şekilde istikrar sağlayabiliriz diye düşünüyorum.
  • Mage burada^^ salı(yani) yarın ventte akşam 8-9 gibi girerim konuşuruz....
  • Bende yarın akşam saat 11 gibi girerim konuşuruz.
  • Beyler kusura bakmayın; düzgün bir kulaklık-mikrofon alana kadar vent'e giremem. Zaten o arada da kullanmayı öğrenmem lazım; neyse.

Anladığım kadarıyla siz RBG takımı kurmak için çabalıyorsunuz? Yoksa Arena takımı mı? Gelecek olanlar hazırdaki karakterlerini transfer etmeyip de yeniden karakter kasacaklarsa biz rating için çok geç kalırız.
    Kaç kişi transfere hazır? Ally mi, Horde mu? (ben ally'im de)

Ben Frostmane'de oynuyorum; realm seçenekleriniz aranızda ise iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.